Cnmm kusura bakma gece çıkmak zorunda kaldım başım çok kötü ağırıyodu sende rahatsızmışsın çok geçmiş olsun tatlım inşş. doktordan güzel haberlerle gelirsin kötü bişey yoktur inşşş.
Canimcim hic hsg cekilmeden tedavi uygulanirmi bnce sen dr.unu deistir ve gittigin dier dr.a nekadar zamndir korunmadiginizi anlattiktan sonra sadece tuplerim kapanmis olabilirmi die soru yonelt ve sakn dier dr.la alakali o sunu dedi o bunu dedi gibi bisiler soyleme canim dr.lar cok soruyu sever ama bir baska dr.un tedavi yontemini dinlemeyi tercih etmezler :)))
Bide mutlaka dosyasi hazir olan hastaya ayri ihtimam gosteriler yani tum tahlil recete ultrason ciktilari gibi ...
Onlari tarih siralamasina gore dergi seklinde dosyalarsan dr.un cok memnun olucaktir bebegim
Mrb h.bulduk sende benim durumumdasinarkadaşlar merhaba. pınaaaarrr kuzeeyyy nerelerdesiniz? ben hala adet olmadım. ilginçtir ki olacak gibi de görünmüyor. dün kan tahlili yaptırdım : NEGATİF . merak eden sevgili yoldaşlarım için haber vermek istedim. birkaç gündür hiç giremedim kkye. sizde durumlar nasıl?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoş geldiniz kardeşlerimm... inşaAllah umutla, duayla muradımıza nail olacağız.
Mrb h.bulduk sende benim durumumdasin
ah arkadşım inşallah güzel hberler alırız senden bende dün geceden beri mide bulantısı ve aşırı mide yanması var bu yanma bende mide bulantısı yapıyor benim midem zaten problemli keşke gebelik olduğu için mide bulantısı olmuş olsa ama bunun için çok erken olsa bile ve kasıklarım çok ağrıyor heran adet olcakmışım gibi nefes alamamam yine nüksetti evin içinde odadan odaya dolaşıyorum burayada bakamıyorum bu gecede misafirim var üstelik ne olur Allahım burayı bidaha açtığımda senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alayım inşallah kendinize iyi bakın sayfalara tam bakamadım görüşmek üzereyosun merhaba. geçmişi çok inceleyemedim, epey kaynatmışınız :) senin de günün geçti, negatif çıkıyor? ya aslında kuzeyimizin ilk bebeği adeti 15 gün geçtikten sonra çıkmış. dr geç döllenme demiş. belki bizim de öyle olabilir. adet olmadığımız sürece ümit var inş. ama yine de kanda negatifi öğrenince bir burukluk olmuyor değil.
ah arkadşım inşallah güzel hberler alırız senden bende dün geceden beri mide bulantısı ve aşırı mide yanması var bu yanma bende mide bulantısı yapıyor benim midem zaten problemli keşke gebelik olduğu için mide bulantısı olmuş olsa ama bunun için çok erken olsa bile ve kasıklarım çok ağrıyor heran adet olcakmışım gibi nefes alamamam yine nüksetti evin içinde odadan odaya dolaşıyorum burayada bakamıyorum bu gecede misafirim var üstelik ne olur Allahım burayı bidaha açtığımda senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alayım inşallah kendinize iyi bakın sayfalara tam bakamadım görüşmek üzere
Kizlar bende de hala gelen giden yok.bugun kasiklarimda agri var olcak misim gibi hayirlisi bakalim.
simall senin de mi gecikti?
merhaba arkadaşlar
ben bu kürü 10 kadar kullandım ama bende adet gecikmesi yaptı. normalde adetim çok düzenlidir. kan testi yaptırdım gebelik yok. benim gibi adeti geciken var mı veya böyle birşey olur mu duydunuz mu?
Benim 27 siydi canim.ama son 2 ay 25 gunde olmustum normalde 28 gunde bir olurum.erken hesaplamista olabilirim.ama 28 den hesaplarsam bugun olmam gerekiyo bakalim bekliyorum.
merhaba arkadaşlar
ben bu kürü 10 kadar kullandım ama bende adet gecikmesi yaptı. normalde adetim çok düzenlidir. kan testi yaptırdım gebelik yok. benim gibi adeti geciken var mı veya böyle birşey olur mu duydunuz mu?
anladım canım inşaAllah ilk müjde senden gelir
gulnihal hoş geldin. yaa benim de aklıma takılmadı değil. ben kürü 15 gün kullandım. normalde ben de hep erken olurum. ama 3 gün gecikti adetim, hala gelmedi. kan testim benim de negatif.fakat adet olursam küre devam etmeyi planlıyorum. hakkımızda hayırlısı
Bakalim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah
Saol sanada gecmis olsun ins bekleyelim bakalim dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle surekli test yap dedi oyuzden bekle derim umut kesilmez stresli olmuyo degil HAYİRLİSİ OLSUN birde burda gormustum sogan kuru kullanip adeti geciken biri saracogluna sormus adetim gecikti gebede degilim neyapmam lazim diye oda kuru ayin 1ile 10 u arasinda tekrar 10 gun daha yap demis bunuda belirteyim dedimyosun merhaba. geçmişi çok inceleyemedim, epey kaynatmışınız :) senin de günün geçti, negatif çıkıyor? ya aslında kuzeyimizin ilk bebeği adeti 15 gün geçtikten sonra çıkmış. dr geç döllenme demiş. belki bizim de öyle olabilir. adet olmadığımız sürece ümit var inş. ama yine de kanda negatifi öğrenince bir burukluk olmuyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?