Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Olurmu canim kusur nedemek bn tek basima ictim kahvemi :)))
Migrenmi ? Cok gecmis olsun canim bu arada gecmis olsun dilegin icin tskler kusum
İnsallah bnde oyle umuyorum kotu bisi demiycek die umuyorum yani....

Canim kizima hamileligimden itibaren gittigm drum hatta Kardesimin dr oldugu icin guvenip gittim cok memnunum iyi drum. bundan onceki ay baska dr a gitmistm hic begenmedm hem zaten 4 aydir istiyrz ama 2 ay hic korunmadk onu soyledm canim bekleyip gorcez gerekirse onuda yaptirirm

arkadaşlar merhaba. pınaaaarrr kuzeeyyy nerelerdesiniz? ben hala adet olmadım. ilginçtir ki olacak gibi de görünmüyor. dün kan tahlili yaptırdım : NEGATİF . merak eden sevgili yoldaşlarım için haber vermek istedim. birkaç gündür hiç giremedim kkye. sizde durumlar nasıl?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoş geldiniz kardeşlerimm... inşaAllah umutla, duayla muradımıza nail olacağız.

Mrb h.bulduk sende benim durumumdasin

Mrb h.bulduk sende benim durumumdasin

yosun merhaba. geçmişi çok inceleyemedim, epey kaynatmışınız :) senin de günün geçti, negatif çıkıyor? ya aslında kuzeyimizin ilk bebeği adeti 15 gün geçtikten sonra çıkmış. dr geç döllenme demiş. belki bizim de öyle olabilir. adet olmadığımız sürece ümit var inş. ama yine de kanda negatifi öğrenince bir burukluk olmuyor değil.

ah arkadşım inşallah güzel hberler alırız senden bende dün geceden beri mide bulantısı ve aşırı mide yanması var bu yanma bende mide bulantısı yapıyor benim midem zaten problemli keşke gebelik olduğu için mide bulantısı olmuş olsa ama bunun için çok erken olsa bile ve kasıklarım çok ağrıyor heran adet olcakmışım gibi nefes alamamam yine nüksetti evin içinde odadan odaya dolaşıyorum burayada bakamıyorum bu gecede misafirim var üstelik ne olur Allahım burayı bidaha açtığımda senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alayım inşallah kendinize iyi bakın sayfalara tam bakamadım görüşmek üzere

kuzeyim yaaa geçmiş olsun. sen bir haftadır adet olacak gibi belirtiler yaşıyorsun, hayırdır inş. çok sıkıntı veriyor galiba, bir doktora gitsen? kolay gelsin canım benim. habersiz koyma bizi.inşaAllah gebelik müjdesiyle gelirsin :128: benim kan tahlilim negatif. dün yaptırdım. hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

ben bu kürü 10 kadar kullandım ama bende adet gecikmesi yaptı. normalde adetim çok düzenlidir. kan testi yaptırdım gebelik yok. benim gibi adeti geciken var mı veya böyle birşey olur mu duydunuz mu?

Bugunde olmazsam geciktim dicem canim bende.hamileluk belirtisi yok suan adet olcakmisim kasiklarimda agri var yalniz.

Benim 27 siydi canim.ama son 2 ay 25 gunde olmustum normalde 28 gunde bir olurum.erken hesaplamista olabilirim.ama 28 den hesaplarsam bugun olmam gerekiyo bakalim bekliyorum.

anladım canım inşaAllah ilk müjde senden gelir

gulnihal hoş geldin. yaa benim de aklıma takılmadı değil. ben kürü 15 gün kullandım. normalde ben de hep erken olurum. ama 3 gün gecikti adetim, hala gelmedi. kan testim benim de negatif. fakat adet olursam küre devam etmeyi planlıyorum. hakkımızda hayırlısı

Bakalim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah

Bakalim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah

Vesdenizim kuzeyim simalim yosunum zeynebim ismini hatrliyamadigim dier arkadaslarim selamlarrrrrrrr :)))))
Sizleri tanimiyorum bnim gibi gercek isminuzi deil nickler kullaniyosunuz sizlerin yuzlerini gormedim fakat hepiniz bnim ugur meleklerimsiniz bana ugurlu geldiniz :)))
Hepinizin o temiz iyi niyetli dileklerinizn bana ulasmasi ayyy duygulandim kelimeleri topluyamiyorum bnden bagmsiz bir sekilde kndiliginden dökuluyorlar :)))
İsin özü meleklerim iyiki varsiniz iyiki sizleri tanidim dualariniz icin sonsuz tesekkurler ...
Simdi asıl konuyu yaziyim sanirim okudukca merak ediyorsunuz :))
Evet bugun bildiginiz uzere dr a gittim folik asit verdi :)
Cunku artik hamile kalabilicem herseyim butun degerlerim cok guzelmis ve bu ay dinlendirelim vucudu hic bir ilac kullanmayalim folik asit disinda önumuzdeki ay klomene basliyalim dedi :))
Simdi siz ne var bunda diebilirsiniz ama aranizda özel durumumu bilen arkadaslarim var onlar eminm bnim kadar sevinmistir cunku 1 ay once asla denmisti gebelik icin ama bugun :))))) su an hamile olsam bukadar sevinirdim inanin dostlarim...

Adeti geciken,adet gununde olan meleklerim umarim olmazssiniz ve bu gecikmenin sebebi,bebis olur:)
Dualarim dileklerim hepiniz icin...
Bu arada sanirim bu soganin faydasini saglik acisindan baya gordum fakat bn tavsan yagim gelene kadar ( kuzeyim tavsanin kndini vercek sagolsun) osmanlicam oldugu icin tarihi arastiriyorum vede eski uygarliklarda kullanilan macunlari iksirleri kurleri arastirirken süt maydonoz kürü eskiden misirlilarin en cok kullandigi bir iksirmis vede hala gunumuzde kullanulmaktaymis anadolu ve karadenizde
Bn bu sogana baslamadan once bunu yapsam diyorum sonrada sogana baslasam diyorum
Sizlerinde fikrini almak istiyorum madem birlikte bir yola ciktik ozaman fikirleriniz bnim icin cok onemli meleklerim..

Amin bu guzel dileklern icin asil ben tskederm oyle sevindimki mutlu olmana guzel haberine hemcinsin olarak benide aglattn cunku ben cocuklarla kadinlarin aglamasina hic dayanamam canim Rabbim ben cocugum dogdugunda ona soyle doyasiya baktigimda ALLAHİM OLMAYANLARA VER DEDİM YANİ TARİF EDİLMEZ BİR DUYGU HİCBİRSEYE BENZEMİYO namazimdada dua ediyrm İsteyen herkes tatsin bu duyguyu ben tattim bir evladn nasil kiymetli nedemek oldugunu anladm dua edelim Rabbim buyuk o duanizi bos cevirmez ol derse herseye kadir hz.meryem anamiza veren Rabbim bizleri boscevirmez hicbir dua Onun katinda karsiliksiz degildir siz bol bol dua edin bu dunyada kabul etmese bile gercek hayatimiz olan ahiretimizde buyalan dunyada kabul olmayan dualarimiz sevap olarak mukafatlandirilacak ins ozaman bizler diyecekmisizki ALLAHİM KESKE DUNYADA İKEN HİCBİR DUAMİ KABUL ETMESEYDİNDE AHİRETİME SEVAP OLARAK YAZİLSAYDİ...

Saol sanada gecmis olsun ins bekleyelim bakalim dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle surekli test yap dedi oyuzden bekle derim umut kesilmez stresli olmuyo degil HAYİRLİSİ OLSUN birde burda gormustum sogan kuru kullanip adeti geciken biri saracogluna sormus adetim gecikti gebede degilim neyapmam lazim diye oda kuru ayin 1ile 10 u arasinda tekrar 10 gun daha yap demis bunuda belirteyim dedim

kizlaaar nolursunuz banada bi el atin yazilanlarin cogunu okudum ve bende insAllah sogan kürüne baslamak istiyorum 8aydirda korunmuyoruz tek sorun son 3 aya kadar hep 28günde bir düzenli adet olurdum artik 25 güne düstü hesaplara göre 5.2. de adet olucam sizce nezaman baslim cünki herkes cok farkli seyler yazmis kafam karisti

Slm Ebru dr a gittinmi cunku inan hicbir sorun olmasa bile 6 ayda 1 yilda gitmekte fayda var saracogluda diyorya kurlerden once dra gidin diye Saracoglu genelde adet bitiminden sonra en erken 7 gun sonra baslayabilirsiniz diyo ben adetten hemen sonra basladm gecen sene tv programinda adet bitimindn sonra 2. 3. Gunde baslayabilirsiniz dedi sogan sanki kadinlar icin yaratilmis diyo karar senin canim ama bence dene korkma zarar gelmez faydasini ins gorursun gelismeleride paylasirsan seviniriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…