Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhabalar,

Soğan kürünü araştırıp kullanıp kullanmamakta tereddüt yaşayan hanımlar için özellikle yazıyorum. Adet düzensizliği hayatıma girdiğinden beri soğan kürünü cesaret edip bir türlü yapamadım. " Acaba kanamayı artırır mı ? Bana yan etkisi olur da zarar mı verir? " diye diye kafamı karıştırıp yapmadım. Dr. lar ilaçlar derken hamile de kalamadım. Rahim filmi çektirdikten sonraki ay karar verdim o kadar ilacı kullanıp yan etkilerini çektikten sonra varsın bir de soğan zarar versin dedim. Ve bu ay yaptım. Çok yoğun bir kanama beklerken adet düzensizliğinden önce yaşadığım normal adet dönemini geçirdim. Yani her bayanda kanama yoğunluğunun etkisi farklı olabilir. Çünkü ben soğan küründen önceki 4 ay da normal adet görmüştüm. Bu ay 29. günüm de regl başladı. normal olduğum için öyle sevindim ki . bu konuyu araştıran hanımlara söylüyorum deneyin.

bu ay da gebelik için deneyeceğim bakalım hayırlısı....

Asooooooooo simdi hatrladim seni ayyyy yukarda tebrik ettim fakat bizim cizelgeden birilerinin bu haberi vermesineeeeee ayyyy inanmiyoruuuum cok mutlu oldummmm allahim kizlarrr teyze oluyoruzzz :))))

Merhaba
bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum umarım faydası olur yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz ama şimdiye kadar nasip olmadı bu ay hem soğan kürü hem ov. Takibi yaparak hamile kalmayı planlıyorum azim kadar duayı da önemsiyorum ve bu konuda sizden dualarinizi bekliyorum

Asooooooooo simdi hatrladim seni ayyyy yukarda tebrik ettim fakat bizim cizelgeden birilerinin bu haberi vermesineeeeee ayyyy inanmiyoruuuum cok mutlu oldummmm allahim kizlarrr teyze oluyoruzzz :))))

:)) teşekkür ederimm duaların için İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ben hala kendimi garip ve inanmamış hissediyorum

nasıl yani listemizdemiydi hatırlayamadım dur ben bi bakayaım eski sayfalara bu arada pek giremiyorum pınarcım iyisindir umarım gelenim gidenim eksik olmuyor şu ara malum 15 tatil :))

kızlarrr yeni gelenler hoşgeldiniz bu ara pek takip edemiyorum ama bitane güzel haberimiz var demekki tebrik ederim asoo Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşanlah bebeğini vesdeniz son durum nedir sende canım arkadaşlar inşallah güzel haberler alırım hepinizden bende bekliyorum son hafta hadi hayırlısı bakalım ama benim sancılarım hiç geçmedi sanki heran adet olcakmışım gibi

Merhaba arkadaslar kurumun 4 cu gunumdeyim pcolu oldugum icin da cok inananlardan im malup pcoda cok ise yarayan bir kur umarim bendede ise yarar bide metformin 1 bucuk aydir kullaniyorum ve yuzumdeki sivilceler tamamen kaybolmus durumda bana cok yardimci oldugunu dusunuyorum pcolular lutfen doktorunuza metformini sorun ..eminim yardimi olacaktir

nasıl yani listemizdemiydi hatırlayamadım dur ben bi bakayaım eski sayfalara bu arada pek giremiyorum pınarcım iyisindir umarım gelenim gidenim eksik olmuyor şu ara malum 15 tatil :))

Cizelge derken bebegim bn daha küre baslamamistim adetimin bitmesini bekliyordum aso beyaz lilyum nirakft ce ile baslayan bir nick daha vardi onlar kullaniyordu onlarin gelismeleri bni cok heycanlandiriyodu assa yukari ayni donemde kullandik asoyla o bnden birkacgun onceydi sanirsam malum bn adet oldum o gruptan ama aso mujdeler olsunki hamile :))))) 41 kere masaallah
Bu arada izledim seni cokcana nerelerdesin 15 gunluk tatil seni niye etkilediki okula giden senmisin bebisim :) ayy sen daha adet olmadin,dimiiiiiii :))) hadi hayirlisi komsum ;)

Merhaba
bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum umarım faydası olur yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz ama şimdiye kadar nasip olmadı bu ay hem soğan kürü hem ov. Takibi yaparak hamile kalmayı planlıyorum azim kadar duayı da önemsiyorum ve bu konuda sizden dualarinizi bekliyorum

Hosgeldin aramiza cnm
İnsallah sifa olur umarim vede dilerimki evladina kavusursun
Bu arada ozel deilse; neden olmadi dr.lar nediyorlar?

Cizelge derken bebegim bn daha küre baslamamistim adetimin bitmesini bekliyordum aso beyaz lilyum nirakft ce ile baslayan bir nick daha vardi onlar kullaniyordu onlarin gelismeleri bni cok heycanlandiriyodu assa yukari ayni donemde kullandik asoyla o bnden birkacgun onceydi sanirsam malum bn adet oldum o gruptan ama aso mujdeler olsunki hamile :))))) 41 kere masaallah
Bu arada izledim seni cokcana nerelerdesin 15 gunluk tatil seni niye etkilediki okula giden senmisin bebisim :) ayy sen daha adet olmadin,dimiiiiiii :))) hadi hayirlisi komsum ;)

:)))) Ewet bende beyaz lilyum ile başladığımı hatırlıyorum ben çok sık giremiyordum buraya ve girince de yazıları okuyup çıkardım. ondan nick akılda kalmamıştır. şimdi tatilde olunca takip edebiliyorum. İyi dileklerin içib çok teşekkürler Allahım inşallah senin gönlüne göre de verir...

Kizlar benimde bugun adette 2.gunum daha yogun geciriyorum insallah temizler tertemiz olur icersi :))

Bebisim nerelerdesin sen yoklamada yok yaziyorum haberin olsun :))))
Cok sanci oldumu bel agrisi ?
Bnde garip seyler olmustu hatta kuzey yazmisti neymis o garip seyler die :))) bel agrisi oldu fakat dun dusundum son 2 aydir bel agrisi yasadim mens donemlerimde gecen ay haftada 3 gun havuc ve nar suyu sıkti esim( 1 bardak) icmistim acaba onun bi etkiside oldumuki ayyy kafam karisti :)))
Zaten o nar sayesinde kanseri yendim cok sukur
Ayy simalim sen basarcan bu isi inaniyorum bn

:)))) Ewet bende beyaz lilyum ile başladığımı hatırlıyorum ben çok sık giremiyordum buraya ve girince de yazıları okuyup çıkardım. ondan nick akılda kalmamıştır. şimdi tatilde olunca takip edebiliyorum. İyi dileklerin içib çok teşekkürler Allahım inşallah senin gönlüne göre de verir...

Aaaammmmiiinnn ...

:) ben vajinismus ile 2 yıl mücadele ettim ve çok şükür atlattim fiziken oldukça sağlıklıyim çocuk olmaması için bir sebep yok aslında ama bir türlü olmadı yumurtlama gününü hesaplayamadim herhalde dedim ov. Testi sipariş ettim bu arada bu tür uygulamalara epey bi yabancı olduğum için araştırmak istedim burda kürleri test kullanımlarını görünce bir ümit bende deneyeyim belki böyle nasip olur dedim bu arada bu konuları kimseyle paylasmadim daha önce

Merhaba arkadaslar kurumun 4 cu gunumdeyim pcolu oldugum icin da cok inananlardan im malup pcoda cok ise yarayan bir kur umarim bendede ise yarar bide metformin 1 bucuk aydir kullaniyorum ve yuzumdeki sivilceler tamamen kaybolmus durumda bana cok yardimci oldugunu dusunuyorum pcolular lutfen doktorunuza metformini sorun ..eminim yardimi olacaktir

merhaba nirakf şifa olsun canımm :16: metformini soracaktımm. yaa bana da endokrin uzmanı geçen ay demişti gebelik oluşmazsa gel yazalım diyü, ben adet olunca gitmedim daha. bu ay da soğan kürü uyguladım ama az yediğim halde kilo alıyorum yaaa ne olacak halııımmm. sen nasıl fayda gördün bahseder misin?

kızlarrr yeni gelenler hoşgeldiniz bu ara pek takip edemiyorum ama bitane güzel haberimiz var demekki tebrik ederim asoo Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşanlah bebeğini vesdeniz son durum nedir sende canım arkadaşlar inşallah güzel haberler alırım hepinizden bende bekliyorum son hafta hadi hayırlısı bakalım ama benim sancılarım hiç geçmedi sanki heran adet olcakmışım gibi

kuzeyciğim ya çok giremiyorum bu ara. aslında dün burdaydım ama bizim topikte pek kimse yoktu. bu arada gebelik yok kuzum :31: lekelenmelerim başladı şükür. ikinci kürüme başlamayı heyecanla bekliyorum. hayrolsun. :16:

Merhaba arkadaşlar..

Burdan okuyup soğan kürünü aklıma koyup sonundA denemeyi başaran biri olarak daha evvel mutlaka deneyin korkmayın zararı yok demiştim.

ve aradan bir ay geçti.....

Arkadaşlar şu an hamileyim..... Daha kese görünmedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Fakat buraya yazmanın tek bir sebebi var bebek için denemek isteyenler benim nacizane tavsiyem deneyin. Belki şuan sağlıklı belki sağlıklı olmayan bir gebeliğe sahibim bilmiyorum ama 2 aydır herşeyi rayına sokan tek bir şey vardı soğan suyu.....

1,5 yıldır zor günler geçirdim. Bunun yokluğunu insanların konuşmlarını çektim. çok zordu bunu çok iyi anladığım için sizlere denediğimi ve işe yaradığını söylemek istedim. Burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Tez zamanda inşallah hepinizzz hamile kalın.....
canııımmm çokk sevindim yaa, Rabbim göz aydınlığı kılsın yavrunu, hoş geldin ve iyi ki paylaştın durumunu. inşaAllah hepimiz tek tek burdan umut dolu haberler paylaşacağız. hayırlı sağlıklı olsun ve bebeğinn :16:

Bizde kur ters tepti sanirim Adet olmayinca cok gergin oluyrm siskin oluyrm birsey yok gibi geliyo zaren dr da dedi biliyrm cok stres olacaksn ama bekle dedi bari adet olsam kure evet adet geciktiginde gebelik olmadiginda adetin gelmesi icin ayin 1 ile 10 arasinda tekrar 10 gun daha yapilmasini demis ona o tarlusalida icmek istemiyrm hormon cok sinir yapiyo bende buarada sen kayseridemi yasiyosun bende kayserideym

canım evet kayserideyim hemşehriyiz yani :) aynen bende de şişkinlik vardı, özellikle bu gün. ve dünden beri de resmen depresyondaydım, her şey gözüme öyle kötü görünüyordu ki. şükür lekelenmem başladı. yarına gelir adetim. önümüzdeki 10 günlük küre başlamayı heyecanla bekliyorum. gitsin pkolar gitsin hormon bozuklukları ve gelsinnn bebekklerrr :16:

Kizlar bi liste olusturmuslardi canim iyi oldu hatirlattin guncellenmesi lazim.VESDENIZ canim nerelerdesin liste ellerinden operr :)).liste guncellenirken sende adet tarihini birde ayin kacinda kure basliyacagini yazarsin tekrar.bu arada canim kurden en iyi faydayi almak icin adetin bittip temizlenince 7 gun sayiyorsun oyle basliyorsun.ben 2 yillik evliyim 2 aydir istiyoruz kismetse olcak canim insallah.

kııızzz şimaaalll çok kalabalık olmuş topiciğimiz ay takip edemedim ki maşaAllah bereketlendi. hep beraber el atıp bi listemizi ele alalım hele. valla yoksa zor oluyor. daha listeyi bulamadım o derece. geçmiş sayfaları arayayım tekrar :1: siz de yardım edin bacılaarrr, listemizi imece usulü yapacaktık zatenn :9:

Son düzenleme:
KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / 28 ocak / 15 günlük kür TAMAM

2. vesdeniz / 25 ocak / 15 günlük kür TAMAM

3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM

4. simalbebek / 27 ocak / 15 günlük kür TAMAM

5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM

6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü

7. mkr / 16 şubat / 5.günü

8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM

9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü

10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak

11. hayr_hayr

12. absimisia

13. nirakf / ? / 5.günü

14. yosuniii

15. 41zeynep

16. ulev32

17. eakgull

18.

19.

20. aso_86 / HAMİLEEEEE :D

NOT: ADINI, KÜRDEKİ GÜNÜNÜ VE BAT INI YANLIŞ YAZDIKLARIM VEYA YAZMADIKLARIM LÜTFEN DÜZELTSİN. SAYFALARI HER GÜN TAKİP EDEMİYORUM. YARDIM EDİN KIIIZZZZ :D

Son düzenleme:
Bebisim nerelerdesin sen yoklamada yok yaziyorum haberin olsun :))))
Cok sanci oldumu bel agrisi ?
Bnde garip seyler olmustu hatta kuzey yazmisti neymis o garip seyler die :))) bel agrisi oldu fakat dun dusundum son 2 aydir bel agrisi yasadim mens donemlerimde gecen ay haftada 3 gun havuc ve nar suyu sıkti esim( 1 bardak) icmistim acaba onun bi etkiside oldumuki ayyy kafam karisti :)))
Zaten o nar sayesinde kanseri yendim cok sukur
Ayy simalim sen basarcan bu isi inaniyorum bn
Pinarim walla agrim cok oluyo benim zaten 3 gun iptalum dyebilirim ama bu sefer ilk gunu masallahi vardi cesme gibiydi diyebilrim :))) bu aralar islerim o kadar yogun ki yil sonu kapanislari malum muhasebecilik meslegi.gunduzleri kafam dagilsin die arada bakiyorum yazabilirsem bir iki yorum aksamda malum kafa kazan erkenden siziyorum bide ustune agri olunca dusun halimi :( insallah bebis gelir teyzesi cok olucak zaten baksana masallah kac kisi olduk ne kaaaa guzelll :))))

kııızzz şimaaalll çok kalabalık olmuş topiciğimiz ay takip edemedim ki maşaAllah bereketlendi. hep beraber el atıp bi listemizi ele alalım hele. valla yoksa zor oluyor. daha listeyi bulamadım o derece. geçmiş sayfaları arayayım tekrar :1: siz de yardım edin bacılaarrr, listemizi imece usulü yapacaktık zatenn :9:[/QUOTE]

Tatlim bu isi sen cok iyi beceriyosun.ben cepten girdigim icin yapamam herhalde.hem elin ugurlu gelcek hepimize insallah.subat,mart,nisan..... gebis dolcak burasi sonra dogumlara geri sayim yapicaz insaaaallah hep beraber AMIN YARABBIMMMM.

valla canım 15 tatil beni neden etkiledi arkadaşlar geldi 15 tatil olduğu için canım çocukları tatil olunca anca tatillerde görüşüyoruz yarında ben gidiyorum ama pazar dönücem kısmetse :)

Vesdeniz metformin pcolularda insulin direncini kirip kisirligi ortadan kaldiran bir ilac bana ise yaradigini dusunuyorum cunku yuzumde sayamadim kadar sivilcem vardi ama cok sukur kurudu hepsi bide kilo almani englliyoo denemendr fayda var cnm sende mi pcolusun

Back
X