Merhabalar,
Soğan kürünü araştırıp kullanıp kullanmamakta tereddüt yaşayan hanımlar için özellikle yazıyorum. Adet düzensizliği hayatıma girdiğinden beri soğan kürünü cesaret edip bir türlü yapamadım. " Acaba kanamayı artırır mı ? Bana yan etkisi olur da zarar mı verir? " diye diye kafamı karıştırıp yapmadım. Dr. lar ilaçlar derken hamile de kalamadım. Rahim filmi çektirdikten sonraki ay karar verdim o kadar ilacı kullanıp yan etkilerini çektikten sonra varsın bir de soğan zarar versin dedim. Ve bu ay yaptım. Çok yoğun bir kanama beklerken adet düzensizliğinden önce yaşadığım normal adet dönemini geçirdim. Yani her bayanda kanama yoğunluğunun etkisi farklı olabilir. Çünkü ben soğan küründen önceki 4 ay da normal adet görmüştüm. Bu ay 29. günüm de regl başladı. normal olduğum için öyle sevindim ki . bu konuyu araştıran hanımlara söylüyorum deneyin.
bu ay da gebelik için deneyeceğim bakalım hayırlısı....
Asooooooooo simdi hatrladim seni ayyyy yukarda tebrik ettim fakat bizim cizelgeden birilerinin bu haberi vermesineeeeee ayyyy inanmiyoruuuum cok mutlu oldummmm allahim kizlarrr teyze oluyoruzzz :))))