Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aminnnn :)
Canım benim eşim ilk testinde normal spermi bile yoktu. Olan da %3 dü. Sonra tüp bebek yaptık tutmadı. Ankara da bir aktara karışım yaptırdık içinde 80 çeşit baharat arı sütü badem bal vs var. Evde yapmak pek mümkün değil. Bu karışımı sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık yedi. 1. ayın sonunda sperm oldu mu sana %50. (Sağlıklı hemde) sonraki ay sperm oldu %70.. Sonra kurban bayramı geldi bizimkisi eniştemle tatile gitti orda da milletin içinde yiyememiş çekinmiş. Bırakmış. Sonraki ay ben ben regl olmadım anaa bi baktık beta hcg 50 olmuş :)))) Kısmet değilmiş bebeğimizi kimyasal bebek ismi ile yolladık.
Sonraki ay bir daha test verdi , değerleri heeeppp düşmüş.. Tekrar kür yaptırdık 1 ay yedi ve spermi %60 oldu. Bu zaten yeterli bir sayı.. Hala yiyor ama savsaklıyor.. bende bu kürleri yapacam ve biz bu ay bu işi çözecez inşallah :) İstersen aktarın numarasını verebilirim onunla konuşabilirsin yada ankaradaysan direk gidebilirsin

canım yaaa çok umut verici bir öykü, şifa Allahtan. neyin vesile olacağını bilemiyoruz.. off ben kayserideyim ama ankaraya gitmeyi de planlıyoruz şu ara. bu bir tevafuk olabilir numarasını mesaj olarak yolla istersen. eşim böyle şeylerle uğraşma taraftarı değil. ne taraftarı olduğunu ben de anlayamadım, zira doktora bile gitmek istemiyor, bırak akışına diyor. hayrola tabii, ama bir yandan da emek vermemiz gerekiyor belki, değil mi ama? eşimin sayı iyiydi ama ileri harekette sıkıntı var işte. ne bileyim denemekte fayda var. sen yaz numarayı özelden canım

canım mesaj kutun doluymuş burdan yazsam sorun olur mu ki

kızlar bende kürün 5. günü kasık ağrı arada oluo ama aşırı akıntım olmadı normal seviyede herzamanki gibi buda normal bi durum olsa gerek sanırım

kızlar bende kürün 5. günü kasık ağrı arada oluo ama aşırı akıntım olmadı normal seviyede herzamanki gibi buda normal bi durum olsa gerek sanırım

olabilir canım. ben pkoluyum, o yüzden akıntıya seviniyorum kistlerim geçiyor galiba diye ama tabii herkeste aynı etkiler oluşmayabilir.

Son düzenleme:

Pinarcimm cok sevindim canim ya Rabbimin mucizesi bunlar bize.Allahin izniyle bebeklerimiz bir bir gelicek insallah.Bundan sonraki guzel haberin hamilelilik olsun insallah bizlere dort gozle bekliyoruz canimcim.

cnm geçmiş olsun geçmişte inş:) okurken bende ağladım çok sevindim ii haberler almana inş tez zamanda bu sevinç gözyaşlarını hamile olduğunu bildirirken dökersin:))

Canlarim kuzeycim simalcim vesdenizcim yosuncum elenazcim mkr cim iyi dilek lerinize tek tek tsk ler ederim bugun 5 kilo süt aldim hahahah yarin tencere ismarladim oda gelicek sanirim yarin yapicam da gunde 3 defa deniyor bu süt kürü icin :))) ve ardindan cinsel birlesme deniyor nasil yani oldum :))))) burda hem esime hem bana yazik deilmi :))))) ayy koptum gulmekten:)

günde 3 kere mi pınaaarrr? ben de şaşırdım şimdi ama herhalde bir kere birleşme olacaktır. yoksa spermler de olumsuz etkilenir değil mi ya?:26:

Pinarcim o bencede gunde bi defadir vesdenize katiliyorum.yoksa biz neysede erkekler cok yorgun dusuyolar canim yazik :))

Merhaba arkadaşlar ben de 5 şubatta soğan kürüne başlayacagim inşaallah :) eşime de keci boynuzu yedırecegim inşaallah :) bismillah :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de 5 şubatta soğan kürüne başlayacagim inşaallah :) eşime de keci boynuzu yedırecegim inşaallah :) bismillah :)

Merhaba canim hosgeldin.biz bikac kisi ilk kuru bitrdik 2.kurlere baslamayi bekliyoruz.kurun faydasini gormemiz birer ikiser hamile kalmamiz tek temennimiz.bu surecte olacaklara hepimiz tanik olcaz bakalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.

Merhaba canim hosgeldin.biz bikac kisi ilk kuru bitrdik 2.kurlere baslamayi bekliyoruz.kurun faydasini gormemiz birer ikiser hamile kalmamiz tek temennimiz.bu surecte olacaklara hepimiz tanik olcaz bakalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.

Amin sagol canim. Liste oluşturdunuz mu? Ben adetimin 7.gúnú başliyor olacagım canim. Bu arada ne kadarlik evlisin?

Amin sagol canim. Liste oluşturdunuz mu? Ben adetimin 7.gúnú başliyor olacagım canim. Bu arada ne kadarlik evlisin?

Kizlar bi liste olusturmuslardi canim iyi oldu hatirlattin guncellenmesi lazim.VESDENIZ canim nerelerdesin liste ellerinden operr :)).liste guncellenirken sende adet tarihini birde ayin kacinda kure basliyacagini yazarsin tekrar.bu arada canim kurden en iyi faydayi almak icin adetin bittip temizlenince 7 gun sayiyorsun oyle basliyorsun.ben 2 yillik evliyim 2 aydir istiyoruz kismetse olcak canim insallah.

merhaba canim hosgeldin.biz bikac kisi ilk kuru bitrdik 2.kurlere baslamayi bekliyoruz.kurun faydasini gormemiz birer ikiser hamile kalmamiz tek temennimiz.bu surecte olacaklara hepimiz tanik olcaz bakalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.

canım yumurtlama adetın başlangıcından 14.gün olmuyor mu. Bazı arkadaşlar adetınin 7.gununde baslamıslar ve hamıle kalmışlar. ıcımdn boyle yapmak gecıyor :/

Reca ederim cnm sen ii ol ve ii haberler ver biZe ins.bencede kur gunde 3 kere birlesme bir keredir die dusunuorum.

canım yumurtlama adetın başlangıcından 14.gün olmuyor mu. Bazı arkadaşlar adetınin 7.gununde baslamıslar ve hamıle kalmışlar. ıcımdn boyle yapmak gecıyor :/

Cnm hosgeldin aramiza.bende adetin 7. Gunu basladm ilk hamileligimdede 7.gunu baslamistm.ins gene vesile olur sogan kurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…