Cnm hosgeldin aramiza.bende adetin 7. Gunu basladm ilk hamileligimdede 7.gunu baslamistm.ins gene vesile olur sogan kurum:)
Eses sogan kúrúnú denemenin zarari yok bildgm kadaryla. Süresini uzun tutmamak şartiyla. rahim temizligi icin cok iyi yòntem inşaallah. Ben ilk defa kullanacgm. Kürú yapan arkadaşim cok şükur hamile kaldi:)
Eses sen ne zamandir bebek istiyorsun kuzum? Bu kürü de veren bir doktor canim. Sen yine de bi araştir istersen küre başlarsin.
Vesdenizim kuzeyim simalim yosunum zeynebim ismini hatrliyamadigim dier arkadaslarim selamlarrrrrrrr :)))))
Sizleri tanimiyorum bnim gibi gercek isminuzi deil nickler kullaniyosunuz sizlerin yuzlerini gormedim fakat hepiniz bnim ugur meleklerimsiniz bana ugurlu geldiniz :)))
Hepinizin o temiz iyi niyetli dileklerinizn bana ulasmasi ayyy duygulandim kelimeleri topluyamiyorum bnden bagmsiz bir sekilde kndiliginden dökuluyorlar :)))
İsin özü meleklerim iyiki varsiniz iyiki sizleri tanidim dualariniz icin sonsuz tesekkurler ...
Simdi asıl konuyu yaziyim sanirim okudukca merak ediyorsunuz :))
Evet bugun bildiginiz uzere dr a gittim folik asit verdi :)
Cunku artik hamile kalabilicem herseyim butun degerlerim cok guzelmis ve bu ay dinlendirelim vucudu hic bir ilac kullanmayalim folik asit disinda önumuzdeki ay klomene basliyalim dedi :))
Simdi siz ne var bunda diebilirsiniz ama aranizda özel durumumu bilen arkadaslarim var onlar eminm bnim kadar sevinmistir cunku 1 ay once asla denmisti gebelik icin ama bugun :))))) su an hamile olsam bukadar sevinirdim inanin dostlarim...
Arkadaşlar bir sorum olacak soğan kürü uygulamak istiyorum incir kürüyle beraberinde uygulandığında daha iyi etki yaptığını söylediler bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum
Pnr bebegn war mi canim
Merhaba arkadaşlar..
Burdan okuyup soğan kürünü aklıma koyup sonundA denemeyi başaran biri olarak daha evvel mutlaka deneyin korkmayın zararı yok demiştim.
ve aradan bir ay geçti.....
Arkadaşlar şu an hamileyim..... Daha kese görünmedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Fakat buraya yazmanın tek bir sebebi var bebek için denemek isteyenler benim nacizane tavsiyem deneyin. Belki şuan sağlıklı belki sağlıklı olmayan bir gebeliğe sahibim bilmiyorum ama 2 aydır herşeyi rayına sokan tek bir şey vardı soğan suyu.....
1,5 yıldır zor günler geçirdim. Bunun yokluğunu insanların konuşmlarını çektim. çok zordu bunu çok iyi anladığım için sizlere denediğimi ve işe yaradığını söylemek istedim. Burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Tez zamanda inşallah hepinizzz hamile kalın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?