Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm hosgeldin aramiza.bende adetin 7. Gunu basladm ilk hamileligimdede 7.gunu baslamistm.ins gene vesile olur sogan kurum:)

benim doktorum kür mür hikaye dedi..
iyi de bir hekim,ben hiç içmedim kür :26:

Eses sogan kúrúnú denemenin zarari yok bildgm kadaryla. Süresini uzun tutmamak şartiyla. rahim temizligi icin cok iyi yòntem inşaallah. Ben ilk defa kullanacgm. Kürú yapan arkadaşim cok şükur hamile kaldi:)

Son düzenleme:
Eses sogan kúrúnú denemenin zarari yok bildgm kadaryla. Süresini uzun tutmamak şartiyla. rahim temizligi icin cok iyi yòntem inşaallah. Ben ilk defa kullanacgm. Kürú yapan arkadaşim cok şükur hamile kaldi:)

bilmiyorum ki ya,hersey normal neden olmuyo bebegimiz

Eses sen ne zamandir bebek istiyorsun kuzum? Bu kürü de veren bir doktor canim. Sen yine de bi araştir istersen küre başlarsin.

Mrb hrkese iyi geceler kure baslamak isteyenler AMA karar veremeyenler bence deneyin muhakkak faydasini gorursunuz hocaninda dedigi gibi EVVELALLAH

yosuncuğum evet ya adet olmadıkça heyecanlı bekleyiş devam ediyor. biz de biraz eşimle limoniyiz şu sıralar. böyle olunca iyice gerildim. ya adet olsam ya sonuç kesinleşse diye gergin gergin bekliyorum Rabbim en iyisini bilir, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin. bekliyoruz bakalım. niyet hayır, akıbet de hayır olsun inşaAllah yalnız saraçoğlunun dediğini anlamadım. adet gecikirse, küre 10 gün daha devam mı edeceğiz yani

Bizde kur ters tepti sanirim Adet olmayinca cok gergin oluyrm siskin oluyrm birsey yok gibi geliyo zaren dr da dedi biliyrm cok stres olacaksn ama bekle dedi bari adet olsam kure evet adet geciktiginde gebelik olmadiginda adetin gelmesi icin ayin 1 ile 10 arasinda tekrar 10 gun daha yapilmasini demis ona o tarlusalida icmek istemiyrm hormon cok sinir yapiyo bende buarada sen kayseridemi yasiyosun bende kayserideym

Son düzenleme:

Cnmm herşey yolunda gitmesine çok sevindimm inşş. en kısa zamanda hamile kalırsın Allahın izniyle Rabbim yüzünü güldürsün

nette arastirirken yazi okumustm birisinde pco rahatsizligi varmis eskiden adet gormek icin sogani kabuguyla kaynatip icerlermis birisi buna onermis icince adeti sokmus daha sonra saracogluna gitmis durumunu anlatmis oda zaten sogan uzerinde arastirmalar yapiyomus bunu duyunca daha cok sogan uzerinde arastirma yapmis ve faydasini goruncede simdi tv ekranlarinda roportajinda sogan kurunden gebe kalan cok dedi 2010 da nufus patlamasi yasandi dedi bunu soyleyen prf.dr hanimlar dusunun dakikasina kadar nasil yapmaniz gerektigini soyluyo sitesine mail atabilirsiniz

Arkadaşlar bir sorum olacak soğan kürü uygulamak istiyorum incir kürüyle beraberinde uygulandığında daha iyi etki yaptığını söylediler bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum

Yok ayol 3 defa yaziyo kürde fakat o yillarda herseyi bilmisler yapmislar ama sanirim erkekten gelen meniyi her defasinda siperm sanmislar galiba bn zaten gun asiri yada karsiyim 3 gunden once cocuk yapmak isteyenler icin saglikli deil 3 gun en guzeli cunku sperm olusuyo dna canlaniyor buda 36 saatte olusur erkeklerde hatta sperm miogram testi yaptirirken erkekler,onlara en az 3 gun iliski olmamasini soylerler .
Bn kurun tercumesinde ki yaziyi paylasmak icin soyledim yani canlarim yoksa bunu uyguluycagimdan deil :)))
Ayol zaten canmi dayanir 3 gun ila 5 gun arasinda. Gunde 3 kereden :)))+ 15 hahaha

Zeynepcim tskler canimcim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...
Bu arada aramiza yeni arkadaslar gelmisler hosgeldiniz arkadaslar ailemiz dahada buyuyor sogan ailesi hahaja :)))

Canim hosgeldin aramiza ...
Hayir canim sogan kuruyle beraber uygulancak denmesi tedavinin ilk asamasi soganla basliyor 2 ay ilk adet bittikten sonra 7. Gun- 15 gun gunde 2 defa diger rituel zamani ise 2. Adete 10 gun kala gunde 2 defa ve daha sonrada incir kurune basliyorsun 21 gun uyguluyorsun 7 gun ara veriyosun sonra yine 21 gun uyguluyorsun toplam rituel 42 gun ( aradaki 7 gun sayilmiyor)
Umarim aydinlatabilmisimdir seni canim

Merhaba arkadaşlar..

Burdan okuyup soğan kürünü aklıma koyup sonundA denemeyi başaran biri olarak daha evvel mutlaka deneyin korkmayın zararı yok demiştim.

ve aradan bir ay geçti.....

Arkadaşlar şu an hamileyim..... Daha kese görünmedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Fakat buraya yazmanın tek bir sebebi var bebek için denemek isteyenler benim nacizane tavsiyem deneyin. Belki şuan sağlıklı belki sağlıklı olmayan bir gebeliğe sahibim bilmiyorum ama 2 aydır herşeyi rayına sokan tek bir şey vardı soğan suyu.....

1,5 yıldır zor günler geçirdim. Bunun yokluğunu insanların konuşmlarını çektim. çok zordu bunu çok iyi anladığım için sizlere denediğimi ve işe yaradığını söylemek istedim. Burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Tez zamanda inşallah hepinizzz hamile kalın.....

Canim bu guzel haberi burda umutla bekleyenlere vermen cok guzel bir paylasim tsk ederim kndi adima..
İnsallah kesende goruncek cok guzel bi hamileligin olucak kocamanda bi gobisin olcak :)
Allah saglikla kucagina almani nasip etsin arkadasim anasiyla babasiyla up uzun saglikli omru olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…