Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?


Aynen bende sana katiliyrm cok kullanildiginda rahim duvarini inceltiyomus
 

canım bence stres yapma ve öyle her ay doktora gitme, çünkü o da strese sebebiyet veriyor. rahat ol kızzz, sorun yokmuş işte :))
"köylü" konusunda da şaka yaptım. hunat civarından olanlar genelde yerlidir ya hani. amaaan neyse ne ben yerli olmak istemiyorum. Anadoluluyum, hatta dünyalıyım ben
 
Son düzenleme:

ben kullanmadım hiç

eses07, birkaç gündür yazdıklarına gözüm takıldı da. karasız mısın ya da ne anlamak istiyorsun onu anlamadım şahsen. kullanmadım, hiç yapmadım, dr bunlar hikaye dedi gibi ifadelerine takıldım. evet arkadaşım drlar genelde bitkiler veya ot çöp konusunda olumsuz yorum yapıyorlar. onlar pozitif bilimci, aldıkları eğitim gereği bilimsel kanıtlanmışlığı olan tedavileri yeğliyorlar. iyi ki varlar, seviyoruz doktorlarımızı ve sonuna kadar saygı duyuyoruz tabii. fakat Saraçoğlu da kendi alanında uzman ve bitkiler üzerinde uzun yıllar çalışıp öyle açıklıyor kamuoyuna, ayrıca tıp dru olmasa da o da bir profesör. yani rastgele bir isim değil. ve şu da var ki Anadoluda alternatif tıp veya bitkilerle tedavi konusunda asırların birikimi var.
hepsini geçtik diyelim. bilimsel olarak kanıtlanmışlığı yok. pekiiii tıpta uygulanan ve bilimsel olarak kanıtlanmışlığı olan tedavi yöntemleri yüzde yüz başarılı mı veya herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayııırrr soğan gibi bitkisel tedavi kürleri herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayıııırrr her ikisinde de fayda görenler var. o halde denemeye değer.
ŞİMDİ GELELİM SANA. NEYİ SORMAK İSTİYOR VEYA ANLAMAK İSTİYORSAN DOĞRUDAN SORAR MISIN?
 
Son düzenleme:



elbette faydasını görenler olabilir,ben sadece hic kullanmadıgımı yazdım.
Hem size hicbir sorum falan yokkk
 
Biz uzun zamandir bebek icin ugarsiyorduk ..
Ben adetimin 5. gununden itibaren sabah aksam sogan suyunu icerek bu kuru uyguladim ..
Veee bu gun bu hayirli ve guzel haberi aldim .. Sogan kurunden sonra hamile kaldigimi bugun ogrendim .. Darisi hamile kalmak isten herkeslerin basina .. Yilmayin kizlar , inanmaktan vazgecmeyin .. bu kur gercekten ise yariyor .. dualarim tum hamile kalmak isten kizlar ile birlikte .. Allah herkese gonlundekini versin ..
 
 

Amin ayyy cok sevindm ne guzel umut veriysn herkese ALLAH bebisini kucagina almayi nasip etsin
 

Aferin hemsom sana ne guzel aciklama yapmissin HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
 
tesekkur ederim kizlar ..
evet ilk denemem ve hemen kurden sonra hamile kaldim ..
Allahim isteyen herkeslere nasip etsin .. cok guzel bir duygu .. uzun zamandir bekledigimiz icin baya baya agladim ama mutluluktan ... allah herkeslere nasip etsin .. dualarim sizler ile kizlar .. yilmayin , inanin , bol bol dua edin ..sabir .. sabir .. sabirin sonu selamet kizlar ..


Amin ayyy cok sevindm ne guzel umut veriysn herkese ALLAH bebisini kucagina almayi nasip etsin

 

Hahaha mkrden dunyaliya:) ya rahat olabilsem olcak aslinda ama yapamiorm hayirlisi demekki zamani var onu bekliorum:)
 
 

Vescim burda hir duzeltme yapmak istiyorum prof.ibrahim a.saracoglu alternatif tipci deil bilakis o bir kimya profösörü İbrahim Adnan Saraçoğlu, bilimsel araştırmaları ile ABD ve Avrupa’da yayımlanan pek çok bilim dergisinde makaleleri yayımlanmış ve uluslararası bilim çevreleri tarafından yakından takip edilen araştırmalara imza atmıştır. Modern tıbbın kabul ettiği pek çok tabu niteliğindeki görüşün değişmesinde önemli bir rol üstlenen İbrahim Saraçoğlu, “Biyoteknoloji ve bilhassa Mikrobiyoloji” üzerinde uzmanlaşmış bir kimya profesörüdür.
Karl Franzes Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, AVL Araştırma Merkezi’nde araştırmacı ve yönetici, Viyana Teknik Üniversitesi’nde ise profesör olarak çalışan İbrahim Adnan Saraçoğlu, yayımladığı makalelerle uluslararası düzeyde çalışmalara imza atan bir bilimadamıdır. Kendine ait patentleri de bulunan Saraçoğlu kimya alanındaki çalışmalarına devam etmekte ve günümüzde İstanbul Aydın Üniversitesi’nde profesör olarak hizmet vermektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde ileri bitki kimyası ve gıda biyokimyası üzerine dersler vermenin yanı sıra Marmara Üniversitesi’nde de lisansüstü eğitim veren İbrahim Adnan Saraçoğlu, yurtdışındaki üniversitelerin çalışmalarına da yol göstermektedir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…