canım yaaa bi düzeltme yapmak isterim. rahim kalınlığını artırmıyor, tam tersi rahmi inceltiyor. çünkü şoğan doğal östrojen içeriyor. hani sürekli östrojen salgısı olursa rahmin kabarıp kalınlaşmasını sağlayan progesteron pasif kalıyor sanırım. o yüzden uzun süre kullanılması önerilmiyor.
Aynen bende sana katiliyrm cok kullanildiginda rahim duvarini inceltiyomus
doktorum bana hikaye kür mür dedi,hic kullanmadım yani :44:
Banada oyle dedi ama ben kullanma taraftariyim yinede
Ben ekleme yapamadım telefondan girdiğim için ama bugün başladım 1.günüm :)Bende ekledim
ben biraz pinpirikliyim oyüsden her ay gidip muayene ettirim:) herzamanda aynı şeyi söler stres yapma olmaması için bi sorun yok bikere oldu zaten gene olck rahat ol der.:)
diğer konuda yerlisi köylüsü demek deil bende kayserinin bi köyündenim yerlileri ermeni kökenlidir..ve şiveleri kültürleri daha farklıdır.
ben kullanmadım hiç
eses07, birkaç gündür yazdıklarına gözüm takıldı da. karasız mısın ya da ne anlamak istiyorsun onu anlamadım şahsen. kullanmadım, hiç yapmadım, dr bunlar hikaye dedi gibi ifadelerine takıldım. evet arkadaşım drlar genelde bitkiler veya ot çöp konusunda olumsuz yorum yapıyorlar. onlar pozitif bilimci, aldıkları eğitim gereği bilimsel kanıtlanmışlığı olan tedavileri yeğliyorlar. iyi ki varlar, seviyoruz doktorlarımızı ve sonuna kadar saygı duyuyoruz tabii. fakat Saraçoğlu da kendi alanında uzman ve bitkiler üzerinde uzun yıllar çalışıp öyle açıklıyor kamuoyuna, ayrıca tıp dru olmasa da o da bir profesör. yani rastgele bir isim değil.ve şu da var ki Anadoluda alternatif tıp veya bitkilerle tedavi konusunda asırların birikimi var.
hepsini geçtik diyelim. bilimsel olarak kanıtlanmışlığı yok. pekiiii tıpta uygulanan ve bilimsel olarak kanıtlanmışlığı olan tedavi yöntemleri yüzde yüz başarılı mı veya herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayııırrrsoğan gibi bitkisel tedavi kürleri herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayıııırrr her ikisinde de fayda görenler var. o halde denemeye değer.
ŞİMDİ GELELİM SANA. NEYİ SORMAK İSTİYOR VEYA ANLAMAK İSTİYORSAN DOĞRUDAN SORAR MISIN?
Biz uzun zamandir bebek icin ugarsiyorduk ..
Ben adetimin 5. gununden itibaren sabah aksam sogan suyunu icerek bu kuru uyguladim ..
Veee bu gun bu hayirli ve guzel haberi aldim .. Sogan kurunden sonra hamile kaldigimi bugun ogrendim .. Darisi hamile kalmak isten herkeslerin basina .. Yilmayin kizlar , inanmaktan vazgecmeyin .. bu kur gercekten ise yariyor .. dualarim tum hamile kalmak isten kizlar ile birlikte .. Allah herkese gonlundekini versin ..
[/QUOTE
tebrik ederim bu çok güzel bi haber isteyen herkesede umut verici bi durum en azından benm için kürün bittikten hemen sonramı hamile kaldığını öğrendin eğer öyleyse bu daha da güzell umarım bu mutluluğu bizlerde yaşarız
Ben adetimin 5. gununden itibaren sabah aksam sogan suyunu icerek bu kuru uyguladim ..
Veee bu gun bu hayirli ve guzel haberi aldim .. Sogan kurunden sonra hamile kaldigimi bugun ogrendim .. Darisi hamile kalmak isten herkeslerin basina .. Yilmayin kizlar , inanmaktan vazgecmeyin .. bu kur gercekten ise yariyor .. dualarim tum hamile kalmak isten kizlar ile birlikte .. Allah herkese gonlundekini versin ..
eses07, birkaç gündür yazdıklarına gözüm takıldı da. karasız mısın ya da ne anlamak istiyorsun onu anlamadım şahsen. kullanmadım, hiç yapmadım, dr bunlar hikaye dedi gibi ifadelerine takıldım. evet arkadaşım drlar genelde bitkiler veya ot çöp konusunda olumsuz yorum yapıyorlar. onlar pozitif bilimci, aldıkları eğitim gereği bilimsel kanıtlanmışlığı olan tedavileri yeğliyorlar. iyi ki varlar, seviyoruz doktorlarımızı ve sonuna kadar saygı duyuyoruz tabii. fakat Saraçoğlu da kendi alanında uzman ve bitkiler üzerinde uzun yıllar çalışıp öyle açıklıyor kamuoyuna, ayrıca tıp dru olmasa da o da bir profesör. yani rastgele bir isim değil.ve şu da var ki Anadoluda alternatif tıp veya bitkilerle tedavi konusunda asırların birikimi var.
hepsini geçtik diyelim. bilimsel olarak kanıtlanmışlığı yok. pekiiii tıpta uygulanan ve bilimsel olarak kanıtlanmışlığı olan tedavi yöntemleri yüzde yüz başarılı mı veya herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayııırrrsoğan gibi bitkisel tedavi kürleri herkeste pozitif sonuç veriyor mu? hayıııırrr her ikisinde de fayda görenler var. o halde denemeye değer.
ŞİMDİ GELELİM SANA. NEYİ SORMAK İSTİYOR VEYA ANLAMAK İSTİYORSAN DOĞRUDAN SORAR MISIN?
Amin ayyy cok sevindm ne guzel umut veriysn herkese ALLAH bebisini kucagina almayi nasip etsin
[/QUOTE
tebrik ederim bu çok güzel bi haber isteyen herkesede umut verici bi durum en azından benm için kürün bittikten hemen sonramı hamile kaldığını öğrendin eğer öyleyse bu daha da güzell umarım bu mutluluğu bizlerde yaşarız
canım bence stres yapma ve öyle her ay doktora gitme, çünkü o da strese sebebiyet veriyor. rahat ol kızzz, sorun yokmuş işte :))
"köylü" konusunda da şaka yaptım. hunat civarından olanlar genelde yerlidir ya hani. amaaan neyse ne ben yerli olmak istemiyorum. Anadoluluyum, hatta dünyalıyım ben
Himm iimiss yaa:))Bende evlendigimden buyana cerkezim
tesekkur ederim kizlar ..
evet ilk denemem ve hemen kurden sonra hamile kaldim ..
Allahim isteyen herkeslere nasip etsin .. cok guzel bir duygu .. uzun zamandir bekledigimiz icin baya baya agladim ama mutluluktan ... allah herkeslere nasip etsin .. dualarim sizler ile kizlar .. yilmayin , inanin , bol bol dua edin ..sabir .. sabir .. sabirin sonu selamet kizlar ..]
Amin canim burda kimisi kuru yapmaya cesaret edemiyo sen guzel bir ornek oldun cekinenler icin tabi herseyden once RABBİİMİN izni sonrada bu kurler bizler icin bir vesile nasip meselesi birazda hersey oturdugun yerde olmuyo cabalamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?