Teşekkürler tatlımVerdiğin bilgiler için daha önce sadece soğan kürü uygulamıştım bu sefer ikisini beraber kullanarak deneyeceğim.2.5 yıldır çüm çabalarımıza rağmen hamile kalmayı bir türlü başaramadım bi umut umarım olumlu sonuç verir bu defaCanim hosgeldin aramiza ...
Hayir canim sogan kuruyle beraber uygulancak denmesi tedavinin ilk asamasi soganla basliyor 2 ay ilk adet bittikten sonra 7. Gun- 15 gun gunde 2 defa diger rituel zamani ise 2. Adete 10 gun kala gunde 2 defa ve daha sonrada incir kurune basliyorsun 21 gun uyguluyorsun 7 gun ara veriyosun sonra yine 21 gun uyguluyorsun toplam rituel 42 gun ( aradaki 7 gun sayilmiyor)
Umarim aydinlatabilmisimdir seni canim
Pnr ben evliyim 6 aylik :)
Asoo maşaAllah cnm ck sevndm. Allah saglikli eylesin :)
Teşekkürler tatlımVerdiğin bilgiler için daha önce sadece soğan kürü uygulamıştım bu sefer ikisini beraber kullanarak deneyeceğim.2.5 yıldır çüm çabalarımıza rağmen hamile kalmayı bir türlü başaramadım bi umut umarım olumlu sonuç verir bu defa
Hep iki kur anlatmis saracoglu devamini bilemedim canim ya.(
KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / 28 ocak / 15 günlük kür TAMAM
2. vesdeniz / 25 ocak / 15 günlük kür TAMAM
3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM
4. simalbebek / 27 ocak / 15 günlük kür TAMAM
5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM
6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü
7. mkr / 16 şubat / 5.günü
8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM
9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü
10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak
11. hayr_hayr
12. absimisia
13. nirakf / ? / 5.günü
14. yosuniii
15. 41zeynep
16. ulev32
17. eakgull
18.
19.
20. aso_86 / HAMİLEEEEE
NOT: ADINI, KÜRDEKİ GÜNÜNÜ VE BAT INI YANLIŞ YAZDIKLARIM VEYA YAZMADIKLARIM LÜTFEN DÜZELTSİN. SAYFALARI HER GÜN TAKİP EDEMİYORUM. YARDIM EDİN KIIIZZZZ
iyi dileklerin için sağol canım doğru söylüyorsun bi yumurta olsun tam olsun bende bu ay olursam başlıycam kaçıncı gündü bal tarçın ve son on gün soğan uygulayabilirim değilmi benimde yeterli boyutta yumurtam oluşmuyor çünki
Pinarcim bende cikolata kisti varya aslanpencesine baktim da daha cok hormonlari duzenliyormus kistle alakali bisey goremedim.Simalim bak sen dinle bni kafani karistirma bebegim ben aydinlaticam seni stres tapma ok
Simdi sogan kurlerinin ardindan aslan pencesine basliyosun ok istersen 2 kur ritüeli sonrasinda basla incir kurune baslamadan yani yada istersen sogan rituelleri arasinda beklemedeyken basla
Pinarcim bende cikolata kisti varya aslanpencesine baktim da daha cok hormonlari duzenliyormus kistle alakali bisey goremedim.
Bebegim sogan iciyorsun ya policistik over icin iste bu kurden sonra testere disli aslan pencesini mutlaka icmeyi oneriyor saracoglu bn bugunden itibaren sogan kurume kadar icicem istersen kafan rahat edicekse dun hangi kanaldaydi du bakim netten atv de zahide ile yetis deymis hoca orda mutlaka soylemistir o programi netten ac izle istersen bizede bildirirsen sevinirim :)
Bende bi sorun yok ama olmuo stresten kaynaklanioben genede her ay dr gidiorum dr.mahmut saraoglu ve cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.
Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim: saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim
bir gün şurda adımı böyle gülen yüzlerle göreceğim aklıma gelmezdi :))))))
Güzel dilekleriniz için hepinize yürekten teşekkür ederim Bu listede adı olan olmayan umutla bekleyen her arkadaşıma Allah nasip etsin inşallahh.
Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.
canım benim bir sorun olmaması çok güzel işte. o zaman stres yapacak hiçbişey yoklütfen rahat ol ve en kısa zamanda bebeğinin geleceğine inan peki her ay dra gidince ne öneriyor, ne tavsiye ediyor, yani her ay gitmendeki sebep ne?
gııızzz hemşerimm yerel ağza dikkat idelim litfen yerlisi deyimi de şurdan kaynaklanıyor. genelde merkezden olanlar "köylülerden" kendini ayırmaya çalışıyor, onların kültürleri, hayata bakış açıları daha farklı. ben de köylüyüm ve çookk memnunum halimden
canımm benimm sağ ol iyi dileklerin için.
Bende bu yerlisi kelimesini aklim almiyo yerlisi koylusu farkediyomu sonucta kayserilisin iste burda var zaten oyle ben gayserinin yillisiym diye derler iste ozaman kopp
7. mkr / 16 şubat / 11.günü
11. hayr_hayr
12. absimisia
13. nirakf / ? / 5.günü
14. yosuniii
15. 41zeynep
16. ulev32
17. eakgull
18.
19.
20. aso_86 / HAMİLEEEEE
Cnm benim bat 13 şubat kürde 6. günüm hamile kalan arkadaşımızı tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin cnm saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşş.
7. mkr / 16 şubat / 11.günü
11. hayr_hayr
12. absimisia
13. nirakf / ? / 5.günü
14. yosuniii/21 ocak /1.kur tamam
15. 41zeynep
16. ulev32
17. eakgull
18.
19.
20. aso_86 / HAMİLEEEEE
Ya cerkez ya avsarsin ozaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?