Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Teşekkürler tatlımVerdiğin bilgiler için daha önce sadece soğan kürü uygulamıştım bu sefer ikisini beraber kullanarak deneyeceğim.2.5 yıldır çüm çabalarımıza rağmen hamile kalmayı bir türlü başaramadım bi umut umarım olumlu sonuç verir bu defa

Rica ederim canim onemli deil fakat 2 kürü ayni anda kullanmiycaksin sadece bu kür icin deil baska kürlerdede ayni sekilde hatta kürvritüeli boyunca baska bitkilerden olusan caylar dahi tavsiye edilmiyor bitki deyip gecmemek gerekir cunku bir bitki dierinin etkisini yok edebiliyor yarardan cok zarar verir bnce siralama yapmalisin toplam 4 ay var onunde 2 ay sogan 2 ay incir havuc ama havuctan once testere disli aslan pencesi cayini icmelisin sogan kurlerinin ardindan yani...
Cunku sogan kürü tupleri aciyor yapisikliklari iltihaplari söküyor
İncir kürü yumurtalari catlatiyor
Aslanpenceside tüpün yumurtayi tutmasini rahime yolculugunu kolaylastiriyor canim

Hep iki kur anlatmis saracoglu devamini bilemedim canim ya.(

Simalim bak sen dinle bni kafani karistirma bebegim ben aydinlaticam seni stres tapma ok
Simdi sogan kurlerinin ardindan aslan pencesine basliyosun ok istersen 2 kur ritüeli sonrasinda basla incir kurune baslamadan yani yada istersen sogan rituelleri arasinda beklemedeyken basla

Son düzenleme:

bir gün şurda adımı böyle gülen yüzlerle göreceğim aklıma gelmezdi :))))))

Güzel dilekleriniz için hepinize yürekten teşekkür ederim Bu listede adı olan olmayan umutla bekleyen her arkadaşıma Allah nasip etsin inşallahh.

Canım ayrıca güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim. senin kür 7 şubatta bitiyor sanırım inşallah hayırlı haberlerini alırız. İlk ay olmazsa da moralini bozma ben yoğun bir adet kanamasından sonra kaldım. İnşallahh burada okuyacağız senin güzel haberlerinii

merhabalar
bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
soğan suyunu çikolata kisti için deneyen oldu mu
iyi gelirmi çok kararsızım yapıp yapmama konusunda
ters etki yapanlarda varmış böyle birşeyle karşılaştınız mı
birde soğan kürüne başladığınızda hamile kalırsanız bebeğe zararı olur mu

Pinarcim bende cikolata kisti varya aslanpencesine baktim da daha cok hormonlari duzenliyormus kistle alakali bisey goremedim.

Pinarcim bende cikolata kisti varya aslanpencesine baktim da daha cok hormonlari duzenliyormus kistle alakali bisey goremedim.

Bebegim sogan iciyorsun ya policistik over icin iste bu kurden sonra testere disli aslan pencesini mutlaka icmeyi oneriyor saracoglu bn bugunden itibaren sogan kurume kadar icicem istersen kafan rahat edicekse dun hangi kanaldaydi du bakim netten atv de zahide ile yetis deymis hoca orda mutlaka soylemistir o programi netten ac izle istersen bizede bildirirsen sevinirim :)

Canim cok sagol ilgilendigin icin simdi isteyim ben.firsat bulursam izlicem olmadi aksama artik.bir de aktardan alirken testere dislisinden istiyosun ya ayirt edebiliyo musun duz yaprakliyi kakalamasindar sonra.

Bende bi sorun yok ama olmuo stresten kaynaklanio ben genede her ay dr gidiorum dr.mahmut saraoglu ve cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.

canım benim bir sorun olmaması çok güzel işte. o zaman stres yapacak hiçbişey yok lütfen rahat ol ve en kısa zamanda bebeğinin geleceğine inan peki her ay dra gidince ne öneriyor, ne tavsiye ediyor, yani her ay gitmendeki sebep ne?

Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim :saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim

gııızzz hemşerimm yerel ağza dikkat idelim litfen yerlisi deyimi de şurdan kaynaklanıyor. genelde merkezden olanlar "köylülerden" kendini ayırmaya çalışıyor, onların kültürleri, hayata bakış açıları daha farklı. ben de köylüyüm ve çookk memnunum halimden

canımm benimm sağ ol iyi dileklerin için.

Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.

canım yaaa bi düzeltme yapmak isterim. rahim kalınlığını artırmıyor, tam tersi rahmi inceltiyor. çünkü şoğan doğal östrojen içeriyor. hani sürekli östrojen salgısı olursa rahmin kabarıp kalınlaşmasını sağlayan progesteron pasif kalıyor sanırım. o yüzden uzun süre kullanılması önerilmiyor.

ben biraz pinpirikliyim oyüsden her ay gidip muayene ettirim:) herzamanda aynı şeyi söler stres yapma olmaması için bi sorun yok bikere oldu zaten gene olck rahat ol der.:)

diğer konuda yerlisi köylüsü demek deil bende kayserinin bi köyündenim yerlileri ermeni kökenlidir..ve şiveleri kültürleri daha farklıdır.

Bende bu yerlisi kelimesini aklim almiyo yerlisi koylusu farkediyomu sonucta kayserilisin iste burda var zaten oyle ben gayserinin yillisiym diye derler iste ozaman kopp

bence fark edio ben kayserliyim ama pınarbaşınn bi köyündenim die ekleme yaparım:))

KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / 28 ocak / 15 günlük kür TAMAM

2. vesdeniz / 25 ocak / 15 günlük kür TAMAM

3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM

4. simalbebek / 27 ocak / 15 günlük kür TAMAM

5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM

6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü

7. mkr / 16 şubat / 11.günü

8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM

9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü

10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak

11. hayr_hayr

12. absimisia

13. nirakf / ? / 5.günü

14. yosuniii

15. 41zeynep

16. ulev32

17. eakgull

18.

19.

20. aso_86 / HAMİLEEEEE

Cnm benim bat 13 şubat kürde 6. günüm hamile kalan arkadaşımızı tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin cnm saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşş.

Cnm benim bat 13 şubat kürde 6. günüm hamile kalan arkadaşımızı tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin cnm saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşş.

Cnm ben kopyala yapistirla kendi sayimi deistirdim sende ole yap suanda telden giriorum ben yapamicam.

Son düzenleme:

Bende ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…