Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım evet inşaAllah gerek kalmaz ama biz yine de bilelim: soğan kürü özellikle kist problemi olanlarda 3-4 adet dönemi boyunca ilki 15 gün diğerleri adete 10 gün kala başlanıp 10 gün uygulanıyor

Aynen canim ben 4 kur yapiim de tabi bebis gelir insallah rabbim ol derse olur.sonrasinda incir havuc Allah ne verdiyse onlari uygularim artik.
 

iyi dileklerin için sağol canım doğru söylüyorsun bi yumurta olsun tam olsun bende bu ay olursam başlıycam kaçıncı gündü bal tarçın ve son on gün soğan uygulayabilirim değilmi benimde yeterli boyutta yumurtam oluşmuyor çünki
 
Aynen canim ben 4 kur yapiim de tabi bebis gelir insallah rabbim ol derse olur.sonrasinda incir havuc Allah ne verdiyse onlari uygularim artik.

o zamana kalmayacak ve olacak Allahın izni ile. bende de kist bir değil bir dolu canım. polikistik benim yumurtalıklarım. sol tarafta biraz daha nüfus az gerçi o yüzden ben de kısmetse 3-4 dönem kullanmayı planlıyorum. sağlıklı olalım ki bebişlerimiz sağlıklı gelişsin değil mi
 

canım bal-tarçın-çörek otuna adetin ikinci günü başlıyor 12. güne dek sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiyoruz. zaten aradan bir hafta filan geçecek sonra soğana başlarız. yani işte son 10 gün ne zamansa o zaman. ben de bu şekilde planladım inşaAllah.
 

teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam o zaman napsak listenin yanına bunudamı eklesek :))))))
 

Evet canim annecikleri neler yapiyor bebislerin cok sanslilar bizim gibi fedakar anneleri var onlarin :)))
 
teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam o zaman napsak listenin yanına bunudamı eklesek :))))))

amaaannn dur kız soğanı zor listeliyoruz bir de bu olursa vay halimize. bence sık giren arkadaşlar zaten birbirimizle haberleşiyoruz. girmeyenler için boşa yorulmayalım. vakit kaybı kusura bakmasınlar. biz birbirimize kaçıncı günde olduğumuzu neler yaptığımızı syleriz. arada soğan kürü listesini güncelleriz. çünkü bir sayfa daha vardı soğanla ilgili, orda hamileler gördüm sordum soğan mı kullandınız, kimse cevap yazmadı o yüzden biz topiğin adını muhafaza etmek ve umutla bu sayfaları okuyanlara hayal kırıklığı yaşatmamak için soğancılar listemizi arada güncelleyelim. istikrarlı olalım inşaAllah.
bu arada ben şimdilik başka kür düşünmüyorum. soğan kürü temizlikte, bal-tarçın-çörekotu da yumurta gelişiminde destek olsun inşaAllah.
 

evet canım paslaşmak en iyisi ben de adet olursam senin gibi başlıycam ondan sonraki ayda incir ve havuç kısmetse ben çıkıyorum canım görüşürüz yine mutlu kalın kendinize iyi bakın yarın yokum zaten pazar bi işim olmazsa açıcam yada pazartesi
 

Kayserideki bi ben deilmisim demekki:) hangi doktorlara gidiosunuz?
 

Uzulme cnm bir tek sen degilsin bir tek ben degilim ki bizim gibi daha kac kisi var umudumuzu yitirmeyelim ne gelirse rabbimzden hayat bu neyse kaderimiz yasiyoruz insllh heppimizin allah yuzumuzu guldurr peki kontrole gittin mi kurden sonra belki yok olmuslardir kistler?
 

canım kür biteli daha bir hafta olmadı. ilk 15 günlük kürü yaptım. özellikle pkoda en az 3-4 adet dönemi uygulayın diyor Saraçoğlu. o yüzden henüz gitmiş olacağını düşünmüyorum. ama gideceğinden ümitliyim. amin canım, Rabbim hormon ilaçlarına muhtaç etmesin, soğan vesilemiz olsun inşaAllah.
 
Kayserideki bi ben deilmisim demekki:) hangi doktorlara gidiosunuz?

ay sayımız artıyor hemşehrilerle mkr ben 4 ayrı dra gittim. ama hala araştırıyorum. soğan kürü bitene kadar (3-4 adet dönemi) dra gitmeyi düşünmüyorum. pkoda inofolic tavsiye ediyorlar. bir de geçen ay yumurta takibim yapıldı yumurtam gelişti, gebelik oluşmadı. sen dra gidiyor musun?
 

tamam canım özletme kendini, mutlu haberlerini bekliyoruz. sevgiyle kal
 

Bende bi sorun yok ama olmuo stresten kaynaklanio ben genede her ay dr gidiorum dr.mahmut saraoglu ve cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.
 
Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim :saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim
 
Vayyyy hemsolarim benim noruyosunuz gadasini aldiklarim :saka bir yana hic noruyosunuz kelimesini hayatimda kullanmam bende mehmet karahancere gidiyrm canlarim
Kayseriliyim ama yerlisi deilim oyusden olsa gerek bende hic kullanmam noruosunuzu
 
Bende bu yerlisi kelimesini aklim almiyo yerlisi koylusu farkediyomu sonucta kayserilisin iste burda var zaten oyle ben gayserinin yillisiym diye derler iste ozaman kopp
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…