canım ya ben mutfağa gitmiştim bilgisayar açıktı, tabii forum da. gelince gördüm ama bu sefer de sen gitmişsin.

nasılsın canım yaaa ağrıların sancıların geçti mi? valla kuzeyim bazen çok tuhaf geliyor. dediğin gibi bizler aylarca okuduk, düşündük, birlik olduk beraber yorumladık. şifa Allahtan diyip kullanmaya başladık. ama çok negatif insanları görünce üzülüyorum. hemen "ben 5 gün kullandım hiçbi işe yaramadı" filan diye yorum yapıyor. yaaa arkadaşım ne bekliyordun o sürede. bu ilaç değil iğne değil. bir de kullanım yöntemi var. milleti yanlış yönlendirenler, saçma sapan kullanarak kürü yargılayanlar. amaaann neyse Allah şifa versin hepimize. ben Saraçoğluna çok saygı duyuyorum nedense. o yüzden espirin hoşuma gitti
selam pınarcığım nasılsınnn
yok canım soğanın bir sakıncası olmaz Allahın izniyle. Hatta faydasını bile görürsün

zaten her sağlıklı kadın yılda bir uygulayabilir diyor Saraçoğlu. şifa olsun arkadaşım.

iki kür birlikte kullanılıyor mu? sorusunun cevabı var aslında ama tekrar söyleyeyim. bunlar Saraçoğlunun uyarıları: bir kür bitmeden diğerine geçmeyin. iki kürü birlikte kullanmayın.