Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

mantıksız demedim sana, beraber düşündük sadece. Yani soğanın içeriğinden bahsettik :32: Kırdıysam hakkını helal et. Ama her kafadan ses çıkıyor demem bundandı. Herkeste etkisi aynı değil, herkeste yüzde yüz başarı sağlamaz veya başarısızlık. 10 gün kullanıp mucize bekleyenler var. Saçma sapan şeyler yazılıyor. şifa allahtan dyerek kullanmak gerek. Yoksa çok düşünürsek, ne iğne ne ilaç ne kür, allah vermeyeckse hiç biri şifa olmayacak. :34:

birçoğumuz bebek hasreti çekiyoruz
birçoğumuz hastalığımıza çareler arıyoruz
insan elbette kullandığı şeyin ne olduğunu bilmek istiyor dediğim gibi soğan sadece soğan olarak kullanılsa belki bu denli yargılamıcaz ama kür işin içine girdimi acaba öyle mi böylemi diye düşünmeye başlıyoruz sorulardan bunalmış olabilirsin elbette ama insanlara ters tepkiler vermek daha kırıcı oluyor neyse sorun değil Allah herkese şifa versin herkesin yardımcısı olsun

çok haklısın ben tereddüt ettim. devam etsemmi etmesemmi diye, kasık ve bel ağrısı da beraberin de gelince o gün bırakmaya karar verdim. ama azimliyim bu işi başarıcaz :34:

çok haklısın ben tereddüt ettim. Devam etsemmi etmesemmi diye, kasık ve bel ağrısı da beraberin de gelince o gün bırakmaya karar verdim. Ama azimliyim bu işi başarıcaz :34:

bunlar kürü uygularken olağan şeyler ve aslında etki gösterdiğinin sinyalleri. Sen de belirtmişsin zaten rahatladığını, bişeylerin değiştiğini. Inşaallah canım, umutla heyecanla yola devam. Allah büyük, bizleri de sevindirecek inşaallah :16:

bunlar kürü uygularken olağan şeyler ve aslında etki gösterdiğinin sinyalleri. Sen de belirtmişsin zaten rahatladığını, bişeylerin değiştiğini. Inşaallah canım, umutla heyecanla yola devam. Allah büyük, bizleri de sevindirecek inşaallah :16:

inşallah peki sen ne yaptın?

herkeze merhaba,
bu blogta yazılan gecmıs yazıları okudum ve sogan kurunun bırcok faydası oldugunu yazmıs arkadaslar, hatta kurden sonra guzel haberler alanlarda var... Rabbım hayırlı etsın ınsallah ve bız evlat sevgısını tatmak ısteyenlerede bu sevıncı yasatsın umarım... kısaca kendımden bahsedıp sıze bırsey sormak ıstıyorum, 39 yasındayım ve tuplerım kapalı oldugu ıcın tup bebek denemesı yaptık gecen ay... umutlu basladıgımız yoldan uzgun donduk, transfer asamasına gelemeden tedavı sonlandırıldı... yumurta rezervlerım az ve tedavıye gec cevap verıyor, sanırım ılac tedavısının uzun surmesı nedenı ıle 6 yumurtadan sadece 1 yumurta dollenme ıcın alındı ve o da anormal dollenerek transferın sonlanmasına neden oldu... 2. denemeyı 2 ay sonra yapmayı dusunuyoruz nasıpse, ama bu arada bıtkısel kurlerı yaparak yumurta gelısımınde bır farklılık olabılırmı dıye arastırıyorum... esım ve ben aktarda hazırlattıgımız karısımı kullanmaya basladık bıle, yarında sogan kurune baslayacagım nasıpse... sormak ıstedıgım sey, tuplerı kapalı olup sogan kuru ıle normal yolla hamıle kalan oldumu? ve yıne bu kurle yumurta sayısı vede kalıtesınde ıyılesme yasayan oldumu? benımle bununla ılgılı bıldıklerınızı paylasırsanız cok sevınırım,sımdıden tesekkur edıyorum... ve Rabbıme duamdır hepımıze evlat sevgısını,sıcaklıgını yasamayı nasıp etsın ınsallah...

herkeze merhaba,
bu blogta yazılan gecmıs yazıları okudum ve sogan kurunun bırcok faydası oldugunu yazmıs arkadaslar, hatta kurden sonra guzel haberler alanlarda var... Rabbım hayırlı etsın ınsallah ve bız evlat sevgısını tatmak ısteyenlerede bu sevıncı yasatsın umarım... kısaca kendımden bahsedıp sıze bırsey sormak ıstıyorum, 39 yasındayım ve tuplerım kapalı oldugu ıcın tup bebek denemesı yaptık gecen ay... umutlu basladıgımız yoldan uzgun donduk, transfer asamasına gelemeden tedavı sonlandırıldı... yumurta rezervlerım az ve tedavıye gec cevap verıyor, sanırım ılac tedavısının uzun surmesı nedenı ıle 6 yumurtadan sadece 1 yumurta dollenme ıcın alındı ve o da anormal dollenerek transferın sonlanmasına neden oldu... 2. denemeyı 2 ay sonra yapmayı dusunuyoruz nasıpse, ama bu arada bıtkısel kurlerı yaparak yumurta gelısımınde bır farklılık olabılırmı dıye arastırıyorum... esım ve ben aktarda hazırlattıgımız karısımı kullanmaya basladık bıle, yarında sogan kurune baslayacagım nasıpse... sormak ıstedıgım sey, tuplerı kapalı olup sogan kuru ıle normal yolla hamıle kalan oldumu? ve yıne bu kurle yumurta sayısı vede kalıtesınde ıyılesme yasayan oldumu? benımle bununla ılgılı bıldıklerınızı paylasırsanız cok sevınırım,sımdıden tesekkur edıyorum... ve Rabbıme duamdır hepımıze evlat sevgısını,sıcaklıgını yasamayı nasıp etsın ınsallah...

merhaba arkadaşım hoş geldin. öncelikle geçmiş olsun. Rabbim seni en kısa zamanda evlat müjdesiyle sevindirsin. açıkçası tüplerde bir etkisi var mı bilmiyorum zira Saraçoğlunun "tıkalı tüpleri açar" şeklinde bir ifadesi yok. soğanın yumurta rezervine veya gelişimine bir katkısı yok ama pko, kist, akıntı, küçük çaplı miyom ve çikolata kistleri için faydalı. yumurta kalitesi ve gelişimi konusunda incir kürü daha etkili. bir de bal-çörekotu-tarçın karışımı da etkili. duana da yürekten aminnn diyorum :16:

inşallah peki sen ne yaptın?

ben 15 günlük ilk kürü tamamladım ve adet oldum. zaten sıkıntım pko olduğu için önce o minik kistlerden kurtulmam lazım. yine diğer adetime 10 gün kala başlayacağım inşaAllah. :34: şimdi e vitamini ve çinko alıyorum. sabahları da bal-tarçın-çörekotu macunu hazırladım onu yiyorum.
daha evvel bir 15 günlük soğan kürü uygulamıştım ve birkaç ay sonra kontrole gittiğimde sol overin polikistik olmadığını görünce sevinmiştim. yani soğanın işe yaradığına inanıyorum Allahın izni ile. hakkımızda hayırlısı :16:

merhaba arkadaşım hoş geldin. öncelikle geçmiş olsun. Rabbim seni en kısa zamanda evlat müjdesiyle sevindirsin. açıkçası tüplerde bir etkisi var mı bilmiyorum zira Saraçoğlunun "tıkalı tüpleri açar" şeklinde bir ifadesi yok. soğanın yumurta rezervine veya gelişimine bir katkısı yok ama pko, kist, akıntı, küçük çaplı miyom ve çikolata kistleri için faydalı. yumurta kalitesi ve gelişimi konusunda incir kürü daha etkili. bir de bal-çörekotu-tarçın karışımı da etkili. duana da yürekten aminnn diyorum :16:

hosbulduk arkadasım, cevabın ve guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım... Dualarımız hepımız ıcın ınsallah, Rabbım yar ve yardımız olsun... bende kıst yok ama vucudun temızlenmesı adına 15 gunluk bır uygulasam sanırım yararı olmasada zararı olmaz dıye dusunuyorum... ve sogan kuru ıle bırlıkte ıncır kurunu aynı zamanda yapmanın bır sakıncası olurmu acaba?

ben 15 günlük ilk kürü tamamladım ve adet oldum. zaten sıkıntım pko olduğu için önce o minik kistlerden kurtulmam lazım. yine diğer adetime 10 gün kala başlayacağım inşaAllah. :34: şimdi e vitamini ve çinko alıyorum. sabahları da bal-tarçın-çörekotu macunu hazırladım onu yiyorum.
daha evvel bir 15 günlük soğan kürü uygulamıştım ve birkaç ay sonra kontrole gittiğimde sol overin polikistik olmadığını görünce sevinmiştim. yani soğanın işe yaradığına inanıyorum Allahın izni ile. hakkımızda hayırlısı :16:

vesdenizim sonunda karşılaştık nasılsın canım :34: sorulara sabırla ve anlaşılır bir dille yazdığın açıklamaları okuyorum ve senin adını saraçoğlunun dişisi olarak değiştiriyorum:1::1: kıyamam sana ya güzel güzel açıklamalar yapıyosun bide ters tepkiler alıyosun ne deyim Allah senden razı olsun hergün aynı sorular soruluyor tamam sorulsun tabi ama bu konunun başlığı belli insanlar bir şöyle üşenmeyip baştan aşağı okusalar 3 sayfada bir tarifte var neye yaradığıda var hamile olanda var herşey yazılmış ben aylarca okudum buraları sadece burası değil bi çok yeri armut piş ağzıma düş olmuyor yani sakın yanlış anlaşılmasın soru elbette ki sorulacak ama biraz araştırılsın yani dediğin gibi

vesdenizim sonunda karşılaştık nasılsın canım :34: sorulara sabırla ve anlaşılır bir dille yazdığın açıklamaları okuyorum ve senin adını saraçoğlunun dişisi olarak değiştiriyorum:1::1: kıyamam sana ya güzel güzel açıklamalar yapıyosun bide ters tepkiler alıyosun ne deyim Allah senden razı olsun hergün aynı sorular soruluyor tamam sorulsun tabi ama bu konunun başlığı belli insanlar bir şöyle üşenmeyip baştan aşağı okusalar 3 sayfada bir tarifte var neye yaradığıda var hamile olanda var herşey yazılmış ben aylarca okudum buraları sadece burası değil bi çok yeri armut piş ağzıma düş olmuyor yani sakın yanlış anlaşılmasın soru elbette ki sorulacak ama biraz araştırılsın yani dediğin gibi

canım ya ben mutfağa gitmiştim bilgisayar açıktı, tabii forum da. gelince gördüm ama bu sefer de sen gitmişsin. :5: nasılsın canım yaaa ağrıların sancıların geçti mi? valla kuzeyim bazen çok tuhaf geliyor. dediğin gibi bizler aylarca okuduk, düşündük, birlik olduk beraber yorumladık. şifa Allahtan diyip kullanmaya başladık. ama çok negatif insanları görünce üzülüyorum. hemen "ben 5 gün kullandım hiçbi işe yaramadı" filan diye yorum yapıyor. yaaa arkadaşım ne bekliyordun o sürede. bu ilaç değil iğne değil. bir de kullanım yöntemi var. milleti yanlış yönlendirenler, saçma sapan kullanarak kürü yargılayanlar. amaaann neyse Allah şifa versin hepimize. ben Saraçoğluna çok saygı duyuyorum nedense. o yüzden espirin hoşuma gitti :1:
Simalim kuzeyim vesdenizim zeynepcim adasim pinar mkr cim yosuncum ve
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepinize selamlar sevgiler...
selam pınarcığım nasılsınnn :34:
hosbulduk arkadasım, cevabın ve guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım... Dualarımız hepımız ıcın ınsallah, Rabbım yar ve yardımız olsun... bende kıst yok ama vucudun temızlenmesı adına 15 gunluk bır uygulasam sanırım yararı olmasada zararı olmaz dıye dusunuyorum... ve sogan kuru ıle bırlıkte ıncır kurunu aynı zamanda yapmanın bır sakıncası olurmu acaba?

yok canım soğanın bir sakıncası olmaz Allahın izniyle. Hatta faydasını bile görürsün ;) zaten her sağlıklı kadın yılda bir uygulayabilir diyor Saraçoğlu. şifa olsun arkadaşım. :16: iki kür birlikte kullanılıyor mu? sorusunun cevabı var aslında ama tekrar söyleyeyim. bunlar Saraçoğlunun uyarıları: bir kür bitmeden diğerine geçmeyin. iki kürü birlikte kullanmayın. ;)

Son düzenleme:
anım ya ben mutfağa gitmiştim bilgisayar açıktı, tabii forum da. gelince gördüm ama bu sefer de sen gitmişsin. :5: nasılsın canım yaaa ağrıların sancıların geçti mi? valla kuzeyim bazen çok tuhaf geliyor. dediğin gibi bizler aylarca okuduk, düşündük, birlik olduk beraber yorumladık. şifa Allahtan diyip kullanmaya başladık. ama çok negatif insanları görünce üzülüyorum. hemen "ben 5 gün kullandım hiçbi işe yaramadı" filan diye yorum yapıyor. yaaa arkadaşım ne bekliyordun o sürede. bu ilaç değil iğne değil. bir de kullanım yöntemi var. milleti yanlış yönlendirenler, saçma sapan kullanarak kürü yargılayanlar. amaaann neyse Allah şifa versin hepimize. ben Saraçoğluna çok saygı duyuyorum nedense. o yüzden espirin hoşuma gitti :1:
AMİN CANIM bende hazırlanmak için çıktım şimdi yine çıkıyorum canım dışarı çıkıcaz gelince fırsat bulursam açarım yine :16:

Simalim kuzeyim vesdenizim zeynepcim adasim pinar mkr cim yosuncum ve
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepinize selamlar sevgiler...

Merhaba pinarcim nasilsin?aslanpencesini pztesi aksam bi bardak ictim bi daha icmedim kahverengi lekelenme bu gunde oldu acaba sogan kurunden mi oluyo ki aslanpencesi bi kere icmeyle boyle bisey yapmaz herhalde dimi ya.noluyo boyle anlamadim :((

Arkadaşlar bugün başladım. Gelişmeler den haberdar ederim :) sanki ılık su içiyormus gibi düşünün ve burnunuzu kapatın. :) çok odaklanmayın suya :)

Bugün karnim şiş gibiydi ve nadir olarak mide bulantilarim oldu ama aldiriş etmedim. Öglen vakti de kasiklarima ağri girdi. Yine aldiriş etmedim :)

valla ben hep sancılar çektim halada çekiyorum olucaktır sancıların bu etki ettiğini gösterir sakın bırakma şifa olur inşallah sende bebeğine kavuşursun :emir_bebek:

inşallah canım sağolasın içimi rahatlattın. yok bırakmam zaten. rahatlıkla içiyorum hem.. 5 dk. yapımı sürüyo;) gayet pratik bi k

valla ben hep sancılar çektim halada çekiyorum olucaktır sancıların bu etki ettiğini gösterir sakın bırakma şifa olur inşallah sende bebeğine kavuşursun :emir_bebek:

inşallah canım sağolasın içimi rahatlattın. yok bırakmam zaten. rahatlıkla içiyorum hem.. 5 dk. yapımı sürüyo;) gayet pratik bi kür.. bebişim olsun da ağrıyı çekerim..

Back
X