Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben girdimde genelde kimse olmuyor canım ya kaldı 2 gün ama göğüslerim daha çok şişti dokunulmuyo çok acıyo geceleri kasıklarıma ağrı giriyo tamam diyorum şimdi adet olcam gündüzleri geçiyor :1: pozitif bir şekilde bekliyorum bakalım adet olsamda üzülmiycem daha önümüzde zaman var şükürler olsun . bende duymuştum çinkoyyla e vitamininin iyi geldiğini ama kullanmadım şifa olsun arkadaşıma :1:

evet ya bir türlü karşılaşamıyoruz :30: inşaAllah diğer gebeliinde olduğu gibi geç döllenmedir. dediğin gibi pozitif pozitif bekleyelim canım :1: sağ ol canım benim karı-koca vitamin depoluyoruz hayrola bakalım :9:

MERHABA arkadaşlar, bi sorunum var lütfen yaprdımcı olun :( 5 yıldır polikistik over rahatsızlığı çekiyorum. ilaç kullanmadan adet olmuyordum. Evleneli 6ay oluyor çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef... doktor yumurtalarımın büyümekte dirençli olduğunu söyledi. klomende kullandım fakat bi işe yaramadı. bi kaç haftadır bu soğan kürü incir kürü okuyorum ama nasıl yapıldığı nasıl uygulandığı ne kadar sürede cevap alındığını hiç bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennnn :(:(:(

merhaba arkadaşım. pko zaten kronik bir yumurtlama bozukluğudur. bende de pko var. lütfen üzülme ve muhakkak olacağına inan. benim tanıdığım çoookkk insan var pkolu ve çoluğa çocuğa karışmış. :34: aslında benim drum klomenden daha etkili olduğunu söylediği femara adlı bir hap vermişti 5 gün kullanıştım. yumurtamın gelişeceğinden yine de ümitsizdi ama benim sol tarafta güzel bir yumurtam oluşmuştu. gebelik oluşmadı ama o yumurtayı görmek bile çok heyecan vericiydi. pinpon topu gibi, oyyy çok şirindi :1:
gelelim soğan kürüne, ben inanıyorum ki pkoda gerçekten çok etkili bir besin soğan.

ilk kür şöyle canım:
adetin bitip temizlendikten 7 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah akşam aç karna içiyorsun.
-1,5 bardak klorsuz suyu (yani musluk suyu olmayacak) kaynatıyorsun
-1 adet orta boy kahverengi kabuklu soğanın en dış ince kabuğunu alıp dörde bölüp kaynayan suya atıyorsun(kesinlikle beyaz veya mor soğan olmayacak)
-5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynatıyorsun
-sonra biraz demlenmeye ve ılımaya bırakıyorsun
-ılıyınca (kesinlikle soğutmadan , sıcağa yakın ılık) süzüp içiyorsun. oooohhh şifa olsun
VE BU KÜRDE 1. AŞAMAYDI. 2. AŞAMADA ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN, 3. VE 4. AŞAMALARDA DA YİNE ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN boyunca sabah akşam taze hazırlamak suretiyle aç karna içiyorsun.
adet olsan, yumurtlama dönemine denk gelse gibi sorunları takma. bir problem olmadı bizlerde. adet olsan dahi kürlerini tamamlıyorsun.:34:

Son düzenleme:
MERHABA arkadaşlar, bi sorunum var lütfen yaprdımcı olun :( 5 yıldır polikistik over rahatsızlığı çekiyorum. ilaç kullanmadan adet olmuyordum. Evleneli 6ay oluyor çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef... doktor yumurtalarımın büyümekte dirençli olduğunu söyledi. klomende kullandım fakat bi işe yaramadı. bi kaç haftadır bu soğan kürü incir kürü okuyorum ama nasıl yapıldığı nasıl uygulandığı ne kadar sürede cevap alındığını hiç bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennnn :(:(:(

Hosgeldin arkadasim geriye donuk sayfalardan okursan yeni gelen arkadaslara sogan kurunun ne zaman nasil kullanildigini aciklamistik.ihtiyacin olan bilgileri bulabilirsin.

Mhb arkadaşım bende soğan kürünü bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım 5 gün bugün bir ara duymuştum ama çok ciddiye almamıştım bu topiği okuyordum senin yazını gördüm kimseler yok galiba hemen cvp vereyim dedim çünki gerçekten olumlu sonuç alan çok varmış inşallah bizede faydası olur:16::16:
Adetin bittikten 7 gün sonra yazıyor ama ben 7.günü başladım öğlen yada sabah ve akşam günde iki defa 1 er bardak içiyorsun aç karnına normal yemeklerde kullandığımız kuru soğanı 4 e bölüyorsun 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun kaynayınca soğanları içine atıp 5 dakika ağzını kapatıp kaynatmaya devam ediyosun ılık bir şekilde içiyorsun yalnız hem sabah hemde akşam taze olarak yapıp içiyorsun bu kadar tadı berbat ama alışıyosun 2 günden sonra :27::27:

peki incir kürü nasıl? bu arada eşimede keçeboynuzu içiriyorum :) her yolu deniyoruz bakalım... birde on gün kala demişsinizya ben adet düzenli olmadığım için kaçıncı gün on gun kala oluyor onuda bilmiyorum. ilki yedinci gün başlanıyorsa bu on gun kala kaçıncı gunu oluyor acaba??? yardımınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
peki incir kürü nasıl? Bu arada eşimede keçeboynuzu içiriyorum :) her yolu deniyoruz bakalım... Inş. Olur yardımınız için teşekkürler...

buseciğim doğru yoldasın canım. önce soğan kürünü tamamla, 3-4 ay kullan, sıkılmadan eşine de keçiboynuzu kürünü uygulamaya devam. Pko sıkıntılı bir süreç biliyorsun. önce soğan vesilesiyle bundan kurtulalım. Zaten iki kür bir arada kullanılmıyor. Incir kürü yumurta gelişimi için yapılıyor. Saraçoğlu da pkoda özellikle önce soğan kürünü öneriyor :34:

peki incir kürü nasıl? Bu arada eşimede keçeboynuzu içiriyorum :) her yolu deniyoruz bakalım... Birde on gün kala demişsinizya ben adet düzenli olmadığım için kaçıncı gün on gun kala oluyor onuda bilmiyorum. Ilki yedinci gün başlanıyorsa bu on gun kala kaçıncı gunu oluyor acaba??? Yardımınız için teşekkürler...

tahmini tarihlerle başlayabilirsin. Ortalama kaç gün mesela adet döngün. Diyelim 35 gün. Ona göre hesaplayıp yapabilirsin. Zaten allahın izniyle düzene girecek göreceksin . şifa allahtan :34:

buseciğim doğru yoldasın canım. önce soğan kürünü tamamla, 3-4 ay kullan, sıkılmadan eşine de keçiboynuzu kürünü uygulamaya devam. Pko sıkıntılı bir süreç biliyorsun. önce soğan vesilesiyle bundan kurtulalım. Zaten iki kür bir arada kullanılmıyor. Incir kürü yumurta gelişimi için yapılıyor. Saraçoğlu da pkoda özellikle önce soğan kürünü öneriyor :34:

çok soru sordum ama :( birde on gün kala demişsinizya ben adet düzenli olmadığım için kaçıncı gün on gun kala oluyor onuda bilmiyorum. ilki yedinci gün başlanıyorsa bu on gun kala kaçıncı gunu oluyor acaba???
incir kürü tarifi biliyormusunuz? nette çeşit çeşit ben denenmiş istiyorumda... :(:15:

çok soru sordum ama :( birde on gün kala demişsinizya ben adet düzenli olmadığım için kaçıncı gün on gun kala oluyor onuda bilmiyorum. Ilki yedinci gün başlanıyorsa bu on gun kala kaçıncı gunu oluyor acaba???
Incir kürü tarifi biliyormusunuz? Nette çeşit çeşit ben denenmiş istiyorumda... :(:15:

öncelikle şunu düzeltelim arkadaşım. 7. Gün değil. Adetin bitti temizlendin ondan 7 gün sonra. Yani 5 gün sürüyorsa 12. Gün başlıyorsun soğan kürüne. :34: Inciri henüz denemedim çünkü önce pkodan kurtulmam lazım. Ilk kürüm bitti soğanda. Eğer 3-4 adet dönemi gebe kalamazsam incire o zaman başlarım diye düşünüyorum. Ki ben inanıyorum soğan vesile olacak inşaallah :16: Bu arada hem incir hem soğan bir arada yapılmıyor canım, bu konuda saraçoğlunun uyarıları var. :34:

kızlar merhaba
peki soğan kürünü uygularken hamile kalırsak
düşüğe sebep olur mu?bu ay bebek için uğraşıyoruz birde böyle birşeyle karşılaşmak istemem kistlerim var temizlensin diye içicem
hamile kalmayada yardımcı bir kürmüş
bu arada incir de yemeğe çalışıcam tabii sabah çıkarken unutmazsam

normalde ayda 4 gün oluyorum işte tabi ilaç içersem :( yoksa yok...

canım 4 gün olman normal. Ondan bahsetmiyorum, siklusun kaç gün sürüyor. Hani normali 28 gündür ya. Siklus, bir adetin başlama tarihinden diğer adetin başlama tarihine kadar olan süredir. Ve normal bir kadın adete 14 gün kala yumurtlar. Tabii biz gibi pkolularda bu biraz zor. :37:
Sen adet tarihini tahmini olarak hesaplayabilirsin.

kızlar merhaba
peki soğan kürünü uygularken hamile kalırsak
düşüğe sebep olur mu?bu ay bebek için uğraşıyoruz birde böyle birşeyle karşılaşmak istemem kistlerim var temizlensin diye içicem
hamile kalmayada yardımcı bir kürmüş
bu arada incir de yemeğe çalışıcam tabii sabah çıkarken unutmazsam

arkadaşlar kusura bakmayın ama lütfennn biraz araştırıp gelin yaa :27:
Soğan kürünün böyle bir etkisi yoktur. Hepimiz bebek için uğraşıyoruz zatennn. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırın diyor saraçoğlu.
Yok yumurtlama dönemine denk geliyor zarar verir mi, yok düşük yapar mıyım?
Mantıklı düşünürsek, soğan bu yaaa bitki yani , yüksek dozda ilaç filan değilll. Doğal antibiyotik soğan. Ve aynı zamanda doğal ostrojen içeriyor.

canım 4 gün olman normal. Ondan bahsetmiyorum, siklusun kaç gün sürüyor. Hani normali 28 gündür ya. Siklus, bir adetin başlama tarihinden diğer adetin başlama tarihine kadar olan süredir. Ve normal bir kadın adete 14 gün kala yumurtlar. Tabii biz gibi pkolularda bu biraz zor. :37:
Sen adet tarihini tahmini olarak hesaplayabilirsin.

yardımınız için teşekkürler umarım Allah'ın izniyle herşey güzel olacak... hepimiz için....

arkadaşlar kusura bakmayın ama lütfennn biraz araştırıp gelin yaa :27:
Soğan kürünün böyle bir etkisi yoktur. Hepimiz bebek için uğraşıyoruz zatennn. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırın diyor saraçoğlu.
Yok yumurtlama dönemine denk geliyor zarar verir mi, yok düşük yapar mıyım?
Mantıklı düşünürsek, soğan bu yaaa bitki yani , yüksek dozda ilaç filan değilll. Doğal antibiyotik soğan. Ve aynı zamanda doğal ostrojen içeriyor.

kusura bakma mantıklı düşünemedim bundan sonra daha mantıklı olurum
araştırıp geldiğim için soruyorum zaten elbette soğan ama yan etkisi olabilecek bir kür o zaman al soğanı otur ye kür niye yapıyoruz bir işe yarasın diye içindekileri temizlesin diye böyle birşey yaşayan var mı diye soruyoruz

kusura bakma mantıklı düşünemedim bundan sonra daha mantıklı olurum
araştırıp geldiğim için soruyorum zaten elbette soğan ama yan etkisi olabilecek bir kür o zaman al soğanı otur ye kür niye yapıyoruz bir işe yarasın diye içindekileri temizlesin diye böyle birşey yaşayan var mı diye soruyoruz

eksik araştırmış olabilir misin? çünkü bunların cevabı her yerde var. özellikle saraçoğlunun sitesinde onlarca kez sorulmuş, hoca da onlarca kez cevap vermiş :34: Sinirlenmene gerek yok, tartışmaya girmek için söylemedim. Ama bir tedavi uygulayacaksak önce asıl kaynaklarından araştırmak ve hakkıyla öğrenmek daha sonra uygulamaya geçmek lazım. Yoksa her kafadan bir ses çıkıyor.

eksik araştırmış olabilir misin? çünkü bunların cevabı her yerde var. özellikle saraçoğlunun sitesinde onlarca kez sorulmuş, hoca da onlarca kez cevap vermiş :34: Sinirlenmene gerek yok, tartışmaya girmek için söylemedim. Ama bir tedavi uygulayacaksak önce asıl kaynaklarından araştırmak ve hakkıyla öğrenmek daha sonra uygulamaya geçmek lazım. Yoksa her kafadan bir ses çıkıyor.

saraçoğluna soru sorulmuş olabilir evet ama bu kulüpte bir sürü arkadaşımız var bu kürleri deneyen
fikir almak için soruyoruz burda birbirimize iyi geleni var kötü geleni var canlı örnek her zaman daha iyidir
iyi niyetle sordum ama mantıksız oldum

saraçoğluna soru sorulmuş olabilir evet ama bu kulüpte bir sürü arkadaşımız var bu kürleri deneyen
fikir almak için soruyoruz burda birbirimize iyi geleni var kötü geleni var canlı örnek her zaman daha iyidir
iyi niyetle sordum ama mantıksız oldum

mantıksız demedim sana, beraber düşündük sadece. Yani soğanın içeriğinden bahsettik :32: Kırdıysam hakkını helal et. Ama her kafadan ses çıkıyor demem bundandı. Herkeste etkisi aynı değil, herkeste yüzde yüz başarı sağlamaz veya başarısızlık. 10 gün kullanıp mucize bekleyenler var. Saçma sapan şeyler yazılıyor. şifa allahtan dyerek kullanmak gerek. Yoksa çok düşünürsek, ne iğne ne ilaç ne kür, allah vermeyeckse hiç biri şifa olmayacak. :34:

ben geçen ay yaptım 10. günde regl oldum. regl bittikten sonra tekrar başlamadım, cünkü tekrar kendiliğinden hangi aralıkta regl olacağımı merak ettim. şimdi beklemedeyim. reglm bittikten 1 hafta sonra başlıcam. zararsız ve zahmetsiz insan kullndıkça vücudunda ki değişiklikleri hissediyor. insallah veren Rabbim, bu da bahanesi olur arkadaşlar..

ben geçen ay yaptım 10. Günde regl oldum. Regl bittikten sonra tekrar başlamadım, cünkü tekrar kendiliğinden hangi aralıkta regl olacağımı merak ettim. şimdi beklemedeyim. Reglm bittikten 1 hafta sonra başlıcam. Zararsız ve zahmetsiz insan kullndıkça vücudunda ki değişiklikleri hissediyor. Insallah veren rabbim, bu da bahanesi olur arkadaşlar..

canım çok haklısın. şifa allahtan :16: Fakat adet olunca bitirmeseydin keşke, 15 güne tamamlayın diyor saraçoğlu. :34:

Son düzenleme:
Back
X