- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
ben girdimde genelde kimse olmuyor canım ya kaldı 2 gün ama göğüslerim daha çok şişti dokunulmuyo çok acıyo geceleri kasıklarıma ağrı giriyo tamam diyorum şimdi adet olcam gündüzleri geçiyorpozitif bir şekilde bekliyorum bakalım adet olsamda üzülmiycem daha önümüzde zaman var şükürler olsun . bende duymuştum çinkoyyla e vitamininin iyi geldiğini ama kullanmadım şifa olsun arkadaşıma
![]()
evet ya bir türlü karşılaşamıyoruz

MERHABA arkadaşlar, bi sorunum var lütfen yaprdımcı olun5 yıldır polikistik over rahatsızlığı çekiyorum. ilaç kullanmadan adet olmuyordum. Evleneli 6ay oluyor çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef... doktor yumurtalarımın büyümekte dirençli olduğunu söyledi. klomende kullandım fakat bi işe yaramadı. bi kaç haftadır bu soğan kürü incir kürü okuyorum ama nasıl yapıldığı nasıl uygulandığı ne kadar sürede cevap alındığını hiç bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennnn
![]()
merhaba arkadaşım. pko zaten kronik bir yumurtlama bozukluğudur. bende de pko var. lütfen üzülme ve muhakkak olacağına inan. benim tanıdığım çoookkk insan var pkolu ve çoluğa çocuğa karışmış.

gelelim soğan kürüne, ben inanıyorum ki pkoda gerçekten çok etkili bir besin soğan.
ilk kür şöyle canım:
adetin bitip temizlendikten 7 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah akşam aç karna içiyorsun.
-1,5 bardak klorsuz suyu (yani musluk suyu olmayacak) kaynatıyorsun
-1 adet orta boy kahverengi kabuklu soğanın en dış ince kabuğunu alıp dörde bölüp kaynayan suya atıyorsun(kesinlikle beyaz veya mor soğan olmayacak)
-5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynatıyorsun
-sonra biraz demlenmeye ve ılımaya bırakıyorsun
-ılıyınca (kesinlikle soğutmadan , sıcağa yakın ılık) süzüp içiyorsun. oooohhh şifa olsun
VE BU KÜRDE 1. AŞAMAYDI. 2. AŞAMADA ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN, 3. VE 4. AŞAMALARDA DA YİNE ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN boyunca sabah akşam taze hazırlamak suretiyle aç karna içiyorsun.
adet olsan, yumurtlama dönemine denk gelse gibi sorunları takma. bir problem olmadı bizlerde. adet olsan dahi kürlerini tamamlıyorsun.

Son düzenleme: