Tüp bebek olunca hızlanıyomu cnm.o hepsinden zor bi süreç biliyosundur mutlaka.daha 1 kez aşılama denemişsin tabi eşindede bi sorun yoksa.soğan kürü vs.iyi gelip gelmediğini anlamak içinse düzenli yapılması gerektiğine inanıyorum ben bi kez yaptım daha 2 kür daha yapıcam iyi gelir gelmez ama şifanında nerden geliceği belli olmaz cnm.aslanpençesini denemdim onuda denicem. Biliyomusun tüp bebek yapabilirim demek bile büyük bi nimet demekki imkânın var maddi var manevi onunda olmadığını çaresiz olanları düşünsene.ben 2.bebek için daha doktora gitmedim henüz.özelden alıcam iğneleri vs.. Zaten hep özeldeyizde.en azından daha az ödemiştik.inşallah birlikte hamile kalırızda yine burada yazarız.Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.ilk önce hiç olmayanlara sonra bize

hani şu kendiliğinden hamile kalanlar yumurtlayanlar varya ( bu lafada hep gülmüşümdür ) benimki ayy çok düzenli hemen bu ay hamile kalabilirim falan diye konuşuyolarya böle gerçekten kendimi bi boşlukta şaşkınlıkla dinliyorum.nasıl oluyor diye.bende diyorumkiii ama benimde çok düzenli

hiç bi zaman şaşmıyo hiç gelmiyor şaşırıyolar benimde öle fazla bi kilom şişkinlik falan yok inanmıyolar eee sen hiç adet olmuyosan ( yani aslında kısır olman lazım gibi ) soruş tarzları nasıl.oldu diyorlar.hem de ilk hamileliğin ikiz.işte cahil bilmeyen insanlara anlatamıyosun.ama iğne vurunurken hani afedrsin şu yumurtlama belirtisi varya belki de en mutlu olduğum anlardan birisi

yani o beyaz şeyi görüpte sevineceğini hiç düşünmezdim ne büyük mutluktu.neyse hep beraber inşallah başarıcaz.sen ümidini kırma daha anlatmak senin halinden memnun bile olabileceğini o kadar çok şey yazabilirimki 30 yaşımdayım halime binlerce kez şükrediyorum.Allah sağlık versin

ayy benimde çenesi düşükler gibi ne çok şey yazıyorum.galiba benimde sertleşmeye ihtiyacım varmış cnm.saol