Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim konusmalarinizi okudumda insallah Rabbim gonlunuze gore verir. Tez vakitte kucaginiza almayi nasip eder herkrsin bir imtihani var sizinkide budur belki bol bol dua edicem size insallah

Allah razı olsun.kimin duasının kabul olacağı belli olmaamış.Rabbim dualrımızı kabul edilenlerden eylesin inşaallah.belkide bizim imtihanımız budur.Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş.Başka büyük dert vermesin rabbim kimseye inşaallah :16:

Allah razı olsun.kimin duasının kabul olacağı belli olmaamış.Rabbim dualrımızı kabul edilenlerden eylesin inşaallah.belkide bizim imtihanımız budur.Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş.Başka büyük dert vermesin rabbim kimseye inşaallah :16:

Insallah canim cok sevdigim dilimden dusmeyen bi dua var
Rabbim hakkimda hayirlisini eyle hakkimda hayirli olanida gonlume razi eyle. Insallah cumlemixin hakkinda hayrlisi lur

Aslinda ben biraz daha ertelemek istiyorum ogrenciyim cunku son senem bitsin is bulduktan sonra olsun diyorum ama esim cooook istiyo artik hayirlisi olsun diyorum bende
:)) Erkekler genelde daha istekli oluyor.. Nasip canım, çok hesaba gelmiyor böyle şeyler.. Ben de iznimi tam kullanayım, ocakta-şubatta olsun diyordum, ocak da geçti şubat da. Hayırlısı Allahtan...
Okulla muhakkak zor olur hamilelik ama az kaldı bak tatile :) :) senin mutlaka kendine göre planların vardır ama dene bence, görüyosun hemen olmuyor :( Allah kalbine göre versin inşallah her şeyi...

Son düzenleme:
Bu arada ne kadarlik evlisin? Canim bak ne güzel ki simdi daha çok kiymetini anlıyoruz hemen hamile kalanlar kiymetinide anlamaya bilir tabi anlayanlari tenzih ediyorum. Hani demiş sin ya o beyaz şeyi görüp çok mutlu oldum. Bende ilaç tedavisine baslamistim doktora gidiyordum basit kist var dedi sonra yine gittim kistim gidince klomen verdi asilama olacaktim. Fakat yumurtam bi tane diye yapmadi.Sonra başka bir ilaç verdi oda yumurta geliştirici o ilaç ile 3 tane yumurtam oldu tabi ilac bir vesile. Hakikatte rabbim verdi.ve ben çok sevindim. tek yumurtaya bile çok mutlu olmustum. Sonra doktor bir daha cagirdi doktorun kapisinda beklerken çoğu hamile. bende o kadar heyecanliyim ki yumurtam catladimi diye ama catlamamis ve daha sonra ki haftaya gitmem gerekti ki tekrar catladimi diye doktor labaratuvar daki doktoru aradi ve o hastaneden ayrildigi için benim asilamamda olmadi çok umitlenmistim.labaratuvar daki doktor gitti ben devlete gidiyorum. Çok kotu oldum ama buda bizim imtihanimiz. bunda da vardır bir hayir diyip kendimi boyle teselli ediyorum.

Hani diyor ya sen kendini kendine malik sayma çünkü sen kendini idare edemezsin o yük agirdir. O Malik hem Kadir dir hem Rahim dir Kudretine istinad et.rahmetini ittiham etme. kederi Birak keyfini çek zahmeti at safayi bul.

İbrahim hakki gibi görelim mevlam beyler neylerse güzel eyler de pencerelerden seyret içlerine girme..

melikaacım mrb.ben 8,5 senelik evliyim.ne kadar güzel yazmışsın.Allah'a hamdolsunki bi erkek evlat nasip etti.evet çok zahmetli ,sabır isteyen bi süreç ama Rabbim nasip ederse zamanı geldiğinde oluyo işte.herşeyde bir hayır vardır olduğundada olmadığındada ben hep böyle düşünür buna inanırım.inşaallah rabbim tez zamanda verir sizede inanın hep dua ediyorum bütün bebek isteyenler için.çünkü yaşamayan anlayamaz bilemez.bak ne güzelki hapla yumurtalrın gelişiyo ben en yüksek dozunu kullandım sanki hiç kullanmamışım gibi demişti dr.günde 4 tane.sadece iğne etkili bende mesela.o bile büyük nimet senin için.soğan kürü yaptınmı sende. sen kaç yıllık evlisin :3:

Canim hamilemisin soğan kurumu vesile oldu biz fiili duamizi yapalim veren de o vermeyen de sizlerin bu ümit verici yazilarini okuyunca çok mutlu oluyorum. Ben yeniyim burada benimde kurumun 5.günü yalniz ilk günlerde çok yanma kizarti ve kasinti oldu elh bugün biraz daha iyiyim.
Evet canim sogan kuru yaptim o vesile oldu inşAllah. Olacagi varmiş oldu :) 5.gunundeymişsin asla pes etme. Úmidle devam et.

melikaacım mrb.ben 8,5 senelik evliyim.ne kadar güzel yazmışsın.Allah'a hamdolsunki bi erkek evlat nasip etti.evet çok zahmetli ,sabır isteyen bi süreç ama Rabbim nasip ederse zamanı geldiğinde oluyo işte.herşeyde bir hayır vardır olduğundada olmadığındada ben hep böyle düşünür buna inanırım.inşaallah rabbim tez zamanda verir sizede inanın hep dua ediyorum bütün bebek isteyenler için.çünkü yaşamayan anlayamaz bilemez.bak ne güzelki hapla yumurtalrın gelişiyo ben en yüksek dozunu kullandım sanki hiç kullanmamışım gibi demişti dr.günde 4 tane.sadece iğne etkili bende mesela.o bile büyük nimet senin için.soğan kürü yaptınmı sende. sen kaç yıllık evlisin :3:

Evliligimiz 7.yila girdi canim. Soğan kurune basladim bugün 5.günüm daha önceden de yapmistim afedersin kasinti olunca birakmis devamini getirmemistim. Şimdide ayni sorun oldu yanma kasinti ve kizarma bugün biraz daha iyiyim canim. Kuru bırakmak istemiyorum. Akintilarimda cogaldi.

Evet canim sogan kuru yaptim o vesile oldu inşAllah. Olacagi varmiş oldu :) 5.gunundeymişsin asla pes etme. Úmidle devam et.

Ayy ne güzel canim ya. Ümitle devam inş.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin inş. Dua ile...

:)) Erkekler genelde daha istekli oluyor.. Nasip canım, çok hesaba gelmiyor böyle şeyler.. Ben de iznimi tam kullanayım, ocakta-şubatta olsun diyordum, ocak da geçti şubat da. Hayırlısı Allahtan...
Okulla muhakkak zor olur hamilelik ama az kaldı bak tatile :) :) senin mutlaka kendine göre planların vardır ama dene bence, görüyosun hemen olmuyor :( Allah kalbine göre versin inşallah her şeyi...

Ciddi anlamda bu ay basladik hazirandada mezun oluyorum kismetse nasipte ne zaman varsa artik :)

Bır an önce hamıle kalmak ıstedığımden asılamayı tekrar denemek ıstemıyorum sans yuzde 20 25 kadarmış.benım hıc cocuğum yok sımdı 30 yasındayım ne kadar çabuk olursa o kadar ıyı onunla ne kadar cok vakıt gecırırsem o kadar guzel olur.Bıyolojık saat yuzunden hep bunlar, ınsan ıstıyor ıste.Eşimde sorun yok.Soğan kurunun faydasını görseydım yanı yaptığım gıbı adet görseydım ılacsız ben de sans tanıyacaktım, beklerdım kendılığınden olmasını .ama benım yenıden soğan kuru yapabılmem ıcın önce adet görmem gerekır.3-4 ay yapılmalı bılıyorum.Ama benden baska herkes bırkaç gun gecıkmeyle adet görmus:)Ben de halıme şükredıyorum tabı kı cok daha kötu durumda olanlar var .Buna şükür.Allah herkesın şifasını versın yardımcısı olsun.Benım rahmımde perde olduğunu amelıyat olacagımı söyledıgınde doktorum sevınmıstım bebegıme bır adım daha yaklastım dıye.tüp bebek surecınde öncekılerden farklı olarak anestezılı yumurta toplama ıslemı war .Yoksa iğne ,tahlıl,ıkı gunde bır kntrol sürecı aynı.Belkı ben de ilaç ıcmesem adet görmem ama ben her zaman bellı bır surede sökturucu kullanıyorum.senelerdır dr lardayım.Mıllet tecavuzle hamıle kalıyor evlenıp ılk geceden kalan 2 tanıdığım var ben de onları anlayamıyorum:)Ben de karsımdaymıssın da konusuyormuşuz gıbı yazıyorum:)

cnm bende hiç adet olmuyorum ve ben öle söktürücü doğum kontrol hapı falan kullanalardan değilim inanmıyorumda faydalarına zatende.cnm anlıyorum ben seni ama ne bilim tüp bebek maddi olarakta zor o yğzden dedim eşinde bi problem yokmuş hemen tüp bebek mi önerdiler.benim ilk doktorumunda tüp bebek merkezi var ve bilindik bi prof.dü o demişti bana sen çabuk hamile kalırsın bebek tedavisine en çabuk cvp veren hastalık diye pkos.regl olman gerekmiyo soğan kürü için evet tarifte öyle ama çok istiyosan söktürücü kullanıp yap ama gerek yok bence.bende adet olmadım ama yapıcam ben.ben 2.küre başladım bugün.çalıştığım için biraz zor oluyo ama olsun.denemedim demektense denedim olmadı demek daha iyi.aslanpençesinide alıcam.hayıt suyu yazıyodu ben onuda denedim tık yok maalesef artık bu halime gülüyorum gerçekten.ne aktar kaldı ıyy hele çok meşhur bi aktarmış verdiklerini bi içseydiniz iksirmiş bide :1::27:neler nelerrr ...millet 1 şişe hayıt suyu içmiş çay bardağının 4/1 ne kadar hayıt gerisi su koyuyomuş ben yarısına kadar koydum yarısı su veee 4 litre bitirdim aralıksız etkili olsun diye oda nasıl iğrenç bişey anlatamam ( bu arada nasıl sağlam bi midem varmış anlamadım :52::53:) yok yok bi etki yok.şimdi sıra soğan suyunda bakalım.he ayrıca adaçayıda içicem hergün bi kupa etkiliymiş yumurtlamada.şimdi yapıcam soğan suyumuda onun tadıda ıyy fena değil işte içilmicek gibide değil olsada içerim farketmezde yapçak bişey yok ya denicez yada hiç başlamıcaz:49::49: hamile kalana kadarrrr devam inşaallah :kkk::kkk::kkk::49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de soğan küründe 10. günü bitirdim.Pko var 9 aydır bekliyorum hamileliği ama sonuç hep hüsran tabi.Buradakileri okudukça soğan suyuna güvenip hamile olabilir miyim acaba diyorum ama kendimi kaptırmak da istemiyorum.Küre başladığım 2. gün inanılmaz kasık ağrısı çektim oturamadım bile bi de çok fazla akıntım oldu.

Evliligimiz 7.yila girdi canim. Soğan kurune basladim bugün 5.günüm daha önceden de yapmistim afedersin kasinti olunca birakmis devamini getirmemistim. Şimdide ayni sorun oldu yanma kasinti ve kizarma bugün biraz daha iyiyim canim. Kuru bırakmak istemiyorum. Akintilarimda cogaldi.

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.
Aynı okulda çalıştığımız bir öğretmen arkadaşım var 7-8 yıllık evli, çok inançlı ve iyi bir aile. Birkaç defa tüp bebek denemişler olmamış ama geçen yıl tedavi gördüler ve ikiz erkekleri oldu bu sene:) çocukların kırkı daha yenilerde çıktı maviş mavişler maşallah..:) tam detaylarını bilmiyorum ama öğrenir tedavi sürecini de yazarım..
Her şey vaktini bekliyordur mutlaka..
Yazmak istedim size...
Biz isteyelim, sabredelim Rabbim geri çevirmez inşallah..

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.
Aynı okulda çalıştığımız bir öğretmen arkadaşım var 7-8 yıllık evli, çok inançlı ve iyi bir aile. Birkaç defa tüp bebek denemişler olmamış ama geçen yıl tedavi gördüler ve ikiz erkekleri oldu bu sene:) çocukların kırkı daha yenilerde çıktı maviş mavişler maşallah..:) tam detaylarını bilmiyorum ama öğrenir tedavi sürecini de yazarım..
Her şey vaktini bekliyordur mutlaka..
Yazmak istedim size...
Biz isteyelim, sabredelim Rabbim geri çevirmez inşallah..

cnm bende hiç adet olmuyorum ve ben öle söktürücü doğum kontrol hapı falan kullanalardan değilim inanmıyorumda faydalarına zatende.cnm anlıyorum ben seni ama ne bilim tüp bebek maddi olarakta zor o yğzden dedim eşinde bi problem yokmuş hemen tüp bebek mi önerdiler.benim ilk doktorumunda tüp bebek merkezi var ve bilindik bi prof.dü o demişti bana sen çabuk hamile kalırsın bebek tedavisine en çabuk cvp veren hastalık diye pkos.regl olman gerekmiyo soğan kürü için evet tarifte öyle ama çok istiyosan söktürücü kullanıp yap ama gerek yok bence.bende adet olmadım ama yapıcam ben.ben 2.küre başladım bugün.çalıştığım için biraz zor oluyo ama olsun.denemedim demektense denedim olmadı demek daha iyi.aslanpençesinide alıcam.hayıt suyu yazıyodu ben onuda denedim tık yok maalesef artık bu halime gülüyorum gerçekten.ne aktar kaldı ıyy hele çok meşhur bi aktarmış verdiklerini bi içseydiniz iksirmiş bide :1::27:neler nelerrr ...millet 1 şişe hayıt suyu içmiş çay bardağının 4/1 ne kadar hayıt gerisi su koyuyomuş ben yarısına kadar koydum yarısı su veee 4 litre bitirdim aralıksız etkili olsun diye oda nasıl iğrenç bişey anlatamam ( bu arada nasıl sağlam bi midem varmış anlamadım :52::53:) yok yok bi etki yok.şimdi sıra soğan suyunda bakalım.he ayrıca adaçayıda içicem hergün bi kupa etkiliymiş yumurtlamada.şimdi yapıcam soğan suyumuda onun tadıda ıyy fena değil işte içilmicek gibide değil olsada içerim farketmezde yapçak bişey yok ya denicez yada hiç başlamıcaz:49::49: hamile kalana kadarrrr devam inşaallah :kkk::kkk::kkk::49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayıt suyu mecıt efendı nın ben de kullandım suyla karıstırıp ıctım daha sonra da tohumunu alıp demleyıp ıctım o daha etkılı demıstıler.bıraz ıse yaramıstı ama yıne de polıkıstık göruntu devam edıyordu.ben çörek otu bal tarcını da yaptım...aslanpencesı we buhar banyosu kaldı...İncır kuru bıze faydalı degıl çok yumurta var buyurse tehlıkelı olur dıye..Benım dr um çok stres yaptığımı rahat olmadığım ıcın de sorun teskıl ettıgını söyluyor.Bır de ben genc kızlığımdan berı tedavısız hamıle kalamam dıye yazdım beynıme sanırım şartlandırdığım ıcın bıle olabılır :) tatıle gıdıyoruz sezlong yerıne sıcak kuma oturuyorum ne aklıma gelırse.Apiteranın arı sutu bal polen propolısını kulllanıyorum bır de su an..bugun maıl attım ıbrahım saracoğlu'na soğan kuruyle adet görmedım 3 hafta oldu ne önerırsınız dıye...cewap yok henuz .Tekrar yap derse ben de baslarım.Yalnız sunu da merak etmıyor değilim ben coğu zaman yemekten bır ıkı saat sonra ıctım ılla ac karnına mı olmalı?45dk da hazır oluyordu soğuması falan..yemekten önceye denk getıremedım bır turlu.bır de bardağa süzünce ılık olmasını bekleyıp ıctım.kaynattığım yerde mı bekleseydım ılımasını?Artık ne sebep arasam şaşırdım.adacayı ben zaten çok ıcerım bır de yesıl cay.Ev cer çöp dolu:)Senın hem adet görmeyıp hem de hamıle kalmıs olman gercekten mucıze .gel de ınanma her seyın vesıle olduğuna Allah ısterse ne zaman ol derse oluyor gerısı boş...Ne mutlu sana bunda da hemen hamıle kalacağına ınanıyorum...

Son düzenleme:
6 gün oldu canım.. Ben sabahları aksattım biraz, çalışınca zor oluyor ama ona rağmen faydalı oldu bence..bugünler ovulasyon tarihim,akıntım daha arttı sanki küre bağlıyorum. ben de kist,pko yok ama içiyorum zararı yok doğal sonuçta.. Pkolu olup faydasını gören arkadaşlar var inşallah sen de görürsün faydasını canım..

Insallah canım faydası olur umudu kaybetmek yokkk :) sabah degl öğlen gbi iciliyo dye bliyrm ben

Back
X