Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydıınnn kızlar.Cumamız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul edilenlerden eylesin inşallah.:16:

hayıt suyu mecıt efendı nın ben de kullandım suyla karıstırıp ıctım daha sonra da tohumunu alıp demleyıp ıctım o daha etkılı demıstıler.bıraz ıse yaramıstı ama yıne de polıkıstık göruntu devam edıyordu.ben çörek otu bal tarcını da yaptım...aslanpencesı we buhar banyosu kaldı...İncır kuru bıze faydalı degıl çok yumurta var buyurse tehlıkelı olur dıye..Benım dr um çok stres yaptığımı rahat olmadığım ıcın de sorun teskıl ettıgını söyluyor.Bır de ben genc kızlığımdan berı tedavısız hamıle kalamam dıye yazdım beynıme sanırım şartlandırdığım ıcın bıle olabılır :) tatıle gıdıyoruz sezlong yerıne sıcak kuma oturuyorum ne aklıma gelırse.Apiteranın arı sutu bal polen propolısını kulllanıyorum bır de su an..bugun maıl attım ıbrahım saracoğlu'na soğan kuruyle adet görmedım 3 hafta oldu ne önerırsınız dıye...cewap yok henuz .Tekrar yap derse ben de baslarım.Yalnız sunu da merak etmıyor değilim ben coğu zaman yemekten bır ıkı saat sonra ıctım ılla ac karnına mı olmalı?45dk da hazır oluyordu soğuması falan..yemekten önceye denk getıremedım bır turlu.bır de bardağa süzünce ılık olmasını bekleyıp ıctım.kaynattığım yerde mı bekleseydım ılımasını?Artık ne sebep arasam şaşırdım.adacayı ben zaten çok ıcerım bır de yesıl cay.Ev cer çöp dolu:)Senın hem adet görmeyıp hem de hamıle kalmıs olman gercekten mucıze .gel de ınanma her seyın vesıle olduğuna Allah ısterse ne zaman ol derse oluyor gerısı boş...Ne mutlu sana bunda da hemen hamıle kalacağına ınanıyorum...

Hypnose günaydın Cnm.soğan kürünü ben aynen denildiği gibi yapıyorum akşam işten eve gidince hemenyapıyorum tam 5 dakika kayntıp hoopp balkona tencerenin içinde bekletiyorum ağzı kapalı sıcağa yakın içilmesi gerekiyormuş bende öyle yapıyorum.diğerinde gece yatmadan önce biraz zor oluyor ana olsun.2. Küre başladım 2. Günüm bugün bakalım etki ederse yazıcam.Cnm ben ibrahim saraçoğlunun telefonu var ordan aradım bi bayan çıktı tabi onların sattığı kürlerde var ama oda dedi aslanpençeside kulkanın diye.aslanpençesi de alıcam haftasonu inşaallah.adet olmak bence kısırlık için bi ölçü değil bence neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum.Allah ol der ve olur.ondan ötesi yok.aaa bak komşunun bi tanıdığı vardı 5 yıldır çocuğu olmuyomuş hacdan buğday getirmişler kıza yemiş şu an 5.5 aylık bi kızı var şu anda komşumla konuşurken konusu oluuo illaki bana soruyolarya oğlun büyüdü 2. Çocuk düşünmüyosun diye yani bu sormalar bitmez zaten.neyse kız hamileymiş emziriyo bide veee Dr.ikiz görünüyo ama üçüzde olabilir demiş.Allah'a güçlük yok yeterki biz sabredelim.inşaallah cnm yine Rabbim fazla uğraşmadan verir inşaalah.inşaallah hep birlikte hamiş oluruzda şimdi birbirimizi anladığımız dertlerimizi patlaştığımız gibi mutluluklarımızıda paylaşırız.Ben kendi adıma söliyim 7 yıl.önce keşfetmiştim KK iyiki var.buradan çok şey öğrendim.kimseye anlatamaı zaten anlayamazlar da yaşamayan bilemez burada anlayan birilerine hiç tanımasınız bile yazabilmek insana o kadar iyi geliyoki.ya düşünün benim tedaviyle oldu çocuğum neyinnnasıl olduğunu 5 yıldır anlatmaktan bıktım altı üstü iğne vurundum aşılama oldu en ince ayrıntısına varana kadar anlatmak zorunda kalıyorum vee sonunda bomba tüp bebek değil dimi sorusu :1: yani demek istediğim anlatsanızda sizin durumunuzda olmayanlar anlamıyorlar.normal doğum yaptığıma hamileliğimde hiç bit sorun yaşamadığıma bile inanmıyolar ne gibi mantık yürütüyolarsa artık :1::21::53::9::9:

Adetime 15 gun kaldi bugun basliyorum cikolata kisti var ben de 3,5 cm onu da eritir insallah doktor dogum kontrol hapi verdi icmiyorum sogan.kurunu deneyecegim iki gun oncede rahim filmi cektirdim rahim agzim darmis actilar tuplerim tikali degilmis cok sevindim bir aydir korunmuyorduk esimle insallah bu ay tutar dua edin kizlar Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah

Agzindan bal damliyo valla insallah :) iktisat okuyorum canim istanbuldayim

Mrb günaydın.Ne güzel okulunda biticekmiş:nazar:.bebek isteğin çok yeni evliliğinde yen.Allah istediğiniz zamanda hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsin inşaalah cnm.Allah gönlünüze göre versin cnm.Gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin.( bu duayı çok sever ve inanırım ):16:

Insallah canım faydası olur umudu kaybetmek yokkk :) sabah degl öğlen gbi iciliyo dye bliyrm ben

inşALLAHH CANIM..GÜNDE İKİ DEFA İÇMEK ÖNEMLİ BEN SABAH AKŞAM İÇİYORUM SARAÇOĞLU VAKTİNİZ YOKSA AKŞAM YEMEKTEN ÖNCE VE yatmadan da içebilirsiniz demişti..

Günaydıınnn kızlar.Cumamız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul edilenlerden eylesin inşallah.:16:
vgünaydın aminn ..dualarımız kabul olsun inşALAHH..

Adetime 15 gun kaldi bugun basliyorum cikolata kisti var ben de 3,5 cm onu da eritir insallah doktor dogum kontrol hapi verdi icmiyorum sogan.kurunu deneyecegim iki gun oncede rahim filmi cektirdim rahim agzim darmis actilar tuplerim tikali degilmis cok sevindim bir aydir korunmuyorduk esimle insallah bu ay tutar dua edin kizlar Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah

İNŞallah faydası olur..bende içiyorum bıgün 4. günüm.tadı da fena değil şifa olur hepimize inşALLAH..

Kizlae dun adetbllmam gerekiyordu ama olmadim heyecanlaniyorum ister istemez ve heyacandan yemek bilr yiyemiyorumm

inşALLAHH CANIM..GÜNDE İKİ DEFA İÇMEK ÖNEMLİ BEN SABAH AKŞAM İÇİYORUM SARAÇOĞLU VAKTİNİZ YOKSA AKŞAM YEMEKTEN ÖNCE VE yatmadan da içebilirsiniz demişti..

vgünaydın aminn ..dualarımız kabul olsun inşALAHH..

İNŞallah faydası olur..bende içiyorum bıgün 4. günüm.tadı da fena değil şifa olur hepimize inşALLAH..

Bende baslycam bakalm iki kere icerm tbi fydasi olmssi icin

Hepinize hayirli cumalar oooooo bakiyormda topigimiz cok zenginlesmis..bu mubarek gunde tum istekleriniz nail olursunuz ins canlar bende saracogluna mail attim bakalim ne zaman cvp gelecek

Hepinize hayirli cumalar oooooo bakiyormda topigimiz cok zenginlesmis..bu mubarek gunde tum istekleriniz nail olursunuz ins canlar bende saracogluna mail attim bakalim ne zaman cvp gelecek

Canim banada mail adresini verirmisin ben de aslan pencesiyle ilgili soru sormak istiyorum lekelenmem devam ediyor bugun 3 gun oldu aslan pencesi yaparmi diye sorucam merak ediyorum

Back
X