- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
Insallah canım faydası olur umudu kaybetmek yokkk :) sabah degl öğlen gbi iciliyo dye bliyrm ben
:) inşallah hepimize...
Doğrusu öğlen ama eve gelemiyorum, sabah içeyim dedim, mümkün değil,içilmiyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım faydası olur umudu kaybetmek yokkk :) sabah degl öğlen gbi iciliyo dye bliyrm ben
Ben 10 aylik evliyim canm 3 aydir korunmuyoruz ama bu ay ciddiye aldik dikkat ediyoruz
sanki ben yazmisim gibi hissettim ya :) bende 10aylik evliyim 3aydr korunmuyoruz bu ayi baya bi ciddiye aldik artik bebek istiyoruuuz
hayıt suyu mecıt efendı nın ben de kullandım suyla karıstırıp ıctım daha sonra da tohumunu alıp demleyıp ıctım o daha etkılı demıstıler.bıraz ıse yaramıstı ama yıne de polıkıstık göruntu devam edıyordu.ben çörek otu bal tarcını da yaptım...aslanpencesı we buhar banyosu kaldı...İncır kuru bıze faydalı degıl çok yumurta var buyurse tehlıkelı olur dıye..Benım dr um çok stres yaptığımı rahat olmadığım ıcın de sorun teskıl ettıgını söyluyor.Bır de ben genc kızlığımdan berı tedavısız hamıle kalamam dıye yazdım beynıme sanırım şartlandırdığım ıcın bıle olabılır :) tatıle gıdıyoruz sezlong yerıne sıcak kuma oturuyorum ne aklıma gelırse.Apiteranın arı sutu bal polen propolısını kulllanıyorum bır de su an..bugun maıl attım ıbrahım saracoğlu'na soğan kuruyle adet görmedım 3 hafta oldu ne önerırsınız dıye...cewap yok henuz .Tekrar yap derse ben de baslarım.Yalnız sunu da merak etmıyor değilim ben coğu zaman yemekten bır ıkı saat sonra ıctım ılla ac karnına mı olmalı?45dk da hazır oluyordu soğuması falan..yemekten önceye denk getıremedım bır turlu.bır de bardağa süzünce ılık olmasını bekleyıp ıctım.kaynattığım yerde mı bekleseydım ılımasını?Artık ne sebep arasam şaşırdım.adacayı ben zaten çok ıcerım bır de yesıl cay.Ev cer çöp dolu:)Senın hem adet görmeyıp hem de hamıle kalmıs olman gercekten mucıze .gel de ınanma her seyın vesıle olduğuna Allah ısterse ne zaman ol derse oluyor gerısı boş...Ne mutlu sana bunda da hemen hamıle kalacağına ınanıyorum...
Agzindan bal damliyo valla insallah :) iktisat okuyorum canim istanbuldayim
vgünaydın aminn ..dualarımız kabul olsun inşALAHH..Günaydıınnn kızlar.Cumamız mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul edilenlerden eylesin inşallah.![]()
Adetime 15 gun kaldi bugun basliyorum cikolata kisti var ben de 3,5 cm onu da eritir insallah doktor dogum kontrol hapi verdi icmiyorum sogan.kurunu deneyecegim iki gun oncede rahim filmi cektirdim rahim agzim darmis actilar tuplerim tikali degilmis cok sevindim bir aydir korunmuyorduk esimle insallah bu ay tutar dua edin kizlar Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah
günaydıınnn kızlar.cumamız mübarek olsun.rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul edilenlerden eylesin inşallah.![]()
Kizlae dun adetbllmam gerekiyordu ama olmadim heyecanlaniyorum ister istemez ve heyacandan yemek bilr yiyemiyorumm
inş gebesindir tatlımm![]()
:) inşallah hepimize...
Doğrusu öğlen ama eve gelemiyorum, sabah içeyim dedim, mümkün değil,içilmiyor canım.
inşALLAHH CANIM..GÜNDE İKİ DEFA İÇMEK ÖNEMLİ BEN SABAH AKŞAM İÇİYORUM SARAÇOĞLU VAKTİNİZ YOKSA AKŞAM YEMEKTEN ÖNCE VE yatmadan da içebilirsiniz demişti..
vgünaydın aminn ..dualarımız kabul olsun inşALAHH..
İNŞallah faydası olur..bende içiyorum bıgün 4. günüm.tadı da fena değil şifa olur hepimize inşALLAH..
Bende baslycam bakalm iki kere icerm tbi fydasi olmssi icin
adet bittikten sonra 3.5.7.gunlerde baslayabilirsintam olarak adetın kaçıncı günü başlıcaksın
tam olarak adetın kaçıncı günü başlıcaksın
Bende baslycam bakalm iki kere icerm tbi fydasi olmssi icin
Bugün 5 yada 6.gun yarın başlaycm cnm ben adet bttkten bi hafta snra degl adetn basladgi gunden bes gun snra baslicm anck etki gsterr
Hepinize hayirli cumalar oooooo bakiyormda topigimiz cok zenginlesmis..bu mubarek gunde tum istekleriniz nail olursunuz ins canlar bende saracogluna mail attim bakalim ne zaman cvp gelecek