Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Okulummmm mrb 3 kişiye birden aynı sayfada nasıl cvp yazdın acaba.

canım benim sağ alt tarfta alıntı ile cevpla yazıyo ya onun yanında bi de denden işareti var ona tıkla neyi alıntılamak istiyorsan. sora cevap ver e tıkla sayfanın en altındaki sonra cvabını yazarsın..

Hmm sdce aksam icende var öyle dene canm brn baslamdm daha bakalm grci ben zehr olsa icerm artk :)

evet evet ben sabah akşam içiyorum..

Insallah canim bu guzel duan icin cok tesekkur ederim. Cumlemizin insallah. Sixin yas kac ne kadarlik evlisiniz

alkol kısmına hala katılmıyorum sigarayı bırakmana da sevindim neyse pınarcığım tedavin hayırlı olsun. geçmiş olsun ayrıca, Allah şifa versin. uzun bir süre girmyeceğini yazmışsın. arada uğra kız

Kizlae dun adetbllmam gerekiyordu ama olmadim heyecanlaniyorum ister istemez ve heyacandan yemek bilr yiyemiyorumm

kubbaacığım mrb benim de bu gün yarın olmam lazım. henüz bir adet belirtisi yok bakalım hadi hayırlısı, inşaAllah olumlu gelişmeler olurr, ben de çok heyecanlıyım

serin merhaba hoş geldinn soğan kürün de hayırlı olsun inşaAllah. düzenli bir şekilde yap bak sonucuna sen bile şaşıracaksın. ben burda neler okudum 7cm kisti eriyenler ile olmuş. o yüzden şifa olacak inşaAllah. bu arada rahim filmi benim henüz çkilmedi ama nasıl zor mu ya? kimisi çok abartıyor bayıldım öldüm acıdan filan diye, :18:

Âmin canım, herşeyin yolunda olması çok güzel.kist de erir inşallah şifa olur soğan kürü...

Hmm sdce aksam icende var öyle dene canm brn baslamdm daha bakalm grci ben zehr olsa icerm artk :)

Akşam ve bazen yatmadan önce yapıyorum, 2 defa düzenli içilmeli aslında.Tadı zehirden hallice bana göre, nefes almazsan içiliyor canım:))

Bu yazıyı kopyala cikocum bebişin büyür de ilerde yaramazlık yaparsa okursun veya yapar onlara içiririz artık:) annelik daha rahme düşmeden fedakarlık istiyor.. Rabbim bizi mahrum etmez inşallah bundan, inanıyorum ben bir gün herkesin bebeği annesini bulacak...:)

Son düzenleme:
Kizlae dun adetbllmam gerekiyordu ama olmadim heyecanlaniyorum ister istemez ve heyacandan yemek bilr yiyemiyorumm

Canımm benimde yüreğim kıpır kıpır oldu şimdi :) Hadi bakalım inşallah iyi haberi verirsin.. Hemen yaz bize de olur mu? Belirtileri vs de paylaş canım..ama yemek ye meleğin varsa zarar görmesin :)

mrb benim de bu gün yarın olmam lazım. henüz bir adet belirtisi yok bakalım hadi hayırlısı, inşaAllah olumlu gelişmeler olurr, ben de çok heyecanlıyım

Kızlar hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz hayr hayr arkadaşımız yolu açtı ama devamı gelmedi topikimizden... İnşallah sizden alırız müjdeyi..:)

Insallah canim bu guzel duan icin cok tesekkur ederim. Cumlemizin insallah. Sixin yas kac ne kadarlik evlisiniz
Ben 8.5 yıllık evliyim 29.5 yaşımdayım 5 yaşındada yakışıklı bir evlat sahibiyim simdi 2. İçin inşallah uğraşıcaz çalışıyorumda aslında çalışırken çok zor ama olsun o zaman Allah ne gösterir neler olur bilinmez tabi hayırlısı Allah'tan cnm.

Kızlar biz de liste mi yapsak diğer topiklerde var hem çok eğlenceli görünüyor hem de birbirimizi rahat takip ederiz... Sizin fikriniz nedir?

Ben ağzı kapalı kabın ıcınde bekletmedım bardağa süzdüm bekledım her seferınde.Şunu ayrıntılarıyla yazsalar da kafamızda soru ısaretı kalmasa...
Aslanpencesını en kıza zamanda edınırım ben de.
Millete laf anlatmak zor ama ben de ayrıntılı anlatıyorum neden saklayayaım kı kafasındayım.Ama gercekten öküz altında buzağ arıyorlar.Ben ilk ığnelı tedavımde söyledım mesela ve kendılığınden deneyeceğımızı de söyledım.Ama" o iğneler tüp bebek tedavısı iğnesı sen tüp bebek yaptırıyorsun "bıle dedı kendı akrabalarım. sankı öyle olsa söylemeyeceğim... saklarsın dert saklamazsın ayrı dert..."Kişi herkesı kendı gıbı bılır "derler ya aynen o..Demek kendılerı saklayacak ya da yalan söyleyecek..Ayıp değil ,Allah hıc de vermeyebılır.İster tüp bebek olur ıster asılamayla .yeter kı olsun.Ben tüp bebek yaptırırsam sadece hamıle kalırsam söyleyeceğim.
normal doğum yapma cesaretını gösterdıgın ıcın de tebrıkler vallahı. etrafımda öyle az kı artık normal doğuran..
Bu arada göğüslerım çok hassas, ucları acıyor ama adetım de gelmıyor.Kendımı ellıyorum sapık gıbı:) ya dıyorum soğan kuru gecten gece ıse yaradıysa...hemen ıdrarda görunmuyorsa...Sökturucu kullanmayacağım bu yuzden belkı göğüs belırtısı adetın habercısıdır.Bu durumda ıkısıne de mınnettar olacağım:))

Son düzenleme:

Masallah canim Allah bagislasin ikincide cok bekletmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…