Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aslinda ben biraz daha ertelemek istiyorum ogrenciyim cunku son senem bitsin is bulduktan sonra olsun diyorum ama esim cooook istiyo artik hayirlisi olsun diyorum bende
:)) Erkekler genelde daha istekli oluyor.. Nasip canım, çok hesaba gelmiyor böyle şeyler.. Ben de iznimi tam kullanayım, ocakta-şubatta olsun diyordum, ocak da geçti şubat da. Hayırlısı Allahtan...
Okulla muhakkak zor olur hamilelik ama az kaldı bak tatile :) :) senin mutlaka kendine göre planların vardır ama dene bence, görüyosun hemen olmuyor Allah kalbine göre versin inşallah her şeyi...

Son düzenleme:

Evet canim sogan kuru yaptim o vesile oldu inşAllah. Olacagi varmiş oldu :) 5.gunundeymişsin asla pes etme. Úmidle devam et.

Ciddi anlamda bu ay basladik hazirandada mezun oluyorum kismetse nasipte ne zaman varsa artik :)

Ben de soğan küründe 10. günü bitirdim.Pko var 9 aydır bekliyorum hamileliği ama sonuç hep hüsran tabi.Buradakileri okudukça soğan suyuna güvenip hamile olabilir miyim acaba diyorum ama kendimi kaptırmak da istemiyorum.Küre başladığım 2. gün inanılmaz kasık ağrısı çektim oturamadım bile bi de çok fazla akıntım oldu.

Son düzenleme:

Insallah canım faydası olur umudu kaybetmek yokkk :) sabah degl öğlen gbi iciliyo dye bliyrm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…