Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ay ne güzel bend ebitriseydim bir zoru zoruna içiyorum bırakmak yok diye diye..tavsiyen için teşekürler..[/QUOTE]

Insallah biter hemencik ben de çok zorlandim ama dedimki en azindan denedim olmadi der baska seylere basvururum aslinda esas amac çocuk da degil pko nun duzelmesi tabi hamile de kalırsam çooook sevinirim..

Kizlar dunde bugunde kasiklarimda batmalar oldu bu yumurtlama donemine isaret olabilir mi? 16.gunum bugun ama pko oldugu icin hic duzenli olmaz boyle bi batma da olmamisti daha once size bi sorayim dedim..

Kizlar dunde bugunde kasiklarimda batmalar oldu bu yumurtlama donemine isaret olabilir mi? 16.gunum bugun ama pko oldugu icin hic duzenli olmaz boyle bi batma da olmamisti daha once size bi sorayim dedim..

neden olmasın kasıkta batma olur bendede yumurtladığımda böbreklerime vurduğunu hissederim yumurta çatlarken bendede oluyor bu belirtiler

neden olmasın kasıkta batma olur bendede yumurtladığımda böbreklerime vurduğunu hissederim yumurta çatlarken bendede oluyor bu belirtiler

Aaa bunu ilk defa duydum ve bugun bobreklerim agridi 5-10 dk kadar usuttum diye dusundum belki de yumurtlama oldu..ama hiiic o yumurtlama donemindeki akinti yok???

Bende basladim kizlar soğan kurune bugün 3.gunum ilk gn bagrsklarmn calstgni hssettim resmen bgn yumrta aki gbi bi akntm oldu interntten ovulasyn spars ettm geçen hafta hala gelmddi adetn baslangcndan itbaren bugn 13.gnun esime aldrdm bgn tekrr test 5li bgn aksam oylesine yaptm sivi falan tuketmstim silik cikti bakalm

Normal tabiki sen duzenli ic kurunu bitir canim.problem ne sende kist mi var?

Cnm bende doktor basit kist var demişti bu dedi adetlede atiliyo yani normalmis. Ben bebek için iciyorum bu kuru bugün 12 oldu çok şükür. Doktor bana hep ultrasyon dan kasiklarimdan bakti pko olsa derdi demi ?pko yumurtalarda oluşan kistleremi deniliyor?sendemi kur iciyordun?

Kimi zaman yumurta catlamadiginda kiste donusuyor ve adetle atiliyor.sendeki bu tur kistlerdenmis onemli degil yani canim.pko yumurtaliklardaki cok sayida kucuk kistlere deniyor buda yumurtlamayi bi nevi engelliyor die biliyorum.ben 2.sogan kurumu bitirdim ilki 15 gunluktu ikinci ve diger kurler adete 10 gun kala 5 yada 7 gun yapiliyor.8 gun sonra 3.kurume baslicam bende cikolata kisti var bu problemli bi kist oldugu icin sogan kurunu daha uzun sure uygulamak lazim.sogan kurlerimin arasinda da aslanpencesi kuru yapiyorum bu da rahmi guclendirmek icin.bugun bi de civanpercemi aldim bi tutamda ondan karistirdim icine kistlerde etkiliymis insallah faydasini gorurum bakalim.

Sizin yazdıklarınızı okudum bende ilham aldım :) 1 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8-9 aydır korunmuyoruz hormonlarımda bir şey olmadığını söyledi dr.bende soğan kürüne başladım 10. Günündeyim inş.olur çok umutluyum :)

Hopdedikportakal nasılsın?

Ovulasyon testlerinde İki çizgi çıkarmış eğer hamileysen diye biliyorum bende çünkü lh hormonu salgılanıuormuş hamilelikte.

Adetini hangi gün bekliyordun yani bat ın neydi?sanki bata 4 gün kala fln belli olması mantıklı geliyor bana bilemedim..:)
Hiç ağrın fln oldumu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim durumda aynı senin gibi..evliliğimin süresi ,korunma durumu, hiç bişeyin olmaması filan hep aynı :)
sogan küründe benmde 7.günüm ama hiç bişey hiç bi belirti yok bende .. sende nasıl oluyor ?

ay ne güzel bend ebitriseydim bir zoru zoruna içiyorum bırakmak yok diye diye..tavsiyen için teşekürler..

Insallah biter hemencik ben de çok zorlandim ama dedimki en azindan denedim olmadi der baska seylere basvururum aslinda esas amac çocuk da degil pko nun duzelmesi tabi hamile de kalırsam çooook sevinirim..[/QUOTE]

inşALLAH 4 günüm kaldı..salı günü son salı doktora gidcem birde bakalım daha önce iltihap var demişti bi başka doktor bişe diyecek mii şimdiki gideceğim..inşALLAH CÜMLEMİZ HAmile kalırıızz..

benim durumda aynı senin gibi..evliliğimin süresi ,korunma durumu, hiç bişeyin olmaması filan hep aynı :)
sogan küründe benmde 7.günüm ama hiç bişey hiç bi belirti yok bende .. sende nasıl oluyor ?

Benimde bi belirtim yok akıntı da yok bilmiyorum ki sadece ilk başta kasıklarımda biraz ağrı oldu şimdi o da yok... Test manyağı oldum resmen inş bu ay olur üfff.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…