Kizlar dunde bugunde kasiklarimda batmalar oldu bu yumurtlama donemine isaret olabilir mi? 16.gunum bugun ama pko oldugu icin hic duzenli olmaz boyle bi batma da olmamisti daha once size bi sorayim dedim..
mrb arkadaslar..
soğan kürünü uygularken akıntı oldu mu sizde?
neden olmasın kasıkta batma olur bendede yumurtladığımda böbreklerime vurduğunu hissederim yumurta çatlarken bendede oluyor bu belirtiler
Evet arkadasim ilk etapta baya akinti oluyo iltihap varsa sokuluyo cunku akintin olmasi iyi bsy icerisi temizleniyo.
işte bendede pek olmuyor 6 gündür yapıyorum akıntının olmaması iyi mi kötü mü anlayamadım..
işte bendede pek olmuyor 6 gündür yapıyorum akıntının olmaması iyi mi kötü mü anlayamadım..
Canm telaslanma iltihap yoktur o zaman sende bende de en basta olmustu bikac gun sonra normale dondu.
Canim bende ilk içtiğim günlerde çok akintim oluyordu simdi gelmiyor normal mi?
Normal tabiki sen duzenli ic kurunu bitir canim.problem ne sende kist mi var?
Cnm bende doktor basit kist var demişti bu dedi adetlede atiliyo yani normalmis. Ben bebek için iciyorum bu kuru bugün 12 oldu çok şükür. Doktor bana hep ultrasyon dan kasiklarimdan bakti pko olsa derdi demi ?pko yumurtalarda oluşan kistleremi deniliyor?sendemi kur iciyordun?
Arkadaslaaaarrr bana bi el atin yardimci olun. Simdi bi topikte ovlasyon testiyle hamilelik ogrennler oluyomus benim yumurtlamm bir haftaonce oldu ve cok koyu cikmisti ikiside ve arka arkaya yaptigimda siliklesti cizgi. Okuyunca erken ogrenildigini ovulasyon testiyle kalktim yaptim resimdeki gibi cikti hamilemiyim ben simdi..uzerinde tarih yazan yumurtlama zamanim digeride gebelik icin yaptigim test ve sivi alimim fazlaydi testi yaparken yerimde duramiyorum resmen.
Eki Görüntüle 1010935 Eki Görüntüle 1010937
Sizin yazdıklarınızı okudum bende ilham aldım :) 1 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8-9 aydır korunmuyoruz hormonlarımda bir şey olmadığını söyledi dr.bende soğan kürüne başladım 10. Günündeyim inş.olur çok umutluyum :)
Canim bendede olmadi iltihap olmadihi anlamina geliyo iyi yani
ay ne güzel bend ebitriseydim bir zoru zoruna içiyorum bırakmak yok diye diye..tavsiyen için teşekürler..
benim durumda aynı senin gibi..evliliğimin süresi ,korunma durumu, hiç bişeyin olmaması filan hep aynı :)
sogan küründe benmde 7.günüm ama hiç bişey hiç bi belirti yok bende .. sende nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?