mrb arkadaslar..
soğan kürünü uygularken akıntı oldu mu sizde?
Benimde bi belirtim yok akıntı da yokbilmiyorum ki sadece ilk başta kasıklarımda biraz ağrı oldu şimdi o da yok... Test manyağı oldum resmen inş bu ay olur üfff.....
Bende hiç olmadı .Bıttıkten bır hafta sonra seffaf kokusuz uzayan akıntı geldı yumurtlama akıntısıymış...
neden olmasın kasıkta batma olur bendede yumurtladığımda böbreklerime vurduğunu hissederim yumurta çatlarken bendede oluyor bu belirtiler
Ovulasyon testim gecikmeli de olsa geldi bugun basliyorum insallah.bu ay isi sansa birakmicaz bakalim kismet.
Yiyecek ekmeği varsa benımle kalır dıyorum ama yıne de enselerımı gıdermıyor...OLacak bunlar normaldır herhalde ilk hamılelık dıye.Alısırım zamanla .isim isim değil ama ısteyen herkese aratmadan ver Allah'ım dıye dua edıyorum kalbınızden gecenlerı bildiğim için ,kendı hıslerımı de hatırlayarak dua edıyorum.Evlat hasretıyle sınamasın Allah kımseyı.Eyüp Sultan hazretlerıne gıdıp dua edıp adak adamıstım Allahtan ıstemıstım bır tanecık bebek Kabul oldu ınsallah bebegım doğunca da gıdebılrım.Acılan eller gerı cewrılmıyor sadece zamanını beklıyor.Benım evlılığımde mucızeydı o cok ayrı bır hıkaye.Bebebım de mucıze gıbı geldı.Ne kadar şükretsem az.Hepinizin evını senlendırsın Allah...
Hopdedikportakal nasılsın?
Ovulasyon testlerinde İki çizgi çıkarmış eğer hamileysen diye biliyorum bende çünkü lh hormonu salgılanıuormuş hamilelikte.
Adetini hangi gün bekliyordun yani bat ın neydi?sanki bata 4 gün kala fln belli olması mantıklı geliyor bana bilemedim..:)
Hiç ağrın fln oldumu?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Iyiyim canim benim sen nasilsin. Cok kesin bi tarih veremiyorum duzensiz cunku en son 4 subatta oldum,1 marttada yumurtlamam oldu. Kasklarimda ve belimdeki agri 4 gundur devam ediyo yumurtlamadan slnra sag tarafimda oldu ozellikle ama adet oncesiyle cok benxiyo ayirt edemiyorum bi kac gun daha beklcem test icin kenfimi kaptrmiyim diyorum ama elimdede degil
cvbın için sağol canım..sende hamilelik için mi içtin ?
ben hiç test yapmadım simdiye kadr..belirsizlik insanı çok yoruyor..senn yumurtalıkların filan nasılmıs peki..?
bende iyyim canım sağol:) bende iç bi belirti filan yoköyle geziyorum filan yani..
benim 10 gün var reglime. Bu ay yumurtlamayıda tutturdum diye düşünmüştğm ama belirti yok.
senin az günün kalmış regl olmana anladığım kadarıyla çokk heyecanlı:) hadi bakalım ne olacak bekliyorum bende sabırsızlıkla:)
bu arada ateşimide ölçüyorum dün evvelsi gün yüksekti bugün o da normal..
puff
napalım neyse diyelim artık:)
Peki o akinti kacinci gun geldi ve kac gun surdu benim 17.gunum ama hala ole bi akinti gelmedi..Bende hiç olmadı .Bıttıkten bır hafta sonra seffaf kokusuz uzayan akıntı geldı yumurtlama akıntısıymış...
Kızlar selem benim merak ettiğim bende sogan kürüne başlıycam mesela bugün adetimin 4. günü ben 7. günü sogan kürüne başlıycam 15 gün kullanıcam fakat bu 15 gün boyunca ilişkide korunucammı bi zararı yok değil mi ? 15 gün boyunca ben yine sogan kürü kullanırkende ilişkiye girsem korunmasam sorun mu oluyo ?
Kızlar selem benim merak ettiğim bende sogan kürüne başlıycam mesela bugün adetimin 4. günü ben 7. günü sogan kürüne başlıycam 15 gün kullanıcam fakat bu 15 gün boyunca ilişkide korunucammı bi zararı yok değil mi ? 15 gün boyunca ben yine sogan kürü kullanırkende ilişkiye girsem korunmasam sorun mu oluyo ?
İnşallah hayirlisiyla olur tez zamanda doktorun ne dedigini yazarsan sevinirim..[/QUOTE]inşALLAH 4 günüm kaldı..salı günü son salı doktora gidcem birde bakalım daha önce iltihap var demişti bi başka doktor bişe diyecek mii şimdiki gideceğim..inşALLAH CÜMLEMİZ HAmile kalırıızz..
Benim bildiğim kadariyla hic bir sorun olmuyor. Insallah çocuk oluyor :)
Bol şans tatlım Allah yardımcın olsun...
Merhaba canım, inşallah şifa olur..
Selam hoşgeldiniz.
İnş şifa olur benimde bugün 11.günüm. Arkadasiniz ne kadar bir sure uygulayip hamile kaldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?