Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

neden olmasın kasıkta batma olur bendede yumurtladığımda böbreklerime vurduğunu hissederim yumurta çatlarken bendede oluyor bu belirtiler

Kasıklarda batma hem hamilelikte hem de ovulasyon vaktinde oluyor canım.. Bu ay bende de çok oldu ovılasyon döneminde.acaba hamile miyim diye umutlanıyordum ama çok azaldı 5günüm var bekliyorum bakalım...

Amin canım, sağol duan için sen mucizene kavuştun inşallah bize de kısmet olur.her şey daha da güzel olur inşallah hepimiz için...

Iyiyim canim benim sen nasilsin. Cok kesin bi tarih veremiyorum duzensiz cunku en son 4 subatta oldum,1 marttada yumurtlamam oldu. Kasklarimda ve belimdeki agri 4 gundur devam ediyo yumurtlamadan slnra sag tarafimda oldu ozellikle ama adet oncesiyle cok benxiyo ayirt edemiyorum bi kac gun daha beklcem test icin kenfimi kaptrmiyim diyorum ama elimdede degil

bende iyyim canım sağol:) bende iç bi belirti filan yok öyle geziyorum filan yani..
benim 10 gün var reglime. Bu ay yumurtlamayıda tutturdum diye düşünmüştğm ama belirti yok.
senin az günün kalmış regl olmana anladığım kadarıyla çokk heyecanlı:) hadi bakalım ne olacak bekliyorum bende sabırsızlıkla:)
bu arada ateşimide ölçüyorum dün evvelsi gün yüksekti bugün o da normal..
puff
napalım neyse diyelim artık:)

Hayirlisiyla olur insallah canim benim, aklim surekli orda valla bi belli olsa hayirlisiyla ates olcmeyi hic yapmadim canim ben yukseliyomuymus hamilelikte. Insallah ikimizde guzel haberler veririrz birbirimize

Kızlar selem benim merak ettiğim bende sogan kürüne başlıycam mesela bugün adetimin 4. günü ben 7. günü sogan kürüne başlıycam 15 gün kullanıcam fakat bu 15 gün boyunca ilişkide korunucammı bi zararı yok değil mi ? 15 gün boyunca ben yine sogan kürü kullanırkende ilişkiye girsem korunmasam sorun mu oluyo ?

inşALLAH 4 günüm kaldı..salı günü son salı doktora gidcem birde bakalım daha önce iltihap var demişti bi başka doktor bişe diyecek mii şimdiki gideceğim..inşALLAH CÜMLEMİZ HAmile kalırıızz..[/QUOTE]
İnşallah hayirlisiyla olur tez zamanda doktorun ne dedigini yazarsan sevinirim..

Bi sakincasi yok canim serbest

Son düzenleme:

Benim bildiğim kadariyla hic bir sorun olmuyor. Insallah çocuk oluyor :)

İnşallah hayirlisiyla olur tez zamanda doktorun ne dedigini yazarsan sevinirim..[/QUOTE]

inşALLAH tabiii doktor ne derse yazarımmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…