peki sonuç ne oldu senin ?
Peki o akinti kacinci gun geldi ve kac gun surdu benim 17.gunum ama hala ole bi akinti gelmedi..
kızlarrrrr bu soğan kürü mucize birşeymiş.ben bu ay ilk defa soğan kürü yaptım pko vardı senelerdir kullanmadığım ilaç kalmamıştı hiçbiri işe yaramadı.bu ay soğan kürü yaptım doktora gittim hiç birşey kalmamış şok oldum defalarca baktırdım tertemiz olmuşadetimde geçikti kan tahlili verdim salı günü çıkçak kısmetse inş hamileyimdir.eger işe yararsa yazcam dedim herkez okusunda yapsın kurtulsun.
tüp bebege gıdecekken 2 aydır gelmeyen adetımı beklerken soğan kürü bıttikten 3 hafta sonra hamıle oldugumu öğrendım
Rica ederim canim aslinda duzensiz diye ama hamilelikte olursa cok sevindirir beni
Yumurtalıklarımda da bi şey yok dedi dr.1 sene geçsin film çekelim dedi bilmiyorum yaaabizim gibi belirtisi olmayıpta hamile kalan var mı ?
Buseikiz maşaallah kuzucum. Allah bebekte nasib etsin. Kan tahlilini sabah verdiysen şimdi internetten de ögrenebilirsin :)
İnsallah filme gerek kalmaz..senn kac gün var adet olmana?
inş. Cnm yaa adetime 10 gün var kürün bitmesine de 5 gün var kalan 5 gün de yapmam gerekiyor mu acaba?
soğan kürü bittikten bır hafta sonra geldı. 1gun geldı .ıkıncı gun de az bır sey...sayfaları bıraz gerıye gıderek (pazar pazartesı gıbı )okursan ayrıntılı verdım tarıh tarıh ...
kızlarrrrr bu soğan kürü mucize birşeymiş.ben bu ay ilk defa soğan kürü yaptım pko vardı senelerdir kullanmadığım ilaç kalmamıştı hiçbiri işe yaramadı.bu ay soğan kürü yaptım doktora gittim hiç birşey kalmamış şok oldum defalarca baktırdım tertemiz olmuşadetimde geçikti kan tahlili verdim salı günü çıkçak kısmetse inş hamileyimdir.eger işe yararsa yazcam dedim herkez okusunda yapsın kurtulsun.
İnsallah olur canim..senin durumun nasil su an kürü uyguluyormusun yoksa bitti mi?
Cnm bugün 11.günüm az kaldi inş. şayet hamilelik olmazsa bu kürü 3 ay yapayim dedim.sence yapayim mi?. Elh dediğin rahatsizliklar yoktur.
tuvalet kağıdına mercımek kadar kurumuş kan gelmıstı.İçerıde beklemıs kan gıbı iplık iplık bıterken gelenler gıbı o ilkti.Sonra sabah uyandım baktım bır sey yok wc ye nerdeyse 10 dk da bır gırıp peçeteyı sürdüm kahve daha sıvı leke geldı.Aksam saatlerınde bıttı.Ertesı sabah yıne adet görmeyınce son hakkım olan testı yaptım (bu arada göğüslerım çok şiştı ve kol altıma doğru olan yan kısımlar acıyordu )çok silik çıktı ilk kez olarak.Daha o anda anlamıstım var olduğunu çunku sılık cızgı cıkınca herkesın pozıtıf oluyordu.pazar gunu sabah kan verdım 1 saatte aldım sonucumu.takvımıme ben ilişkılerımız dahıl her seyı yazarım ılac baslama bıtme zamanlarım soğan kurunun kacıncı gunler olduğu akıntının gelısı.Psikopata baglamıstım anlayacağın:))umarım yardımcı olur ama ben her dk göğüslerımı ellıyordum epey dolgunlasıyor acıyor bıraz...benım çok erken buyumeye bıle basladılar.leke kımınde olur kımınde olmaz anneme sordum onda olmamıs.Şu anda da sarı akıntılarım var o da son derece normal...
Kimi zaman yumurta catlamadiginda kiste donusuyor ve adetle atiliyor.sendeki bu tur kistlerdenmis onemli degil yani canim.pko yumurtaliklardaki cok sayida kucuk kistlere deniyor buda yumurtlamayi bi nevi engelliyor die biliyorum.ben 2.sogan kurumu bitirdim ilki 15 gunluktu ikinci ve diger kurler adete 10 gun kala 5 yada 7 gun yapiliyor.8 gun sonra 3.kurume baslicam bende cikolata kisti var bu problemli bi kist oldugu icin sogan kurunu daha uzun sure uygulamak lazim.sogan kurlerimin arasinda da aslanpencesi kuru yapiyorum bu da rahmi guclendirmek icin.bugun bi de civanpercemi aldim bi tutamda ondan karistirdim icine kistlerde etkiliymis insallah faydasini gorurum bakalim.
Bende de yillardir pko var kizken dogum kontrol hapi kullandim evlendikten sonra da bi sure devam ettim ama artik cocuk dusundugumuz icin biraktim ve dengesi tamamen sasti vucudumun. ben de yaptim sogan kurunu dun bitti insallah senin gibi diyebilirim ben de ve insallah tahlil sonucun pozitif cikar hayirlisiyla:)
Cnm şimdi bugün kurumun 13. Günü adetimde bu ayin 17 sinde simdi ikinci kür adete 10 gün kala deniliyor ya. eee simdi bu ay 7 sindemi içmem gerek ama bugün ayin 7 si.
Nasil olacak o zaman bu küre ara vermeden 2.kuru de beş günmu uygulamaliyim.?
Cnm şimdi bugün kurumun 13. Günü adetimde bu ayin 17 sinde simdi ikinci kür adete 10 gün kala deniliyor ya. eee simdi bu ay 7 sindemi içmem gerek ama bugün ayin 7 si.
Nasil olacak o zaman bu küre ara vermeden 2.kuru de beş günmu uygulamaliyim.?
mehlikaaa alemsin canım ya. 1. kür dediği ilk adet dönemini 2. kür dediği ikinci adet dönemini kapsıyor kuzum. yani şimdi adet olup bittikten sonra diğer adete 10 gün kala başlayacaksın. ama sana yazdığım diğer cevabı okudun mu bilmiyorum. orada sana başka bir açıklama daha yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?