Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

roma sen ciddi misin peki keçiboynuzundan olduğuna emin misin? ben ilk kez böyle bir şey duyuyorum. sıcak ortamlar, beslenme şekilleri ve dar giyinmek de sperm üzerinde olumsuz etki yapıyor biliyorsun. ve spermler 72 günde yenileniyor. buna göre değerlendirmek lazım ama söylediğin iyi oldu araştıracağım bu konuyu yine

:) evet ciddiyim. Öncesi ve sonrasında da spermiogram yaptırdık, sonuç daha kötü çıkmıştı. Ama herkes de herşey aynı olacak diye birşey yok. Biliyorsundur böyle kürlerden doktorlara bahsedince kısıyorlar, sonuç verseydi ilacı olurdu diyorlar. Ama bizler denize düşen yılana sarılır misali, bir umutla yapıyoruz bu tür şeyleri. Ya tutarsa!!

slm arkadaşlar bişey danısacam ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldr cocuk bekliyoruz olmuyorr son bır yıldr doktra gttik tahlıl sonuçları eşimle ben hiç bişey çıkmadı hersey temız doktor değiştirdim geçen ay ve bu ayla bırlıkte tekrar muayene ve tahil sonuclarıyla hıc bsey yok dedi temız ama rahim filmi istedi korka korka gııtım çektirdim tüpler açık bır sıkıntı yok Allah a şükür doktor yumurta çatlatıcı ve aşılama yapalım dedi ıkısını bır arada ama doğal yolla da hamıle kala bilirsin dedi 3 - 4 ay dinlenelim dedik belki kalırım zamanı hatırlamıyorum ama sadece soğan kürünü yaptım bir ara 15 gün içtim ama olmadı bana yardım edebilirmisiniz çok üzülüyorum çevrem hamıle kaldıklarını duyunca ben kendı adıma uzuluyorum nerde hamıle bır kadın gorsem sankı hayatımda ılk defa gormus gibi baka kalıyorum göz yasım akıyor cok zor sılıp kafamdan atamıyorum belki bana yardımcı olursunuz kızlar

geçmiş olsun. ama yine de keçiboynuzundan kaynaklandığını kanıtlamaz bu durum. pek çok etken var.örneğin eşine hormon tahlili ve sperm hasar dna testi filan yapıldı mı? çünkü bazı bitkiler bazı hormonları yükseltebiliyor veya düşürebiliyor. belki bu yüzden size olumsuz etki etmiştir. benim doktorum da soğana kızmıştı ama ben olumlu etkisini gördüğüm için önemsemedim. "yılana sarılmak" kadar olumsuz görmüyorum bu durumu, aksine ilaç kullandığımız zaman öyle hissediyorum ben, neden bilmiyorum. ama yine de sağ ol. tecrübeler önemli bizler için.

slm arkadaşlar bişey danısacam ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldr cocuk bekliyoruz olmuyorr son bır yıldr doktra gttik tahlıl sonuçları eşimle ben hiç bişey çıkmadı hersey temız doktor değiştirdim geçen ay ve bu ayla bırlıkte tekrar muayene ve tahil sonuclarıyla hıc bsey yok dedi temız ama rahim filmi istedi korka korka gııtım çektirdim tüpler açık bır sıkıntı yok Allah a şükür doktor yumurta çatlatıcı ve aşılama yapalım dedi ıkısını bır arada ama doğal yolla da hamıle kala bilirsin dedi 3 - 4 ay dinlenelim dedik belki kalırım zamanı hatırlamıyorum ama sadece soğan kürünü yaptım bir ara 15 gün içtim ama olmadı bana yardım edebilirmisiniz çok üzülüyorum çevrem hamıle kaldıklarını duyunca ben kendı adıma uzuluyorum nerde hamıle bır kadın gorsem sankı hayatımda ılk defa gormus gibi baka kalıyorum göz yasım akıyor cok zor sılıp kafamdan atamıyorum belki bana yardımcı olursunuz kızlar

:,( :,( :,( :,( :,( :,(....................................

Son düzenleme:

as86. seni çok iyi anlıyorum, emin ol, ben de yaklaşık aynı durumdayım. fakat yazını okuyunca üzülmek yerine kızdım. çünkü öncelikle kendini iyi hissetmen, umutlu olman ve inanman önemli. böyle kendine, sen kendin zavallı gibi bakıyorsun, gibi hissettim. güçlü ol ve bollca dua et. eğer henüz olmuyorsa bil ki hayırlı değil sizin için. biz bilemiyoruz hakkımızda ne hayırlı, ne zaman hayırlı. ama O biliyor. teslim ol. ve umutttttlu olll haydi gülll hoş geldin aramızaaa.
ve gelelim tavsiyelere. ben naçizane şöyle düşünüyorum.
sen bir 15 gün daha soğan kürü yap ve ardından havuç- incir kürüne geç. eşine de e vitamini ve selenyum karışık kapsüller var, bir de çinko (bilhassa bu önemli) al ve her gün içsin. bildiğin vitamin kapsülleri.
ve en büyük tavsiyem neşe, umut ve güç

Bu sadece bizim düşüncemiz, o sıralar çok sık spermiogram verdiğimiz için söylüyorum. Doktorlara sorarsak herşeyin sorumlusu stres, cevap çok net stres. Dediğim gibi ilaçlar bile herkeste aynı etkiyi vermiyor, benim ablam novalgin içse yarım saat içinde komalık oluyor. Oysa ki sadece bir ağrı kesici, öyle değil mi? :)
Neyse bizim konumuz soğan kürü, bugün benim 3. Günüm. İçerken öyle herkesin dediği gibi çok zorlanmıyorum. 2 kez tüp bebek yaptım, maalesef olmadı. Mayıs ayında tekrar düşünüyoruz ve eğer bende birşeyler varsa temizlensin diye soğan kürünü uyguluyorum.

Seninki baya geçmiş ben subat 27 olmam gerekiyordu.4.gün test yaptırmıştım.ben de adet söktücü kullanmayı istemyordum ancak klomen tedavisi için adet olmam gerekiyor.sen soğan suyunu kullandınmı

Kullandim adet bitti 7 gun sonra basladim ben anlamistim oyle basladim o donem bende akinti olmadi hatta cok iyi geldi karnindaki sislik inmisti. Zaten hep gecikmeli oluyodu bu ayda sasirtmadi beni. Bide gun asiri iliski yi denedim. Sanirim yumurtlama olmadi. Peki bilen varmi acaba yumurtladin diyelimki ama catlamadi yinede adet görülebilir mi?

Evet Ben soğanı severek içiyorum açıkçası. Şifa olacağına inanarak başladığım için olsa gerek. O halde sende bir problem yok? Ben polikistik over için kullanıyorum. 2. kürümü de tamamladım. 15 er gün kullandım. şimdi adet oldum. bitince tekrar 15 gün uygulayacağım.
Bir öneri: Eğer yaş probleminiz yoksa tüp bebek için acele etmeyin. Ve eşine e vitamini-selenyum ve çinko tavsiye ederim. sen soğancısın zaten. Madem mayısta başlayacaksınız, havuç-incir kürünü de soğandan sonra uygulayabilirsin. Sağlıklı yumurta gelişimi için.
Allah herkesin yüzünü güldürsün, hak eden hiçbir kadını evlat hasretiyle sınamasın.

tamam tatlım bu ay adet olur olmaz baslıyacam ama ıncır kuru nasıl oluyor eşim için nerden alabilirim yada ısımleri var mı

tamam tatlım bu ay adet olur olmaz baslıyacam ama ıncır kuru nasıl oluyor eşim için nerden alabilirim yada ısımleri var mı

canım internette, hatta Saraçoğlunun sitesinde tam tarifi var. ben henüz soğandayım. o yüzden kaynatma sürelerinden emin olamıyorum ama yine de yazayım:
yarım litre klorsuz su kaynatılır.
6-7 adet kuru incir önce soğuk suyla iyice yıkanır. pudrasından arındırılır. ve elle ikiye bölünür.
kaynayan suya atılır ve 15 dk kaynatılır ve ılımaya bırakılır. sabah akşam içilir. 21 gün yugulamak gerekli. istediğin zaman başlayabilirsin. hoca belli bir süre tayin etmemiş bu konuda.
vitaminler de eczanede satılıyor canım.

Aminnnn.
Soğan kürü üst üste uygulanmıyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Maalesef yaşım ilerliyor, yakında 35 olacağım. Bu sebepten aceleciyim. Sorun şimdiye kadar eşimde gözlemlendi, fakat son olarak yumurtalıkları alırken doktorum bende endometrioz gördüğünü onlarıda temizlediğini de söyledi. Eğer hala varsa temizlensin diye yapıyorum, işe yarar mı bilmiyorum da açıkcası. Eşim vitamin kullanıyor, dediklerinin fazlasıyla. Evet yumurtalarımın kaliteli olması şart, ama sanırım incir kürünü uygulayamam. 2 sene önce prolaktinim yüksek çıkmıştı, prolaktin sorunu olanlar kullanmamalı. Başka tavsiyeleriniz varsa yumurta gelişimi ile ilgili ilgilenirim:)

peki keçi boynuzu pekmezi eşim ve ben ıcsek olur mu

Soğan kürü sağlıklı kadınlarda üst üste uygulanmıyor evet. Ama poliksitik over, miyom, kist, çikolata kisti gibi durumlarda 3-4 adet dönemi kullanılmasını öneriyor hoca.
anladım, hmmm prolaktini düşüren bir bitki var aklımda aslında. ama yumurta gelişimi için bal-çörekotu-tarçın da faydalı. bu sitede de epey fayda gören olmuş ama ben kendi tecrübemi anlatayım. bir kez yumurta takibine gittim. 5 gün ilaç kullandım. bu kısımları biliyorsundur. doktor yumurtalıkların zor cevap verir, gelişim olmazsa iğneye geçeriz diyordu ümitsizce ama 13.günde nur topu gibi bir yumurtam gelişmişti. o zaman adet olunca bal-çörekotu-tarçın karışımı da yemiştim.

Son düzenleme:
peki keçi boynuzu pekmezi eşim ve ben ıcsek olur mu

keçiboynuzu pekmezinin çok faydalı olduğu kesin. ama sperm ve yumurta gelişimi üzerinde pek de bir etkisi yok. yani ben bunca zamandır bitkileri araştırıyorum. öyle bir etkisini okumadım. fakat elbette tüketin. çok sağlıklı bir besin.

tamam cnm bnm Rabbim gönlünde olanı versin sana tez zamanda bunları uygulayacam

Cnm beni rahatlatiyorsun. Allah razi olsun. Yok ciddi bir rahatsizlik değil rahatsız olduğu için vucuudu yorgun. Teslimiyet önemli ama eşime çok sinirleniyorum sinirlerime hakim olamiyorum. Cnm adetime çok az kaldi bu ayin 17 sinde .

Esime balli macun yapmistik ya onu yiyemiyor afedersin cikariyor keçi boynuzu pekmezi yiyor. Esime Dun aksam taze havuç suyu siktim ve balli polen yediriyorum.
Bunlara daha dun basladim.

Sadece adetin ilk günü diye birşey yoksa
o zaman ben incir ve havuc kurune ara vermiyeyim. Hem ara vermeden devam etmek daha iyi olur demi cnm?simdi yumurtlama donemimdemiyim onuda bilmiyorum .
pek anlamıyorum iste adetime az kaldi 17 sinde sence yumurtalamam devam ediyormudur? sanki daha önce bir yerde okuduğumda adetine yakinda yumurtlama oluyormuş. Gebelik derken belki hamilelik varsa ondan dedim bu kurun zarari olurmu diye sen ne durumdasin adetin yaklasmisti balum:)

Cnm aramiza hoşgeldin bizde istiyoruz bebek demek daha vakti degil ki olmuyor. Üzülme bak bizde yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok. Cnm soğan kurunu on beş gün yaptim dun bitti elh bugunde incir ve havuç kurune basladim. Sende yap inş vesdenizde yap demiş. İnş Rabbim tüm isteyenlere ve bize hayirli bebekler verir. Ümidini hic yitirme tatlim. Dua ile.

tamam cnm bnm Rabbim gönlünde olanı versin sana tez zamanda bunları uygulayacam

amiiinnn hepimize inşaAllah canım. Şifa olsun, vesile olsun inşaAllah

amin canım aminnn hepimizden inşaAllah. Canım olabilir, erkekler bu konuda daha rahat gibi görünüyorlar nedense. ama içlerinde farklı hissediyorlar emin ol. iyi yapmışsın, sen devam et, beslenme tarzı önemli. bolca koyu yeşil yapraklı bitkilerden yesin. vitamin desteği de yapabilirsiniz. bir de kırmızı et, karbonhidrat ve işlenmiş etler yani salam sosis vs. fazla tüketmesin, bunlara hepimiz dikkat etmeliyiz gerçi. seni anlıyorum ama fazla üstüne gitme. stres çok önemli bir faktör biliyorsun. akışına bırakın. inan sen de o da çok rahatlarsınız. ne gün hesapla ne tarih. sadece adet yaklaşınca sıkıntı oluyor işte o kadarını da napalım
evet incir kürünün tarifi öyle zaten canım. 21 gün uygulama 7 gün ara 21 gün uygulama şeklinde 42 gün aslında. ama şeker problemi ve prolaktin yüksekliği olanlar kullanmamalı. istersen hocanın sitesinden bir oku yumurtlama gününe gelince; adetin düzenliyse adet döneminin ortaları oluyor canım. yani 28 gün ise döngün 14. gün yumurtlama oluyor. yani senin geçen haftaydı. ben bunları artık hesaplamıyorum inan. çünkü Allah ne zaman isterse o zaman verecek. dua edelim bolca.

Son düzenleme:
Görülmeye biliniyor cünkü ben ayın 3 ünde gittim yumurtlamışsın gebe olabılırsın,hatta benim doktor ıyıce abarttı nokta gibi bişi var çok erken bir gebelik olabilir dedi ama kanda negatif çıktı.çok üzüldüm.bunu neden anlattım hem dr bile emin olamıyorlar.yani yumurtladığım halde adet olamadım.

Amin canım inşallah, belki geç döllenmedir. adetin normalde gecikir mi?
benim bat 12 mart bekliyorum bakalım, umutlanmak, heyecanlanmak istemiyorum ama ne mümkün benimde aynı belirtiler acaba psikoljik mi diyorum..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…