Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Keci boynuzu kürünü ben de eşime uyguladım, 3 ay boyunca aksatmadan içirdim. Morfoloji ve sayı problemi var, çoğu insan işe yaradığını söylüyor ama biz de işe yaramadı. Sperm sayısı ve morfoloji daha çok düşmüştü, kür bitiminde. Sadece cinsel güçte daha fazla artış gözlemlemiştik, sonuç olarak. :50:

benim eşimde problem yok yine faydası olur die yapıcam

slm arkadaşlar bişey danısacam ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldr cocuk bekliyoruz olmuyorr son bır yıldr doktra gttik tahlıl sonuçları eşimle ben hiç bişey çıkmadı hersey temız doktor değiştirdim geçen ay ve bu ayla bırlıkte tekrar muayene ve tahil sonuclarıyla hıc bsey yok dedi temız ama rahim filmi istedi korka korka gııtım çektirdim tüpler açık bır sıkıntı yok Allah a şükür doktor yumurta çatlatıcı ve aşılama yapalım dedi ıkısını bır arada ama doğal yolla da hamıle kala bilirsin dedi 3 - 4 ay dinlenelim dedik belki kalırım zamanı hatırlamıyorum ama sadece soğan kürünü yaptım bir ara 15 gün içtim ama olmadı bana yardım edebilirmisiniz çok üzülüyorum çevrem hamıle kaldıklarını duyunca ben kendı adıma uzuluyorum nerde hamıle bır kadın gorsem sankı hayatımda ılk defa gormus gibi baka kalıyorum göz yasım akıyor cok zor sılıp kafamdan atamıyorum belki bana yardımcı olursunuz kızlar

Canım keşke biraz bilgim olsa da yardım edebilsem ama bir problem yok diyorsun bu sevindirici bir şey, insanlar nelerle uğraşıyor, hiç umudu olmayanlar var.
. Hayırlısı Rabbimden mutlaka vaktini bekliyordur senin meleğin de annesini bulur bir gün.Bol bol dua edelim asla isyan etmeden yer gök dua üstüne...
Yine soğan kürünü dene istersen en azından 1 ay,bir de gün aşırı ilişki gerekiyormuş atlama onu da inşallah şifa olur canım

Son düzenleme:
Cnm aramiza hoşgeldin bizde istiyoruz bebek demek daha vakti degil ki olmuyor. Üzülme bak bizde yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok. Cnm soğan kurunu on beş gün yaptim dun bitti elh bugunde incir ve havuç kurune basladim. Sende yap inş vesdenizde yap demiş. İnş Rabbim tüm isteyenlere ve bize hayirli bebekler verir. Ümidini hic yitirme tatlim. Dua ile.

Ya daha dün bitmış incir havuç kürüne neden başladin ki? Bekleseydin sonucunu.

Cnm aramiza hoşgeldin bizde istiyoruz bebek demek daha vakti degil ki olmuyor. Üzülme bak bizde yedi yillik evliyiz ve bebeğimiz yok. Cnm soğan kurunu on beş gün yaptim dun bitti elh bugunde incir ve havuç kurune basladim. Sende yap inş vesdenizde yap demiş. İnş Rabbim tüm isteyenlere ve bize hayirli bebekler verir. Ümidini hic yitirme tatlim. Dua ile.

Bünyen sogan kürünü bi kaldirsin. Yeni küre hemen başlamana anlam veremiyorum. Hamile oldugunu ögrendiginde bile sogan kürünü birakman gerekirken sen başka küre başlamişsin. Hamileysen umarim zarari olmaz. Çok üzüldüm.

Ilk basladigim gunde buraya yazmistim. 6 aydir regl olmuyorum bi nevi erken menapoz. Adet sokturucu alicaktim.ama son bi sans bide sogan kuru deniim dedim. Tam 7.gunumu bitirdim yarin 8. Gun. Henuz regl adina bisey yok ama aksam saatlerinde kasiklarimda inanilmaz agrilar oluyo tipki adet sancisi gibi. Goguslerde de hafif hafif agri var ama oyle akinti falan da olmadim sabirla iciyorum. 15 gun icinde olmazsam kur bittikten sonra ne yapmam gerekiyor. Yani bi bekleme suresi varmi. Ona gore sokturucu alicam :(

Selam kızlaaaarrrr pınar, vesdeniz, kuzey, yosuni, simal, buket, mehlika ve nicki aklıma şu anda gelmeyen herkese selamlar.. Nasılsınızzz bakalmm?? Yeni hamişler var mııı?? Hayr_hayr gebelik nasl gidiyor kuzum?? Bir haftadır filan nete giremiyorum çok fena hastalandım kızlar. Çok şükür şimdi iyiyim. Hadi güzel haberler verin moral olsun. Bu arada soğan küründe 2.ritüel tam olarak ne zamn yapılması gerekiyor?

Bence polikistik olan arkadaşlar bi taraftan da kolomen tedavisini almaları yararlı olacaktır.çünkü klomen tedavi görenlrr günaşırı ilişki ile 6 ay da büyük oranda hamile kalınabiliyormuş.inşaallah

Bünyen sogan kürünü bi kaldirsin. Yeni küre hemen başlamana anlam veremiyorum. Hamile oldugunu ögrendiginde bile sogan kürünü birakman gerekirken sen başka küre başlamişsin. Hamileysen umarim zarari olmaz. Çok üzüldüm.

Cnm birakayim mi vesdeniz soğan kurunden sonra incire başla demişti bende çok arastirip başladım. Seni aradim sormak için ama telefona cikmadin:( birde afedersin esimle fazla beraber olamadik dört kez. Moralim zaten bozuk sen boyle diyince de üzüldüm:(.

Selam kızlaaaarrrr pınar, vesdeniz, kuzey, yosuni, simal, buket, mehlika ve nicki aklıma şu anda gelmeyen herkese selamlar.. Nasılsınızzz bakalmm?? Yeni hamişler var mııı?? Hayr_hayr gebelik nasl gidiyor kuzum?? Bir haftadır filan nete giremiyorum çok fena hastalandım kızlar. Çok şükür şimdi iyiyim. Hadi güzel haberler verin moral olsun. Bu arada soğan küründe 2.ritüel tam olarak ne zamn yapılması gerekiyor?

Slm cnm elh iyiyiz sen nasilsin? neler yapıyorsun?Ya sende hamilelik varmiydi unuttum çünkü bu kisma mesaj yazan çok takip etmekte güçlük cekiyorum.

Slm cnm elh iyiyiz sen nasilsin? neler yapıyorsun?Ya sende hamilelik varmiydi unuttum çünkü bu kisma mesaj yazan çok takip etmekte güçlük cekiyorum.

Yok canım malesef :( 4 gün gecikmeli adet gördüm. Bugün 9. Günüm. Yumurtalığımda ağrı vardı bugün galiba erken yumurtlama olcak. Bi de antibiyotik kullanmak zorunda kaldım :( yeni yeni bırakıyorum içmeyi. İnşallah bi zararı olmaz.

Canım keşke biraz bilgim olsa da yardım edebilsem ama bir problem yok diyorsun bu sevindirici bir şey, insanlar nelerle uğraşıyor, hiç umudu olmayanlar var.
. Hayırlısı Rabbimden mutlaka vaktini bekliyordur senin meleğin de annesini bulur bir gün.Bol bol dua edelim asla isyan etmeden yer gök dua üstüne...
Yine soğan kürünü dene istersen en azından 1 ay,bir de gün aşırı ilişki gerekiyormuş atlama onu da inşallah şifa olur canım

isyan etmıyorum annemde bana cok kızıyor tabikide takdiri ilahi vardır bunda bır bıldığı ama ınsan oğlu sabırsız cevre senı etkılıyor hıc bır zaman duayı eksık etmıyorum benım gıbı herkese rabbim tez zamnda sevindirsin kucaklarını boş bırakmasın(amin)

isyan etmıyorum annemde bana cok kızıyor tabikide takdiri ilahi vardır bunda bır bıldığı ama ınsan oğlu sabırsız cevre senı etkılıyor hıc bır zaman duayı eksık etmıyorum benım gıbı herkese rabbim tez zamnda sevindirsin kucaklarını boş bırakmasın(amin)

Amin amin inş.
Dua ile...

merhaba arkadaşlar bir buçuk ay önce düşük yaptım ilk adetim dün sona erdi ve ben soğan kürü yapmak istiyorum kaçıncı günü başlamak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

:16:

slm canım nasılsın sende hastalanmışsın sanırım bende dün adet oldum bugün doktorumu aradım ayın 21inde gel dedi E2, FSH.ve progesteron testlerini yaptır o gün gel dedi klomen sana yaramadı iğneye geçelim dedi bende korkuyorum tekrar klomenin yan etkileri olur diye dedim bu ay hiç bişey uygulamadan yumurta takipi yaparız o zaman dedi .diyetisyene başladığımı söyledim ve coraspinle folikasiti bırakmıştım onlara devam et dedi çünkü düşük yaptığım için verdi coraspini kanı sulandırması gerekiyormuş ne iğnesi kullancak bilmiyorum ama daha yeni kilolarımı vermişken tekrar kilo almak istemiyorum diyetisyene devam edicem zaten sporada devam bilmiyorum ne olucak kafam karıştı artık iyice bu ay çok rahattım hiç bişi düşünmedim yumurtlama takibide yapmadım hayırlısı artık çok öptüm fıstığım Allah senin ve hiç çocuğu olmayan bütün arkadaşların kucağını :emir_bebek::emir_bebek: bebişlerle doldursun sonrada benim :1:

merhaba arkadaşlar bir buçuk ay önce düşük yaptım ilk adetim dün sona erdi ve ben soğan kürü yapmak istiyorum kaçıncı günü başlamak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

merhaba adetin bittikten 7 gün sonra olduğu söyleniyor ama ben adetim bittikten 2 gün sonra başlamıştım saraçoğlu adet bitimi 3 veya 7 gün sonra diyor şifa olsun arkadaşım

Mrb hosgeldin adet bitiminden sonra 3.5.7.gun baslayabilirsin 15 gun gunde iki defa iciyorsun:)))

Back
X