Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim eşimde problem yok yine faydası olur die yapıcam

Canım keşke biraz bilgim olsa da yardım edebilsem ama bir problem yok diyorsun bu sevindirici bir şey, insanlar nelerle uğraşıyor, hiç umudu olmayanlar var.
. Hayırlısı Rabbimden mutlaka vaktini bekliyordur senin meleğin de annesini bulur bir gün.Bol bol dua edelim asla isyan etmeden yer gök dua üstüne...
Yine soğan kürünü dene istersen en azından 1 ay,bir de gün aşırı ilişki gerekiyormuş atlama onu da inşallah şifa olur canım

Son düzenleme:

Ya daha dün bitmış incir havuç kürüne neden başladin ki? Bekleseydin sonucunu.

Bünyen sogan kürünü bi kaldirsin. Yeni küre hemen başlamana anlam veremiyorum. Hamile oldugunu ögrendiginde bile sogan kürünü birakman gerekirken sen başka küre başlamişsin. Hamileysen umarim zarari olmaz. Çok üzüldüm.

Ilk basladigim gunde buraya yazmistim. 6 aydir regl olmuyorum bi nevi erken menapoz. Adet sokturucu alicaktim.ama son bi sans bide sogan kuru deniim dedim. Tam 7.gunumu bitirdim yarin 8. Gun. Henuz regl adina bisey yok ama aksam saatlerinde kasiklarimda inanilmaz agrilar oluyo tipki adet sancisi gibi. Goguslerde de hafif hafif agri var ama oyle akinti falan da olmadim sabirla iciyorum. 15 gun icinde olmazsam kur bittikten sonra ne yapmam gerekiyor. Yani bi bekleme suresi varmi. Ona gore sokturucu alicam

Selam kızlaaaarrrr pınar, vesdeniz, kuzey, yosuni, simal, buket, mehlika ve nicki aklıma şu anda gelmeyen herkese selamlar.. Nasılsınızzz bakalmm?? Yeni hamişler var mııı?? Hayr_hayr gebelik nasl gidiyor kuzum?? Bir haftadır filan nete giremiyorum çok fena hastalandım kızlar. Çok şükür şimdi iyiyim. Hadi güzel haberler verin moral olsun. Bu arada soğan küründe 2.ritüel tam olarak ne zamn yapılması gerekiyor?

Bence polikistik olan arkadaşlar bi taraftan da kolomen tedavisini almaları yararlı olacaktır.çünkü klomen tedavi görenlrr günaşırı ilişki ile 6 ay da büyük oranda hamile kalınabiliyormuş.inşaallah

Cnm birakayim mi vesdeniz soğan kurunden sonra incire başla demişti bende çok arastirip başladım. Seni aradim sormak için ama telefona cikmadin birde afedersin esimle fazla beraber olamadik dört kez. Moralim zaten bozuk sen boyle diyince de üzüldüm.

Slm cnm elh iyiyiz sen nasilsin? neler yapıyorsun?Ya sende hamilelik varmiydi unuttum çünkü bu kisma mesaj yazan çok takip etmekte güçlük cekiyorum.

Slm cnm elh iyiyiz sen nasilsin? neler yapıyorsun?Ya sende hamilelik varmiydi unuttum çünkü bu kisma mesaj yazan çok takip etmekte güçlük cekiyorum.

Yok canım malesef 4 gün gecikmeli adet gördüm. Bugün 9. Günüm. Yumurtalığımda ağrı vardı bugün galiba erken yumurtlama olcak. Bi de antibiyotik kullanmak zorunda kaldım yeni yeni bırakıyorum içmeyi. İnşallah bi zararı olmaz.

isyan etmıyorum annemde bana cok kızıyor tabikide takdiri ilahi vardır bunda bır bıldığı ama ınsan oğlu sabırsız cevre senı etkılıyor hıc bır zaman duayı eksık etmıyorum benım gıbı herkese rabbim tez zamnda sevindirsin kucaklarını boş bırakmasın(amin)

Amin amin inş.
Dua ile...

merhaba arkadaşlar bir buçuk ay önce düşük yaptım ilk adetim dün sona erdi ve ben soğan kürü yapmak istiyorum kaçıncı günü başlamak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

merhaba arkadaşlar bir buçuk ay önce düşük yaptım ilk adetim dün sona erdi ve ben soğan kürü yapmak istiyorum kaçıncı günü başlamak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

merhaba adetin bittikten 7 gün sonra olduğu söyleniyor ama ben adetim bittikten 2 gün sonra başlamıştım saraçoğlu adet bitimi 3 veya 7 gün sonra diyor şifa olsun arkadaşım

Mrb hosgeldin adet bitiminden sonra 3.5.7.gun baslayabilirsin 15 gun gunde iki defa iciyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…