Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kızlaaaarrrr pınar, vesdeniz, kuzey, yosuni, simal, buket, mehlika ve nicki aklıma şu anda gelmeyen herkese selamlar.. Nasılsınızzz bakalmm?? Yeni hamişler var mııı?? Hayr_hayr gebelik nasl gidiyor kuzum?? Bir haftadır filan nete giremiyorum çok fena hastalandım kızlar. Çok şükür şimdi iyiyim. Hadi güzel haberler verin moral olsun. Bu arada soğan küründe 2.ritüel tam olarak ne zamn yapılması gerekiyor?
Cok cok gecmis olsun canim ikinci kure diger adet gunune 10 gun kala basliyorsun 10 gun iciyorsun...bende ayin 2 den itibaren testere disli aslan pencesi iciyorum 2.sogan kurunu icmicem aslan pencesini kullanicam cunku sogan kuruyle adet olmadim)))):progestan igne ile adet gordum pazar gunude progestan hapina basladim ayyyy dun acayip bas donmesi yapti sarhoslar gibi oldum iyi kafa yapiyo uykuda getiriyo acayip:27::ssz::27:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben şöyle anladım doğrumu adet bitiminden itibaren 15 gün sabah akşam sonra adet oluyosun
diğer ay adet başlamadan 10 gün önce içiyosun sonra yine adet sonrasında kür bitiyo
doğru anlamışmıyım

merhaba arkadaşlar ben şöyle anladım doğrumu adet bitiminden itibaren 15 gün sabah akşam sonra adet oluyosun
diğer ay adet başlamadan 10 gün önce içiyosun sonra yine adet sonrasında kür bitiyo
doğru anlamışmıyım
Mrb canim Evet :34:dogru anlamissin ikinci kurde diger adete 10 kala 10 gun sabah aksam iciyorsun

Mrb canim Evet :34:dogru anlamissin ikinci kurde diger adete 10 kala 10 gun sabah aksam iciyorsun

teşekkür ederim
ya ne iğrenç bişi bu kür sabah sabah evde soğan kokması iğrenç oluyo içmesi ayrı bi dert pipetle zorla içebiliyorum
Allah şifasını versin hepimize inşallah

teşekkür ederim
ya ne iğrenç bişi bu kür sabah sabah evde soğan kokması iğrenç oluyo içmesi ayrı bi dert pipetle zorla içebiliyorum
Allah şifasını versin hepimize inşallah
Yardimci olabildimse ne mutlu bana evet kotu kokuyo ama saglik icin herseye katlaniyoruz ne yapalim bir sure sonra alisirsin ins sifa olur sonra iyiki de icmisim dersin enazindan iltihap varsa onu bile temizliyo

Yardimci olabildimse ne mutlu bana evet kotu kokuyo ama saglik icin herseye katlaniyoruz ne yapalim bir sure sonra alisirsin ins sifa olur sonra iyiki de icmisim dersin enazindan iltihap varsa onu bile temizliyo

Allah razı olsun
kaç yaşındasın bebek içinmi içiyorsun sorunun varmı rahimde

Kızlar benim amh düşük 1 aşılama oldum negatif şimdi küre başlamak istiyorum ama ilk önce soğan kürümü yapsam yoksa direk çörek otu+bal+tarçınmı yapsam yoksa ikisini birden yapsam olurmu ki yardımcı olurmusunuz ? önemli olan kaç yumurta olduğu değil kaç tane kaliteli yumurta olduğu yumurtaların kalitesini arttırmak için çörek otunu falan duydum ne yapmalıyım bilgii olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba Arkadaşlar;

Bir aşılama, bir tüp bebek negatif sonuçlandı malesef. Bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama biraz kafam karıştı ne zaman başlamam gerektiği konusunda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Regl biteli 3 gün oldu şimdi başlasam işe yararmı ?

Merhaba Arkadaşlar;

Bir aşılama, bir tüp bebek negatif sonuçlandı malesef. Bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama biraz kafam karıştı ne zaman başlamam gerektiği konusunda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Regl biteli 3 gün oldu şimdi başlasam işe yararmı ?
Bence şimdi başla.ben bıraz gec kalmıştım bir hafta sonra ama krşke erken başlasaydım diye üxülmüştüm

Allah razı olsun
kaç yaşındasın bebek içinmi içiyorsun sorunun varmı rahimde
Canim ben 30 yasindayim 27 aylik kizim var kizima hamile kalmadan once dogum kontrol hapiyla korunuyordum hapi birakir birakmaz hamile kaldim simdi ikinciyi dusunuyoruz esim cok istiyo birde kizimin kardesi olsun yalniz kalmasin istiyorum
Bende yumurtalik tembelligi var anlican yumurtaliklarimda butun sorun..herseyden once ben kendi sagligim icin duzenli adet goreyim diye cabaliyorum nasil olsa bir bebegim var cok sukur Rabbime aratmadan hemen verdi yavrumu cunku cok istedim cok dua ettim namazimda ALLAHİM HAYİRLİ SAGLİKLİ BİR COCUK VER DİYE MUCİZEMİ HeMEN VERDİ hayatimin mucizesi o benim ...ALLAHİM GONLUMU BİLİYO İLK ONCE COCUK HASRETİYLE YANİP TUTUSANLARA VErSİN sonrada hayirli olacaksa bana versin

Kızlar benim amh düşük 1 aşılama oldum negatif şimdi küre başlamak istiyorum ama ilk önce soğan kürümü yapsam yoksa direk çörek otu+bal+tarçınmı yapsam yoksa ikisini birden yapsam olurmu ki yardımcı olurmusunuz ? önemli olan kaç yumurta olduğu değil kaç tane kaliteli yumurta olduğu yumurtaların kalitesini arttırmak için çörek otunu falan duydum ne yapmalıyım bilgii olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
H.geldin iki kur ayni anda kullanmasi sakincali canim bence sogan kurunu uygula adetliykende bal tarcin corekotunu kullan olur mu?:42:

Merhaba Arkadaşlar;

Baslayabilirsin hadi ins sifa olsun.(:

H.geldin iki kur ayni anda kullanmasi sakincali canim bence sogan kurunu uygula adetliykende bal tarcin corekotunu kullan olur mu?:42:

Hoşbuldk cnm anladım çok saol öle yapim en iyisi. Kızlar bu arada Rabbim hepimizin yapdımcısı olsun hepimizin tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah :)

Kizlar birsey duydum sizinle paylasmak istedim cocuk isteyenler icin;ALLAHİN GUZEL İSİMLERİNDEN OLAN el-MUSAVVİR.(c.c)ismi serifini gunes battiktan sonra 21 defa 7 gun boyunca zikretmeliymisiz ....bence denemekte fayda var anlami cok guzel her varliga ayri sekil suret veren tasvir eden...

Son düzenleme:
Kizlar birsey duydum sizinle paylasmak istedim cocuk isteyenler icin;ALLAHİN GUZEL İSİMLERİNDEN OLAN el-MUSAVVİR.(c.c)ismi serifini gunes battiktan sonra 21 defa 7 gun boyunca zikretmeliymisiz ....bence denemekte fayda var anlami cok guzel her varliga ayri sekil suret veren tasvir eden...

Evet cnm banada abimin hanimi mesajla göndermişti. Dua çok onemli .

Back
X