- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
aleyküm selam canım nerelerdesin sen yaa?slm canım nasılsın sende hastalanmışsın sanırım bende dün adet oldum bugün doktorumu aradım ayın 21inde gel dedi E2, FSH.ve progesteron testlerini yaptır o gün gel dedi klomen sana yaramadı iğneye geçelim dedi bende korkuyorum tekrar klomenin yan etkileri olur diye dedim bu ay hiç bişey uygulamadan yumurta takipi yaparız o zaman dedi .diyetisyene başladığımı söyledim ve coraspinle folikasiti bırakmıştım onlara devam et dedi çünkü düşük yaptığım için verdi coraspini kanı sulandırması gerekiyormuş ne iğnesi kullancak bilmiyorum ama daha yeni kilolarımı vermişken tekrar kilo almak istemiyorum diyetisyene devam edicem zaten sporada devam bilmiyorum ne olucak kafam karıştı artık iyice bu ay çok rahattım hiç bişi düşünmedim yumurtlama takibide yapmadım hayırlısı artık çok öptüm fıstığım Allah senin ve hiç çocuğu olmayan bütün arkadaşların kucağınıbebişlerle doldursun sonrada benim
![]()

mehlikacığım canım beni yanlış anladın sanırım. ben sana soğan biter bitmez başla demedim ki. eğer pko, myom, kist gibi bir problem yoksa soğana devam etmene gerek yok, 15 günlük kürden sonra incir kürü tavsiye ediliyor dedim. bir de adetimin ilk günü filan içeyim diyince evet başlayabilirsin dedim. sandım ki adet oluyorsun. yazıyla iletişim gerçekten zor. üzüldüm şimdi. ama zararı olmaz incirin. madem adet olmadın. bekle belki gebelik vardır, tabii inşaAllah vardır, ki yoksa incire başlarsın. ama incir kan yapar, süt yapar, bir zararı yok yani. korkma. bekle şimdilik.Cnm birakayim mi vesdeniz soğan kurunden sonra incire başla demişti bende çok arastirip başladım. Seni aradim sormak için ama telefona cikmadinbirde afedersin esimle fazla beraber olamadik dört kez. Moralim zaten bozuk sen boyle diyince de üzüldüm
.
Selam kızlaaaarrrr pınar, vesdeniz, kuzey, yosuni, simal, buket, mehlika ve nicki aklıma şu anda gelmeyen herkese selamlar.. Nasılsınızzz bakalmm?? Yeni hamişler var mııı?? Hayr_hayr gebelik nasl gidiyor kuzum?? Bir haftadır filan nete giremiyorum çok fena hastalandım kızlar. Çok şükür şimdi iyiyim. Hadi güzel haberler verin moral olsun. Bu arada soğan küründe 2.ritüel tam olarak ne zamn yapılması gerekiyor?
aleyküm selam butterfly, kızlar eskisi gibi sık girmiyor, ben bu ara toparlandım yine takılıyorum buradalarda