Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm şuan bende olmadim simdi test yapmak istemiyorum. Ama testte hemen cikarmi? İnş hayirlisi ile hamileyizdir. Gecen ay 15 inde oldum fakat 15 ve 16 sinda hep leke leke doğru düzgün gelmemişti sonra 17 sinde geldi kirmizilar. Şimdi beklemedeyim.

dedim çıkar belki d,ye yaptım da negatifti..bende 18 inde olmuştum ama hep 3 gün öne atardıı ..bende bekliyoruum bakalım..ayy inşALALH mutlu heberler veririz..........

dedim çıkar belki d,ye yaptım da negatifti..bende 18 inde olmuştum ama hep 3 gün öne atardıı ..bende bekliyoruum bakalım..ayy inşALALH mutlu heberler veririz..........

İnş canim inş
Diyorumki testte hemen belli olmaz biraz daha geçsin öyle yap inş.

pazar pazar erken mi kalktin:)

İnş canim inş
Diyorumki testte hemen belli olmaz biraz daha geçsin öyle yap inş.

pazar pazar erken mi kalktin:)

nşALALHH..bekleyelim bakalım hayırlı haber verelim ALALH ım..ben uyuyamam kii erkenden kalkarım ..en geç 8 dir kalkış saatim..saat 7 olur benim gözler açılır uyumaya çalışırım..eşimde tam tersim uykuu çooooook seveerrr.....sende erken kalkmışım kuzummm..

Masaallah cnm ya. Benim Uykum var daha pazar diye yine yatabilirim eşim simdi başka yere kahvaltiya gitmesi gerekiyor.

Yalnizda kahvaltı çok zor yaa.

Masaallah cnm ya. Benim Uykum var daha pazar diye yine yatabilirim eşim simdi başka yere kahvaltiya gitmesi gerekiyor.

Yalnizda kahvaltı çok zor yaa.

sağolasınn..sohbet kahvaltısı mııı? doğru yalnız kahvaltı zordurr sende gününü değerlendir güzelce dinlenbenimki de seçimde görevli onların toplantısı varmış oraya gideceekk......

Neden içilmesinki bende aynı etkide glifor kullanırken soğan suyunu da 2.kürü de içiyorum.ibrahim saracoğlu zaten ilaçlarınızı bırakmayın da diyor .inşallah kurtuluruz bu problemlerimizden.

Cnm sende de pko mu vardı.Bir de kaç gün geçtikten sonra test yaptın??

Yok canim pko yokta yumurta catlamadigi ixjn kisst opusuyor onun disinda hormon tesrlerim falan sorunsuz cikti cok sukur tarlusal verdi ictim 3 gun kahverengi leke geldi ve bitti ama kasiklarima inanilmaz sancilar giriyor cozemedim oncedende gecikirdi ama sokturucu icince gelirdi maydonoz suyu yesil cay ictim banamisin demedi 20 gun once doktora gittigimde betahcg 2.26 cikti gebelik yoktu yani ama hala gelmeDİ MİDE BULANTİSİ FALANDA YOK ARTİK BEBEKTE BEKLWMİYORUM ama regl olayimda artik yeni umitlarim olussun sanmiyorumki bebek olsun

Bilmiyorum canim ama cok kotu bu durum artik bebekten gectim regl olsam yeni ay icin umitlarim olsa istiyorum bende 2 kere senin gibi hamilelik ruyasi gordum bana hamilesin diyorlar ne diyeyeim rabbim kisa zamanda bizide guldurur insallah

kusura bakma canım başka bir arkadaşla karıştırmışım. olsun hepimiz dünyalıyız ve hepimiz kardeşiz sanırım sen metformin kullanırken soğanı da kullanıp üzülmüş sonra soğanı bırakmıştın değil mi? ya burası son zamanlarda çok hareketli canım. o yüzden bazen isimleri ve durumları karıştırıyorum. ama kilo vermene sevindim. ben de bu ay soğan kullanmaya devam edeyim de tekrar endokrine giderim. hadi inşaAllah hayırlı haberlerimizi paylaşmak nasip olur canım

kız pınaaarrr nerlerdesin sen hayırsız topiğimiz öyle hareketli ki artık isimleri durumları karıştırmaya başladım inan. ama güzel oluyor. sırayla müjdeler gelecek ve geldikçe bizlere sevinç, moral olacak inşaAllah. liste ii zor haliyle, çok kalabalığız çünkü hadi az kalmış inşaAllah müjdeni alırız bu ay. ben aynı canım, 3. kürüme başlayacağım birkaç günden. 15 gün daha ugulayıp ardından hayıt tohumuna geçmeyi planlıyorum. hazirana kadar da bekleyip sonuç alamazsam doktora gideceğim inşaAllah. işte böyle. sen de özletme kendini, uğra buralara.
Pko var bende.Adetimi düzenler ve gebe kalmama faydası olur diye kullanmıştım.Ama regl de olamadım testte negatif çıktı.İncir kürünü pkolulara tavsiye etmiyorlar diye duymuştum o yüzden uygulamadım.
leyliferay, ben de pkoluyum evet doğru o zaman, çünkü incir beni de korkutuyor, cesaret edemiyorum ama pkolu olup uygulayan ve sonuç alanlar olmuş ama soğan kürüne devam etmeni öneririm. gerçi adet olamamışsın ben bu aralar hayıt tohumunu araştırıyorum ve pkolularda çok işe yaradığını okudum. 3. ay soğan uygulamam olacak bu ay. birkaç günden başlayacağım inş. , ve bu ay artık soğanı bitirip hayıta geçmeyi düşünüyorum. sen de bir araştır istersen.

Bilmiyorum canim ama cok kotu bu durum artik bebekten gectim regl olsam yeni ay icin umitlarim olsa istiyorum bende 2 kere senin gibi hamilelik ruyasi gordum bana hamilesin diyorlar ne diyeyeim rabbim kisa zamanda bizide guldurur insallah

amin arkadaşım ınsallah.Hıc bellı olmaz regl oluyorum sanıyorken aldım haberı belkı senın de öyle olur:) daha cok sasırıyor ınsan..Allah çok buyuk duaları gerı cevırmıyor ...İnsallah doğru zamanın gelmıstır .

Amin insallah canim her yazdigima sayfa dolusu cevap verdin Allahim razi olsun gonul muradini versin insallah cok saol

Amin insallah canim her yazdigima sayfa dolusu cevap verdin Allahim razi olsun gonul muradini versin insallah cok saol

kızlar buralar pek hareketlenmiş inşallah herkesin umutları güzel haberlerle sonuçlanır bende bi umut içindeyim ama sabırla bekliyorum 13 şubat son adet tarihim öncesinde 15günlük soğan kürünü uygulamıştım hala adet olmadım acaba mevsimsel mi diyorum ama bilmiyorum adetlerim gayet düzenli kist vs hiç bi sorunmda yoktu ilkdefa böyle oldu sosğan kürü bittikten sonra 4 gün siyah akıntılarım oldu sonra folik asite başladım ve şimdide adet gecikmesi var yaaa günler geçmiyo bugün oldum hadi bugün geldi derken hala yokk

İnsallah bebehin seninledir canim insallah sogan kuru bir anneye daha vesile olmustur rabbim gonlune gore verir insallah

İNŞALLAHH canım isteyen herkese en yakın zaamanda nasip olur durum böyle olunca insan umutlanıo işte

Evet umtlaniyor ben en son 16 ocakta regl oldum bende yumurta catlamadigi icin kist oluyor onun diainda sukur soeun yok doktora gittim 20 gun once betahcg 2.26 cikti bebek yok tarlusal sokturucu verdi gecen hafta pazar gunu agir falan kaldirdim 3 gun 1 tl buyuklugunde koyu kahve leke geldi baska gelen giden yok maydonoz suyu yesilcay ictim gelmedi dun idrar testi yaptim yine tek cizgi regl olsamda yeni umutlara kosayim dyrm ama yok gelniyor

Cnm ya kiyamam beklemek zor seni çok iyi anliyorum. Cnm söktürücü şeyler iciyorsun ama ya gebelik varsa. Kanda filan da cikmadi demi?Tatlim sen ne kadarlik evliydin? ve ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz?

Canim ben 8 aylik evliyim ve 29 yasindayyim hic korunmadik biz 20 gun once yaptirdim betahcg 2.26 cikti ama gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…