Senin bu ümitli konuşman benimde moralimi düzeltiyor.teşekkür.bu arada ilk değildi üçüncü içişim klomeni ama geçen ay ilişki günü bile vermemişti.ama bu ay klomen 3er adet içtirdi.ayrıca ben 4kilo verdim,o da sanırım glifor ilacın etkisi.umarım aynı ay hamile kalırız.kendim kadar seninde bir an evvel mutlu haberi alırızcanım alıntılamada sorun olmuş yeni gördüm. evet hayırlısı bakalım. ben bu ay da çok ümitliyim her ay olduğu gibi
ve yumurtalarına çok sevindim. ilk kez mi gidiyorsun yumurta takibine? ben de bir kez gittim ve o pinpon topu gibi yumurtacığı görmek bile nasıl heyecanlandırıyor insanı değil mi :)))
peki klomen gibi filan yumurta geliştirici bir hap kullanmış mıydın? hadi inşaAllah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım
içimden yazmak geldi kendi kendime düşündüm dedim ki RABBİM BENİ sınav ediyor bu günlerde..şimdiye kadar ki hayatım ı göz önüne getirdim..ortaokulda iken dişlerimin sıkıtısı başlamıştı üst üstr çıkmış dişlerim vardı çook kötü idi gülmeyi unutmuştum adeta..hep kapatırdım ağzımı..bu üniversite yıllarıda iyice üst noktaya çıkmıştı rtık..bi yerlere gitmek istemiyordum o zamanalr ALALH ım beni dişlerimle mi sınav ediyor ki diyordum ..bu arada maddiyattan dolayı yaptıramadık..hep okuyup öğretmen olacam ve dişimi yaptıracam derdim. hiç zaman kaybetmeden üniyi kazandım üni bittiği sene de atandım çok güzel bir puan almıştım bölümüme göre.. hemen diş için araştırmalara koyuldum ankara nın yolunu tuttum sonra kayseri ve 2 yıl uğraştıktan sona dişlerimi yaptırdım çook şükür ALALH ıım dedim..sonra tabii bu 2 yılda benim ilk atandığım yer de çok sıkıntı çektim tek başıma ev tutmuştum müdür beni çok sıkıyordu arkdaşlarımla konuşuyordum onlar çok iyiydi ve benim puanım hepsinden yüksek olmasına rağmen ben niye rahat değilim diyordum..abartısız ben 1 yıl boyunca ağladım okulun hiç tadı tuzu yoktu aynı şekilde hayatımın da..annem başt aolmak üzere arkadaşlarım beni hep teselli ettii benim bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu söylenenler ..neyse istifa etmeyi filan düşünürken telrar sınava hazırlanmayı göze almıştım ben..böyle 1 sene bitti..2. sene ortama da alışmıştım artık okul beni zorlamıyordu çok şüküür dedim hiçç tayin hakkıım yoktu bir günle kaçırıyordum daha doğrudu ..sonra tayin zamanı dediler yapabilirsin çook sevindim gittim milli eğitime sistem kabul etmiyor gene tepe taklak oldum..sonra hep dednedim şansımı bir akşam bir madde eklediler benim durumunda olanlar içindi..ve tayin istedimm merkezde bie yere geldim sevindim çok şükür dedim gerçi ortama da alıştığım için burukluk da olmuştu ama bu şans i daha geçmezdi.. neyse seminer bitti eve gittim 3 . gün babam trafik kazası geçirdi öldü gene dünyam karardı benim..evin en büyüğüyüm çalışan benim 3 kardeşim var biri üni de diğerleri lise de..yük bindi annemle benim omzuma..kardeşimi okuttum mezun ettim o da şu anda iş sahibi..babamın vefatından sonra okul açıldığında işte birileriyle tanıştırmak isteyenler vardı ben hepp yook dedim..atandığım zamanalrda ben 2 yıl evlenmem dişlermi yaptıracam diye hiiç kimseyi kabul etmedim..neyse ALLAH ım yardım et dedim et..sonra biriyle tanıştım şu anda canım eşimm o kişi.1 yıl konuştum sonra nişanlandık ..1 yıl nişanlı kaldık ..bu zmaan zarfında aileme yardım ettim hep..2013 te de evlendikk güzel gidiyordu herşey takii bu zaman a kadar bebk istediğimiz için doktorumn yolunu tuttum ben..şimdi de bu yönde sınav oluyorum diyorum ve RABBİM yüzümü güldürecek diyorum ALALH ım sesimi duyar duaarımı kabull eder diyorum ve ferahlıyorum..sdermanı RABBİMDEN BAŞKA KİMDE ARAYAYIM DEĞİL Mİİ..ÇOOK UZUN OLDU AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİİ ..SAĞLICAKLAA HAKKINIZI HELLA EDİN.....
Aminnn canim hamilelerin duasi kabul olurmus hamile oldugun halde buradaki arkadaslara vakit ayirip birseyler paylasman yazman inanki beni cook mutlu ediyor nekadar yuregi guzel bir insan diyrm kafana takilan biseyler olursa herzaman yardimci olurum...bende hamile kalsamda kalmasamda buraya hep girecem benden kurtulusunuz yokkıncıyı ıstemek bana da çılgınca gelıyor aynı seylerı ıkıncıye yasamak.fakat herkes çocugu yalnız kalmasın dıye kardes ıstıyor bız kardesın faydasını degıl hep zararına gördugumuzden pek dusumeyız.hem her seyıyle ona doyalım her sey onun olsun ısterım.Allah hayırlı buır evlat verırse okur vatana mıllete bıze hayırlı olursa cewresı de genıs olur benım arkadaslarım bana kan bagı olanlardan yakın...ama 2.yı ısteyenlerı de anlıyorum kımısı de bırbırıne nasıl guzel destek oluyor...2.trımestır rahat gecer yazıyor evet ben de tatıle gıtmek ıstıyorum o dönemımde:)benım de esım yapıyor bazı işlerı yemek konusundan anlamaz ona da gıkı çıkmıyor ne verırsem yer sag olsun.son aylarda nasıl dayanılıyor agırlasınca çok merak edıyorum korkuyla beraber:) ben çok keyıf duskunuyum banyodan çıkarım yarım saat kremlenırım her gun oje yenıden surerım makyajlı gezerım sanırım bır sure yetısemeyecegım bunlara ama olsun doğup buyusun de yıne öyle olurum çok ıstedım çok bekledım çünkü .hala her gun benımle kalsın dıye dua edıyorum...sızlerın de gönlundekı nasip olsun ınsallah.Kım kacıncıyı ıstıyor olursa olsun önce olmayanlara sonra sızlere versın rabbım...
Canim ya eminimki yazmak icini bosaltmak daha iyi gelmistir nasil rahat ediyrsan oyle yap asil biz tsk ederiz bizi yakin gorup dertlerini paylastigin icin...benim sevdigim bir soz vardir; dogdugunda sen agliyrdun baskalari guluyorduiçimden yazmak geldi kendi kendime düşündüm dedim ki RABBİM BENİ sınav ediyor bu günlerde..şimdiye kadar ki hayatım ı göz önüne getirdim..ortaokulda iken dişlerimin sıkıtısı başlamıştı üst üstr çıkmış dişlerim vardı çook kötü idi gülmeyi unutmuştum adeta..hep kapatırdım ağzımı..bu üniversite yıllarıda iyice üst noktaya çıkmıştı rtık..bi yerlere gitmek istemiyordum o zamanalr ALALH ım beni dişlerimle mi sınav ediyor ki diyordum ..bu arada maddiyattan dolayı yaptıramadık..hep okuyup öğretmen olacam ve dişimi yaptıracam derdim. hiç zaman kaybetmeden üniyi kazandım üni bittiği sene de atandım çok güzel bir puan almıştım bölümüme göre.. hemen diş için araştırmalara koyuldum ankara nın yolunu tuttum sonra kayseri ve 2 yıl uğraştıktan sona dişlerimi yaptırdım çook şükür ALALH ıım dedim..sonra tabii bu 2 yılda benim ilk atandığım yer de çok sıkıntı çektim tek başıma ev tutmuştum müdür beni çok sıkıyordu arkdaşlarımla konuşuyordum onlar çok iyiydi ve benim puanım hepsinden yüksek olmasına rağmen ben niye rahat değilim diyordum..abartısız ben 1 yıl boyunca ağladım okulun hiç tadı tuzu yoktu aynı şekilde hayatımın da..annem başt aolmak üzere arkadaşlarım beni hep teselli ettii benim bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu söylenenler ..neyse istifa etmeyi filan düşünürken telrar sınava hazırlanmayı göze almıştım ben..böyle 1 sene bitti..2. sene ortama da alışmıştım artık okul beni zorlamıyordu çok şüküür dedim hiçç tayin hakkıım yoktu bir günle kaçırıyordum daha doğrudu ..sonra tayin zamanı dediler yapabilirsin çook sevindim gittim milli eğitime sistem kabul etmiyor gene tepe taklak oldum..sonra hep dednedim şansımı bir akşam bir madde eklediler benim durumunda olanlar içindi..ve tayin istedimm merkezde bie yere geldim sevindim çok şükür dedim gerçi ortama da alıştığım için burukluk da olmuştu ama bu şans i daha geçmezdi.. neyse seminer bitti eve gittim 3 . gün babam trafik kazası geçirdi öldü gene dünyam karardı benim..evin en büyüğüyüm çalışan benim 3 kardeşim var biri üni de diğerleri lise de..yük bindi annemle benim omzuma..kardeşimi okuttum mezun ettim o da şu anda iş sahibi..babamın vefatından sonra okul açıldığında işte birileriyle tanıştırmak isteyenler vardı ben hepp yook dedim..atandığım zamanalrda ben 2 yıl evlenmem dişlermi yaptıracam diye hiiç kimseyi kabul etmedim..neyse ALLAH ım yardım et dedim et..sonra biriyle tanıştım şu anda canım eşimm o kişi.1 yıl konuştum sonra nişanlandık ..1 yıl nişanlı kaldık ..bu zmaan zarfında aileme yardım ettim hep..2013 te de evlendikk güzel gidiyordu herşey takii bu zaman a kadar bebk istediğimiz için doktorumn yolunu tuttum ben..şimdi de bu yönde sınav oluyorum diyorum ve RABBİM yüzümü güldürecek diyorum ALALH ım sesimi duyar duaarımı kabull eder diyorum ve ferahlıyorum..sdermanı RABBİMDEN BAŞKA KİMDE ARAYAYIM DEĞİL Mİİ..ÇOOK UZUN OLDU AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİİ ..SAĞLICAKLAA HAKKINIZI HELLA EDİN.....
içimden yazmak geldi kendi kendime düşündüm dedim ki RABBİM BENİ sınav ediyor bu günlerde..şimdiye kadar ki hayatım ı göz önüne getirdim..ortaokulda iken dişlerimin sıkıtısı başlamıştı üst üstr çıkmış dişlerim vardı çook kötü idi gülmeyi unutmuştum adeta..hep kapatırdım ağzımı..bu üniversite yıllarıda iyice üst noktaya çıkmıştı rtık..bi yerlere gitmek istemiyordum o zamanalr ALALH ım beni dişlerimle mi sınav ediyor ki diyordum ..bu arada maddiyattan dolayı yaptıramadık..hep okuyup öğretmen olacam ve dişimi yaptıracam derdim. hiç zaman kaybetmeden üniyi kazandım üni bittiği sene de atandım çok güzel bir puan almıştım bölümüme göre.. hemen diş için araştırmalara koyuldum ankara nın yolunu tuttum sonra kayseri ve 2 yıl uğraştıktan sona dişlerimi yaptırdım çook şükür ALALH ıım dedim..sonra tabii bu 2 yılda benim ilk atandığım yer de çok sıkıntı çektim tek başıma ev tutmuştum müdür beni çok sıkıyordu arkdaşlarımla konuşuyordum onlar çok iyiydi ve benim puanım hepsinden yüksek olmasına rağmen ben niye rahat değilim diyordum..abartısız ben 1 yıl boyunca ağladım okulun hiç tadı tuzu yoktu aynı şekilde hayatımın da..annem başt aolmak üzere arkadaşlarım beni hep teselli ettii benim bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu söylenenler ..neyse istifa etmeyi filan düşünürken telrar sınava hazırlanmayı göze almıştım ben..böyle 1 sene bitti..2. sene ortama da alışmıştım artık okul beni zorlamıyordu çok şüküür dedim hiçç tayin hakkıım yoktu bir günle kaçırıyordum daha doğrudu ..sonra tayin zamanı dediler yapabilirsin çook sevindim gittim milli eğitime sistem kabul etmiyor gene tepe taklak oldum..sonra hep dednedim şansımı bir akşam bir madde eklediler benim durumunda olanlar içindi..ve tayin istedimm merkezde bie yere geldim sevindim çok şükür dedim gerçi ortama da alıştığım için burukluk da olmuştu ama bu şans i daha geçmezdi.. neyse seminer bitti eve gittim 3 . gün babam trafik kazası geçirdi öldü gene dünyam karardı benim..evin en büyüğüyüm çalışan benim 3 kardeşim var biri üni de diğerleri lise de..yük bindi annemle benim omzuma..kardeşimi okuttum mezun ettim o da şu anda iş sahibi..babamın vefatından sonra okul açıldığında işte birileriyle tanıştırmak isteyenler vardı ben hepp yook dedim..atandığım zamanalrda ben 2 yıl evlenmem dişlermi yaptıracam diye hiiç kimseyi kabul etmedim..neyse ALLAH ım yardım et dedim et..sonra biriyle tanıştım şu anda canım eşimm o kişi.1 yıl konuştum sonra nişanlandık ..1 yıl nişanlı kaldık ..bu zmaan zarfında aileme yardım ettim hep..2013 te de evlendikk güzel gidiyordu herşey takii bu zaman a kadar bebk istediğimiz için doktorumn yolunu tuttum ben..şimdi de bu yönde sınav oluyorum diyorum ve RABBİM yüzümü güldürecek diyorum ALALH ım sesimi duyar duaarımı kabull eder diyorum ve ferahlıyorum..sdermanı RABBİMDEN BAŞKA KİMDE ARAYAYIM DEĞİL Mİİ..ÇOOK UZUN OLDU AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİİ ..SAĞLICAKLAA HAKKINIZI HELLA EDİN.....
günaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem soğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip inş. Gelişmeleri yine yazarım..
günaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem soğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip inş. Gelişmeleri yine yazarım..
Kuzum benim unutmaki Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Canim Allah başka dert vermesin. Herkesin imtihani ayri seninki bana, benimki sana benzemez ama sunu unutmaki sagligimiz sihhatimiz yerinde en önemlisi aklimiz var akil öyle bir nimet ki bak elimiz ayagimiz tutuyor elh ne kadar sukretsek az.. Bu imtihanida Allah'in izni ile atlatirsin inş. Bebek olunca imtihan bitecekmi aslında heran imtihandayiz .Allah kimini annesiyle kimini çocuğuyla kimini cocuksuzlukla kimini kayin validesiyle kimini beyi ile kimini hanimi ile imtihan eder. Bak ne güzelki esin var inş her konuda seni anlayip sana karsi çokta iyidir. Cnm bende 10 yasimdayken babacigim vefat etti. Alanda o veren de o. bizde yolcu degilmiyiz. İnş ebedi hayatta babacigimiza kavusuruz. Ne imtihan da olanlar var bak bizde yedi yillik evliyiz bebeğimiz yok. Halime sukurler olsun sagligim iyi. Dilimizden duayi düşürmeden hakkimizda hayirli olani istemek. Herşeyin hayirlisi. Seni çok seviyoruz. İnş birgün hayirlisi ile bizde hamile haberlerimizi burdan Allah'in izni ile verecegiz. Ümidini kesme hic.
Canim ya eminimki yazmak icini bosaltmak daha iyi gelmistir nasil rahat ediyrsan oyle yap asil biz tsk ederiz bizi yakin gorup dertlerini paylastigin icin...benim sevdigim bir soz vardir; dogdugunda sen agliyrdun baskalari guluyorduoyle bir hayat yasaki oldugunde sen gulesin baskalari aglasin )):.. disindeki goruntu maddi durum seni hep uzmus ya belki disin oyle olmasaydi maddi durumun oyle olmasaydi okumayacaktin kardeslerine bakamayacaktin bu kadar azimli olmayacaktin bu sikintilar sana vesile olmus ama herseyden onemlisi sen guclu bir insanmissin ki bunlari asmissin tebrik ederim simdi soyle dusundugun zaman ben nelerin ustesinden geldim ki simdiki durumumun ustesinden mi gelemicem diyeceksin?bunuda atlatacaksin gececek eminim birgun yavrusun olacak onunla dahada kuvvetli olacaksin ve yasadiklarini onada anlatacaksin benim annem nekadar fedakar guclu diyecek seni ornek alacak ins cevrendeki engelli insanlara bak canim onlarin yasantisina bir bak onlarin o halleriyle nasil hayata tutunduklarina bak...senin ne zorluklarla baktigin kardeslerinin duasi yeter sana..ins
Sevgili okul
Hikayeni cok guzel ve azimli buldum seni oncelikle tebrik ediyorum yilmamissin okumussun bravo!
Evliligin henuz cok yeni dur bakalim yolun daha cok basindasiniz sunu unutmamalisin evet cocuk cok guzel birsey rabbim isteyen hakeden herkeze nasip etsin fakat bu mutluluguna engel olmamali hayattaki tum gayen caban bu olmamali sabretmelisin ve acaba dememelisin eger acaba koyarsan dileginin sonuna Rabbinin gucune gider kulum bnden suphe ediyor ettigi dualarin tutacagindan emin deil der sen istiyceksin o vericek unutma !!
İstiyorum eger ben senin kulunsam iyiliklerimin ve evliyalarin yuzu suyuna istiyorum
gözün aydın canım benimm ALALH ım sağ salim bebeğine kavuştursun...günaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem soğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip inş. Gelişmeleri yine yazarım..
Tebrikler canimgünaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem so:nazar:ğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip ş. Gelişmeleri yine yazarım..
Aminnn canim hamilelerin duasi kabul olurmus hamile oldugun halde buradaki arkadaslara vakit ayirip birseyler paylasman yazman inanki beni cook mutlu ediyor nekadar yuregi guzel bir insan diyrm kafana takilan biseyler olursa herzaman yardimci olurum...bende hamile kalsamda kalmasamda buraya hep girecem benden kurtulusunuz yokona gore...
Yazdigin gibi 2.trimestir gebeligin altin gunleri bol bol gez dinlen ohhhhh keyif yap herkes seni pohpohhlasin cunku bebek dunyaya gelince bebisi pohpohlucaklar sen ortada kalacaksin..iiii degerlendir bu guzel gunlerini.. herseyin ayri zorlugu oldugu gibi guzelligi var...
Kizlar enson iki hamile haberide aldik burcucum87 ve elenaz ne güze
Evet Cok guzel haberler aldikca mutlu oluyoruz mehlikacigim biliyomusun? Ben senden umutluyum guzel haberler vereceksin bizlere
Burcucum çok sevindim bu senin İlk kurunmuydu? Ve soğan kurunu yapinca afedersin o is düzenli oldumu?Evet soğan Rabbimin ne güzel bir nimeti bizede dua et . sogan kurunu bende duzenli yaptim fakat o is yolunda gitmedişuan incir yapiyorum soğandan sonra incire basladim inş bu ay hamile kalabilirim.
canım senin adetin düzenlimi? Tabi bazen psikolojik olabiliyor belirtiler o yüzden fazla umutlanmamak gerek... Ben diğer belirtilere pek takılmadım ilk defa gecikti adetim ondan yana umutluyum tabi yinede allah hayırlısı neyse onu versin...
Cok sevindim Burcu:) hayirlisi ile alirsin bebisini insallah:)günaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem soğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip inş. Gelişmeleri yine yazarım..
Kızlar bu soğan kürü sırasında regliye daha baya varken lekelenme yaşayan oldumu aranızda.bugün benden hafif lekelenme oldu da,aramı versem soğan kürüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?