Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim heme karamsar olma tek dktorada guvenme baska doktora git hemen aldirma benimde basimdan gecti benim doktorm igne vurdu hap verdi 2gun hic kalmadan yattim bi onlari dene derim cunku ilk ayda bol seyler oluyo ne olur sakin ol seni cok iyi anliyorum

Canim aynisi arkafasima oldu baska doktora git ignecile tutundurabilirler bebegi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim aynisi arkafasima oldu baska doktora git ignecile tutundurabilirler bebegi.

Aynen katiliyorum bebegi igne ile tutundurabilirler. Baska doktora git hemen

canım çok saol ama hiç umudum yok çünkü kahve renk lekelerim gelio bittii sadece bunu biliyorum ne ultrasonda bakıldı ne bi tedavi ne ilaç değer zaten düşünce düşüyomş daha kaç haftalık onu bile öğrenemedim

Aynen katiliyorum bebegi igne ile tutundurabilirler. Baska doktora git hemen

rzn çok teşekür ederim ama yarın gidiyorum tekrar zaten de umut yok kendimce çünkü kahve akıntılar gelio doktor birazcık umut verici bişe demedi yarın başka bi doktora gisicem ama yok umudum kasık sancısı ve akıntı ve düşen beta değeri umudumu yıktı

günaydın herkese :) heycandan uyuyamadım çift çizgiyi gördüm sonununda :) yarın dr. Gidecem soğan kürü nasıl bişeymiş yarabbim.. Allah herkese nasip inş. Gelişmeleri yine yazarım..

burcu çok sevindim gözünaydın Allah kolay hamilelik, kolay doğum nasip etsin.. inşallah bizlere de nasip etsin

canım ne olur umudunu yitirme dua et.. başlarda böyle şeyler yaşayıp da hamileliği devam edip doğuranlar var. lütfen ümini kesme olur mu canım benim.. bi üzüntü, stres falan mı yaşadın?

bu arada hemen bugün herhangi bi doktora gidemez misin? yarın belki geç olabilir..

canım ne olur umudunu yitirme dua et.. başlarda böyle şeyler yaşayıp da hamileliği devam edip doğuranlar var. lütfen ümini kesme olur mu canım benim.. bi üzüntü, stres falan mı yaşadın?

canım hiç bişe yaşamadım zaten öğrendiğim andan itibaren yattım sanırım çok küçükmüş zaten öğrendiğimde ultrasnda görünmemişti ama değer artmıştı bugün de düşünce değer işte sonuç çok üzüldümm keşke hiç öğrenmeseydim diyorum rabbimin gücüne gitmesin asla isyanım da yok oldu bitti sanki rüyaydı uyandım daha beterleri var tabiki bunada şükür diyorum kokusunu alıpda kaybedenlerde var

canım benim geçmiş olsunn da sen dua et bol bol bizlerde edelimm..ALALH ım yarın yüzünü güldürsün inşALALH....

Canim sen hemen kesmisin umidini benim kanamam o kadar coktu ki anlatamam onda bile tutunma sansi var dedi doktorum hemen igne vurdu ilac verdi bence doktorun iyi degil ilgilenmiyor hemen bi acile git ve igne vurdur ne olursun hemen git hicbirsey kaybetmezsin sonradan ck keskelerin olur daha beeginin sansi var kaybetmemeye calis

Kokusunu alsada almasanda kaybetmek kotu ben yasadim senin yasamani istemiyorum acisini bugun bile yasiyorum ne olursun hemen doktora git acilde bile o igneyi vururlar sana bide hapi var adini unuttum ondanda al sansin var daha kalkngit hemen ne olur

canım benim geçmiş olsunn da sen dua et bol bol bizlerde edelimm..ALALH ım yarın yüzünü güldürsün inşALALH....

saol canım ALLAH RAZI OLSUN rabbimi vardır bildiği diyorum yarın da özelde görünüp ne yapmam gerekenleri öğrenicem belki bi süre düşünmicem korunurum belki bi konuşaym doktrla ne olmuş ne gelişmiş neden olmuş bi öğreneym bakıcam artık

Kokusunu alsada almasanda kaybetmek kotu ben yasadim senin yasamani istemiyorum acisini bugun bile yasiyorum ne olursun hemen doktora git acilde bile o igneyi vururlar sana bide hapi var adini unuttum ondanda al sansin var daha kalkngit hemen ne olur

canım çok saol çok iyi anlıyorum bugünden beri hastanedeym acildeyim sanırım yapılcak bişe yoktuki iğneden bile bahsemediler ki bide hiç gelişmemiş sanırım ya rahimde bile görünmedi ki şuan doktor yok acildekiler kadın doğuma gönderiyolar çıkıyorum doktor yok ebeler doktorla telefonda görüşüp durumu bildiriolar dün gece istersen yatırırız ama bi müdahelemiz olmaz kanama olurmu olmazmı onu takip ederiz ama onu sende evde takip edersin evde dediler lanet olsun deyip çıktım geldim eve artık bi sürede düşünmüyorum hele bu memlekette hiç düşünmüyorum.özel hastane desen kötünün iyisi yarın gidicem işte geç olsun yada olmasın artık yapcak bişeyim yok canım çünkü kasığımda sancı olunca hemen gittik olan ozamanda olurdu hayırlısı canım ne yapalım nasip deyip oturuluyo burda

Çok teşekkürler cevabın için.sende gebelik varmı.soğan kürünü kaç defa uygulamıştın canım

Canim gebeli yok gecen ay ilk kurumdu bu ay 2.yapiyorm bana cok iyi geldi bende pko vardi bildim bilel 1 seferde heme gecti bu ay cok umutluym ins

Canim nasil vurmazlar igne ya nerden biliyolar gelismedigini belki gec dollenmedr zaten karnindan daha gozukmez ultrasonda ne bicim ulkede yasiyoruz cajim sakin umidini kabetme sakin yataktan kalkma kati seyler fazla yemede tuvalete fazla cikma Allah ikinizin yaninda olsun bebegin sana sikica tutunsun ins

Elenazcim olurda kaybedersen bebisi uzulme yine devam et calismalara doktorun onerisine gore. bak hamile kalabiliyorsun oyle dusun:) genelde cogu kiside oluyor ilk gebeliklerde.
Ama insallah yarin hersey daha yoluna girer ve bebek tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…