Canim nasil vurmazlar igne ya nerden biliyolar gelismedigini belki gec dollenmedr zaten karnindan daha gozukmez ultrasonda ne bicim ulkede yasiyoruz cajim sakin umidini kabetme sakin yataktan kalkma kati seyler fazla yemede tuvalete fazla cikma Allah ikinizin yaninda olsun bebegin sana sikica tutunsun ins
Elenazcim olurda kaybedersen bebisi uzulme yine devam et calismalara doktorun onerisine gore. bak hamile kalabiliyorsun oyle dusun:) genelde cogu kiside oluyor ilk gebeliklerde.
Ama insallah yarin hersey daha yoluna girer ve bebek tutunur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gebeli yok gecen ay ilk kurumdu bu ay 2.yapiyorm bana cok iyi geldi bende pko vardi bildim bilel 1 seferde heme gecti bu ay cok umutluym ins
canım çok saol ayrıca dün ultrasonda bile bakamadılar cihaz bozuk dedilr bişe diyemiyorum yarın farklı doktora gidicem yatyrm hala inşllhh hayrlısı çok saol busecim
Çok güzel geçmesi,bende de kendimi bildim bileli var polikistik.benimde ikinci soğan kürüm,yumurta takibi yapıyor doktorum,bende işe yaradığını düşünüyorum.yarin yine gidecem.yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi vuracak.bugün lekelenme olunca endişelendim.ama sen içimi rahatlattın.sağol tekrar.
kızlarr öyle kötü 2 gün geçirdimki umutlarım yıkıldı resmen hevesim kursağımda kaldı daha doktor yüzü bile görmeden düşük oldu cuma günü hamile olduğumu öğrendim bugünde düştüğünü cuma günü beta 411 cumartesi 477 pazar 378 doktorla görüşemedim ama telde düşük dedi ve yıkıldım
inş. Tatlım bende pko yoktu adetin 7.günü başladım 15 gün devam ettim..
canım çok saol çok iyi anlıyorum bugünden beri hastanedeym acildeyim sanırım yapılcak bişe yoktuki iğneden bile bahsemediler ki bide hiç gelişmemiş sanırım ya rahimde bile görünmedi ki şuan doktor yok acildekiler kadın doğuma gönderiyolar çıkıyorum doktor yok ebeler doktorla telefonda görüşüp durumu bildiriolar dün gece istersen yatırırız ama bi müdahelemiz olmaz kanama olurmu olmazmı onu takip ederiz ama onu sende evde takip edersin evde dediler lanet olsun deyip çıktım geldim eve artık bi sürede düşünmüyorum hele bu memlekette hiç düşünmüyorum.özel hastane desen kötünün iyisi yarın gidicem işte geç olsun yada olmasın artık yapcak bişeyim yok canım çünkü kasığımda sancı olunca hemen gittik olan ozamanda olurdu hayırlısı canım ne yapalım nasip deyip oturuluyo burda
rzn çok teşekür ederim ama yarın gidiyorum tekrar zaten de umut yok kendimce çünkü kahve akıntılar gelio doktor birazcık umut verici bişe demedi yarın başka bi doktora gisicem ama yok umudum kasık sancısı ve akıntı ve düşen beta değeri umudumu yıktı
ALLAH IM BENİ DUYAR DİYORUM
AMİN RABBİM İZLERE DE NASİP ETSİİİİNNN..DUY SESİMİZİ ALLAH ıım......
...
mrb arkadaslar herkese rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah bende bısey sormak ıstıordum yumurtalıklarımda cok agrı var belıme kadr vuruor ara ara gelıor soğan kürünü denesem işe yararmı acaba bilgisi olan varsa yazabılırmı bıde adetıme on gun var sımdı baslaam olurmu ?
Yok canm henuz kanama kahve lekeler gelio sanirm daha sonra kanama baslick iyiym olabildigi kadarcanım nasılsın varmı gelişme kanaman arttımı aklım xsende
kıyamam bende seninle aynı şeyi yaşadım yazın canım üzülme lütfen herşeyde bi hayır vardır hem doktorum bana şunu söylemişti bebekte bir sorun varsa düşükle sonuçlanabiliyormuş hem düşünsene hamile kalabiliyosun tekrar olur canım biliyorum çok zor ne olursa olsun hiç bir sözüm seni teselli edemez şuan ama hakkımızda hayırlısı
Elenaz canim benim hayirlisi inş .seni çok iyi anliyorum ümidini yitirme hepimizin hakkında hayirlisi olsun.
benim de kese görülmemişti ve tam kesenin görülceği günden 1 gün önce kanamam başladı bende sordum iğne yapamazmısınız diye kese görülmeden yapılmıyormuş tahlil istedi tahlildede değerin düşük olduğunu görünce iğne mümkün değil dedi
Canim arkadaslarim güzel haberlerinizi bekliyorum
her şey olacağa varıo en azından bunu merak ediyodm canm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?