Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar ilk defa adet olmadım kahve siyah akıntı geldi 2gün dr gtmek istemiyorum ltfen yardım aynı durumda olan var mı soğan kürü işe yarar mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebek için uğraşıyorsanız hamilelik belirtisi olabilir

sinca bir süredir giremiyordum nasılsın hemşom? ben çok hastayım :2: soğan kürüm de yarım kaldı artık bu ay 10 gün yapıp bitireceğim ya çok sıkıldım düşünmekten. bu ara psikolojim pek iyi değil. Allah yardımcımız olsun.
Doktora da gidiyorsun demi canim. Hemen pes etme. Umitle kanaatle bekleyelim. Hepimiz için diyorum bunu. Profilindeki resim kim senmisin?
mehlikam canım nasılsın? ben bir süredir foruma giremiyordum. günlerdir uyuyorum. çok hastaydım. ve malum günleri kaçırdık gibime geliyor hiç keyfim yok bu aralar. kafam çok dağınık. elim kolum bağlı gibi bir garip haller içindeyim. soğan kürüm de yarım kaldı. tekrar başlayacağım
sen nasılsın nasıl gidiyor incir kürü?
Kızlar bu ikinci soğan kürünü kaç gün yapıyorduk.

canım adete 10 gün kala 10 gün uygulanıyor.

Teşekkürler kızlar cevabınız için.iyice sıkıldım içmekten,o zaman 10gün içer bırakırım.

az önce tv de saraçoğlu tekrar açıkladı ikinci kürü ister 10 gün ister 15 gün uygulayın dedi

O zaman 10 gün içer bırakırım.eşimde bıktı zaten,adam artık soğan görmek istemiyor.o derece yani.ilk kürden 30, ikinci kürde 8. günüm 16 da burdan.toplam 46 tane soğan eder.öğğğğ.

Geçmiş olsun canım..hiçbirimizin psikolojisi iyi değil canım.ama boşver takma hiçbişi.benimde o gün dr gittiğimde bütün ümitlerim kırıldı.iğne vurulacak derecede büyümemişler.artık bende boşverdim.ne yapalım verecek olan allah.

teşekkür ederim. bu süreçler gerçekten yoruyor insanı bazen. normalde takmamaya çalışıyorum aslında, gayet de neşeli ve umutluydum ama bu ara nedense tuhaf bir ruh hali var. havalardan mıdır nedir!
canım sen de üzülme. biliyorsun ki yumurtalar beklenmedik şekilde gelişebiliyor. siz düzenli çalışmaya devam edin inşaAllah. hakkında hayırlısı olsun.

pamukprenses, soğan kürü işe yarar tabii, burdan bilemeyiz ama adet yerine sadece lekelenme yaşadınsa, yerleşme lekesi olabilir. birkaç gün bekleyip test yaparsan sağlıklı sonuç alabilirsin. umarım sonuç dilediğin gibi olur.

Son düzenleme:
Test yaptım negatif karnım da öyle şiş ki..sonradan pozitif olsa keşke

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

]Kizlar iyi aksamlar demistim ya spora basladim diye bugun oryantal seans vardi cok eglendim sporda 3. Gunum bebek stresi falan kalmadi :) sizede tavsiye ederim

O zaman 10 gün içer bırakırım.eşimde bıktı zaten,adam artık soğan görmek istemiyor.o derece yani.ilk kürden 30, ikinci kürde 8. günüm 16 da burdan.toplam 46 tane soğan eder.öğğğğ.

eşine ne zarari varki soğanın....bende eve soğan yetiştiremiyorum hem tüm soğanlar çürümeye yeşillenmeye başlamış iyisini bulmakta zorlanıyorum..benim de 8.günüm bitti ilk kürden

eşine ne zarari varki soğanın....bende eve soğan yetiştiremiyorum hem tüm soğanlar çürümeye yeşillenmeye başlamış iyisini bulmakta zorlanıyorum..benim de 8.günüm bitti ilk kürden

kokusu gerçekten dayanılmaz.ben ilk kürümde alışmıştm miğdemi bulandırıyordu.ama bu ikinci kürümde 9.günüm olmasına rağmen alışamadım.hayırlısı artık.belkide benim kistler dermodit kisttir.o zaman soğan suyu i işe yaramıyormuş.bu ay dr pko ların cinsini sorcam.bakalım, ne diyecek.sende demi pko var .

Bu sıralar sayfaya fazla katılım yok,müjdeli haber verende yok,ben bari bu ay hamile kalmayı başarıyım da kendi kendime mutlu haberi vermiş olayım. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…