Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çok tebrik inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin ve rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip eder bugün 11. günüm benimde 15 i tamamlayıp edat olmayı beklicem inşallah olurum

valla cnm benim ilk uygulamamdı.,hamile kalamasamda iltihap gtsin die içtim. soğan kürünü uyguladığım ay meryem suresini de okudum.Allahım nasip etti.inşallah sizede nasip eder.

valla cnm benim ilk uygulamamdı.,hamile kalamasamda iltihap gtsin die içtim. soğan kürünü uyguladığım ay meryem suresini de okudum.Allahım nasip etti.inşallah sizede nasip eder.

Masaallah canim bende meryem suresini okumaya özen gosteriyorum evet iltihaplar içinde çok iyi. Dua ile bizlere de dua et olurmu?

şimdi içim biraz rahatladı bitanem.. riskli olduğunu söylemiştin bi hayli korktum.. sen çok güçlü bir kadınsın maşallah ve sabırlısın da.. Rabbim bu sabrının mükafatını elbet bir gün verecektir ki tüm kalbimle bunu diliyorum canım benim.. bu arada evet erken davranmakla doğru bir karar verdin ama kendini yaşlı sanma. baya gençsin yani. 30 lu yaşlar en güzel yaşlarıymış bayanların.. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın eşinle ve nurtopu gibi bi evlat nasip etsin bu candan arkadaşıma..<3

tşk ederim cnm :) sat 19 şubattı 16 mart da merakımdan test yaptım :) çıkmamıştı adetim gecikti 23 mart da tekrar test yaptım çift çizgiyi gördüm...

:)) canım benim hangimiz merakımıza yenilmiyoruz kii=) ama negatif çıktığında çok üzülmüşsündür ve sonra çift çizgiyi görünce de havalara uçmuşsundur tahmin edebiliyorumm ne güzel yaa... inşallah bu duyguyu ben ve burdaki tüm arkadaşlarım tadar..benim de sat 2 mart. acaba ay sonu test yapsam ve varsa çıkar mı dersin??

canım,cevap verdiğin için sağol. polip et parçasıymış et beni de diyorlar. kist değil. inş. iyi gelir devam ediyorum öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…