evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum
çok tebrik inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin ve rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip eder bugün 11. günüm benimde 15 i tamamlayıp edat olmayı beklicem inşallah olurum
kııız gecmiyooorrr günleeeeeer yar yar yaaaarrrr gecmiyoooooooooooorrr günlerrrr ya sesin duyur banaaaaa ya haber göndeeeeeeerrrrrSenin ki yılsa benimki asıırrr :) 16 nisaaann :)))
çok tşk ederim amin inş. Seninde olur inş.
kııız gecmiyooorrr günleeeeeer yar yar yaaaarrrr gecmiyoooooooooooorrr günlerrrr ya sesin duyur banaaaaa ya haber göndeeeeeeerrrrrpsikopata bağladımmmm
Normaldir yaaa beklemek her türlü zor :))))))
hahahahaa kendimi dağlara taşlara vurasımmm varrtoktor yüzüde görmek istemiyorummm artıkınnnn
dur yaaa sakin ol :)))
bi daha gidicekmisin ki doktora ?
Bi dahaki gidişine müjde almış olursun inşallaaahh :))
yok kız mecbur gitcem toktoraaaaa o lafın gelişiydiayy inş Allahımmmmm bizlerede nasip etsinnn
İnşallaah bekleyen herkese nasip etsin rabbim :)
Merhaba sede polikistik yada kist varmıydı.allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip eder inşallah
Ne güzel .
evet gastiriti olanlar icmesin deniyor demi? İlk kurunuzdemi hamile kaldiniz ?hayirlisi ile kucaginizada alirsiniz inş. Bende sogan kurunu on beş gün yaptim hamile degilim olmadi hayirlisi.soğandan sonra incir kurune basladim.
valla cnm benim ilk uygulamamdı.,hamile kalamasamda iltihap gtsin die içtim. soğan kürünü uyguladığım ay meryem suresini de okudum.Allahım nasip etti.inşallah sizede nasip eder.
kızlar malesef bende det oldum bu ay bebek falan yokmuş yanihayırlısı olsun inşallah diğer aya artık
Cancagzim pinarim cok tsk ederim bitanem dualarin icin iyiki varsin burdaki herkez cok sagolsun hepinizi iyiki tanidim...
Zaman konusuna gelince belki vardir fakat ben 33 yasinda bir kadin olarak yumurtalarimin daha fazla zamani kaldigini sanmiyorum 12 yasinda regli oldugumu ve bur kadinin ortalama 30 sene yumurta urettigini dusunursek zaman sanki kisitli :)) ben bununda ustesinden gelirim die dusunuyorum ve inaniyorum :))
Doktor konusundada merak etme farkli hastanelerde 3 kadin dogum uzmani ve üni.de prof takip edio beni ki dier brans uzm. Saymadim bunlar sadece kadin dogumcularim :))) biliosun buyuk bi hastaligi yendim o surecte tam 11 uzman dr.um vardi :))) ee bide psikolog oldugum icin uzm.arkadaslarimda var yani saglamim o konuda icini rahat tut olurmu bni dusunmende bni cok mutlu etti cok tesekkurler bebisim ..
Senin ki yılsa benimki asıırrr :) 16 nisaaann :)))
ayy bilmiyom ya zararı olurmu ki diyekestim korktuğumdannn gerçi akıntılarımda kalmamıştı ilk günler aşırı olduğu içinn bata daha yıl var yaa 8 nisaaaaaaaaaaaaaaaaaan
tşk ederim cnm :) sat 19 şubattı 16 mart da merakımdan test yaptım :) çıkmamıştı adetim gecikti 23 mart da tekrar test yaptım çift çizgiyi gördüm...
Hayirlisi olsun vardir bundada bir hayir. Bizİmde olmadi cnm.
simdi incir kuru yapiyorum.
Soğan kuru kistlere küçük miyomlara çikolata Kistine pko rahatsizligina çok iyi. Hamileliği de kolaylastiriyor. Allah'in izni ile soğan kuru arkadaşlarin pko rahatsizligina çok iyi geldi. Polip derken yumurtaliklarin errafindaki küçük kistciklermi?
Canim soğan kurune devam et bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?