Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tatlım bende de 10x14 mm yani 1,5 cm çapında polip var. bende yeni öğrendim ve tamda çocuk düşünürken böyle bir şeyle karşılaşınca çok üzüldüm. dr. bana çocuğa engel olur aldırman gerek dedi. sonra bi arkadaşımla konuştum ondada polip varmış önemsememiş ve polip varken hamile kalmış çok da tatlı bi bebişi var. bunu duyunca bende soğan kürüne başladım ve 2-3 ay bu şekilde deniyecem hemen aldırmayacam. allah verince polip de olsa hamile kalırım diye düşünüyorum.

bnde çocuk düşünüyodum ama doktor öyle deyince morellerim bozuldu 24 yaşındaım daha bide çocuk olmazsa
bnde sogan kürüne başlıcam araştırdım faydası oluyomuş inş. olur

Merhaba arkadaşlar , bu ay beklenen adet tarihinden 2 gun sonra adet oldum yani bugün
Hamilelik belirtisi ile yaşadıklarım hemen hemen aynıydı yani demem o ki olmayınca olmuyor :s bele batmamı istersiniz meme ucu sızlamasımı adetimde gecikince sabri gibii Alllllaaaaahhhh dedim :) sabah uyandım tam işe gidecekken adet oldum ne yapsam bilemiyorum artık bu ay belime kupa çekmişti kaynanam umutluydum o da fos çıktı
Umarım en kısa zamanda Rabbim bize mucizesini yaşatır , sevinçten ağlarız bebeğimize sahip oluruz .
Kendinize çok iyi bakın

Benim. batta 19 nisan daha çok var sizinkinden çok . simdi incir kuru yapiyorum sogani gecen ay yapmistim.

Evet ya çok var ama geçicek zaman bi şekildeeee :)
İncir kürüne ne zaman başlanıyo bende bu ay soğan kürü yaptım bu ay da olmazsa sonra inciri yapim bari :)

evet tek çizgiyi görünce çok üzülmüştüm hatta akşama kadar yatmıştım elim hiç bir şeye gitmedi. Tabi sonradan çift çizgiyi görünce söylediğin gibi uçtum :) Allahım inş. Hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin hep dua ediyorum sizlerin adına.. Canım benim bence yapma adet tarihinin geçmesini bekle çünkü çok kötü oluyor insan tamam kendimi kaptırmayayım diyorsun aslında çoktan kaptırmış oluyorsun ve sonuç negatif
çıkınca kötü oluyor... Yani geçmesini bekle derim inş.hamilesindir

Canim pko yok demi sende incire adetimin ikinci günü basladim. Soğan kurun bittimi onbeşe tamamladinmi?

Hayır pko yok şuan soğan suyunu yapıyorum...
Bugün soan suyunda 10.günüm işte :)

senin daha cokmuş ya günler geçmiyor.bu ay cok yoruldummm kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Heyyy bu ne hal umutsuzluk ve stres yapma hadi :)
keyfini hiç bozma bu ay olucak Allahın izniyle bu ay olmasa gelecek ay rabbim nasip edecek iinşalla yaaaaa:)

arkadaşlar bende daha önce aranızdaydım 4 yıllı evliyim bu ikinci evliliğim ilkinden 15 yaşında bir kızım var ikinci bebek malesef olmuyor sebebiyok iki kere aşılama yaptırdım sonuç negatif 14 şubatta regl oldum 18 şubatta soğan kürü yaptım 15 gün boyunca içtim ama bu arada 28 şubatta tekrar regl oldum 6 gün sürdü benim hiç bu kadar sürmezdi 3. gün en fazla biterdi regli oldum diye soğanı bırakmadım içtim 4 martta soğan bitti incire başladım fakat inciri 21 gün içemedim şehir dışına çıkmam lazımdı 9 gün sonra bıraktım adetlerim çok düzenli olmasına rağmen bu alt üstü anlamadım ibrahim saraçoğlunu aradım rahimi temizlemek adına kulanan kadınlarda bazen ilk ay böyle şeyler görülebiliyormuş şimdi ise normal olarak 25 martta görmem gereken adetim daha gelmedi stres oldum ne olur akıl verin allah hepimizi isteğine kavuştursun inşallah

her ay hüsran hüsrannnn

test yapsana

Kendini bu kadar yipratma. Herşeyin hayirlisi. Rabbim inş hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin hepimize. Ümidini yitirme.

ne bileyim kızlr ya bu ay cok karamsarlık var doktora gidip gelmekten de bıktım artık bu ayda olmazsa ara verelim biraz hocm dicemm sıkıldımm ciddennn

senin daha cokmuş ya günler geçmiyor.bu ay cok yoruldummm kendimi hiç iyi hissetmiyorum

ne bileyim kızlr ya bu ay cok karamsarlık var doktora gidip gelmekten de bıktım artık bu ayda olmazsa ara verelim biraz hocm dicemm sıkıldımm ciddennn

Doktora da gidiyorsun demi canim. Hemen pes etme. Umitle kanaatle bekleyelim. Hepimiz için diyorum bunu. Profilindeki resim kim senmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…