ben çok ağrı çektim adet bittikten sonrada hatta devam etti uzun süre şişlik reflü gibi mide yanması vs.
ama tekrar kullanıcam kararlıyım.
canım midene zarar vermiş olabilir o zaman...yine aynı sikayetlerin olursa bi kaç bişey atıştırıp öyle iç bide böyle dene...boş mideye zarar verebilir
ben sabah iş yerine gelince saat 8 gibi yapıp içtim.
akşam da eve dönünce yemekten önce 7 gibi içtim.
sen nasıl kullanıyorsun?
aa ama saraçoğlu öğle aç karnına ve aksam aç karnına öneriyor...sabah aç karnına içince tam boş mideye göndermiş oluyorsun o yüzdendir belki.ama benim içtiğim daha vahim durumdaben öğretmenim öğlenciyim bu dönem.sabah 10da uyanıp 10,30 da içiyorum aksamda 5 gibi içiyorum aç karnına...ama benim ki tam bom boş mideye gidiyor ben bi etkisini görmedim midem de hassas değil ..bide ben soğan kürüyle diyete de girdim 2.200 gr verdim 11 günde
bende abartmışım hatta evden çıkmadan mı içsem diye düşünmüştüm,
sabah akşam diye biliyordum çünkü..evden çıktığım saatde 0652:
bir daha yaptığımda o zamn öğle yemeğinden az önce, artık akşamları yemek yemiyorum
ama eve gidince içip bi süre sonra bi dilim ekmek yada galeta falan yerim artık. belliki midemle anlşamadılar
bide böyle dene bakalım nolcak...sen neden akşamları yemek yemiyorsun bakalım diyette misin?
aslında diyette değilim amaaaa
eşime bi kaç kişi kilo aldın herlde
çok yakışmış eşin sana iyi bakıyor herlde dediler ve
olan oldu
adam sadece yoğurt yiyor akşam eve gelince.
bende de göbek var da az birazutandım o gün bugün
yemiyorum
oo benim eşiminde kilo aldı basını gitti ama umrunda değilbeni de kötü etkileyen esim oldu zaten üzüm üzüme baka baka kararır derler ya evlilikle baya kilo almıştım şimdi vermek için uğraşıyorum...benimde göbek bölgemde kilolar .pko da kilo göbek bölgesinde oluyor ondan vermekte zor oluyor
o erkek haliyle fiziğine cildine her şeyine o kadar önem verirki kız olsaymış çok kokoş olurmuş
ben de haliyle utanıverdim
şimdi bebek istiyorum korunma yok adet düzensiz bi kaç aydır, olurda hamile kalırım hbrm olmaz diye
evde falan pek narin hareket ettiğimden her yerim yağlandı
benimkinin takıntıları işime yaradı akşam yemek yok öğlen yediğimle kalıyorum.
sadece çay bazen bende yoğurda elma falan rendeliyorum.
böylece çalışan bayanların büyük derdi akşama ne yemek yapcam sıkıntısıda bitiverdi
inşallah benimki uzunca süre sağlıklı yaşama isteğine devam eder
Havucla keçi boynuzu kuru ayni anda kullanmiyor keçi boynuzu s..prm lerin sayisini arttiriyormus havucta hareketlendi diyormuş. Esim şuan sadece havuç suyu içiyor. Ekstradan keçi boynuzu pekmezi ve balli polen de yiyor.
amin canım hayırlısı..peki sen pko için mi soğan kürü uyguluyorsun daha kolay hamilelik için mi:44:
Merhaba busekiz sende ikinci soğan kürünü uyguluyorsun,sennede pco var.ve bat tarihimiz birbirine yakın.bişey sorcam dün midafirlerim geleceği için baya bi temizlikti filan yordum kendimi ve bu sabah çok kötü sol kasığım ağrıyor.yatarken sağ sola dönerken,yürürken,özelliklede oturup kalkarken çok ağrıyor.ama sadece sol,kasığım ağrıyor .sende böyle bir şey yaşadın mı yada bir farklılık hissediyor musun kendinde canım.
mehlikaaaa pınaaarrr kuzeyyy nerelerdesiniz kızlar ya
ben hastaydım soğan kürüm bu ay güme gitti yapamadım
siz neler yapıyorsunuz, ben bu aralar çok mutsuzum yaaa hiççç keyfim yok, depresif haller var üstümde sebebini de anlayamadım. kimseyle konuşmak dışarı bile çıkmak istemiyorum, her yerde her şeyden sıkılıyorum, nolacak bilmiyorum. pınaaaarrr bana yardım et kız bu ruh halinden nasıl kurtulurum psikologum hekimim :)
canım benim hepinize dua ediyorum... Ama bu ay senden umutluyum hadi inş.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..
Kolay hamilelik için : ))
Nasip ederse rabbim inşallah...
Kuzeyimm canim benim cok ama cok tesekkur ederim dualarin icin arkadasligin icin iyiki varsin bnde coköptum..
Bu arada tavsanimi unutma :)))
unutmadım canım daha bizimki ava çıkmıyor olursa mutlaka aklımdasın gülüm
mehlikaaaa pınaaarrr kuzeyyy nerelerdesiniz kızlar ya
ben hastaydım soğan kürüm bu ay güme gitti yapamadım
siz neler yapıyorsunuz, ben bu aralar çok mutsuzum yaaa hiççç keyfim yok, depresif haller var üstümde sebebini de anlayamadım. kimseyle konuşmak dışarı bile çıkmak istemiyorum, her yerde her şeyden sıkılıyorum, nolacak bilmiyorum. pınaaaarrr bana yardım et kız bu ruh halinden nasıl kurtulurum psikologum hekimim :)
Kızlar nasılsınz takip edemedim bi kac gündür benim beta degeri tekrar cıktı doktor dıs gebelik dedi iğne vurunmam gerekmiş ama yapamıyolrmış başka ile sevk etti bende hemen memleket e geldim iğne yapıldı sancım ve kanama devam ediyo bi an önce kurtulmak istiyrm kızlar böyle bi durum yaşayan varmı çok zormuş ya bu süreç çok yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?