Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkdslar pko var ve bu ay ilk defa adet olamadım test yapıkdı gebelik yok söktürücü verdi de adetten sonra mı illa baslanıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inanki zaten tüm içten duygularımla ve gözlerim dolu dolu yazmıştım o satırları.. çünkü yaşama sevincine hayranım.. ben aslında gezmiyorum :) o benim sevgili eşim iş için çıkıyo arada ş.dışına. ben son 1 aydır çok sık hastalanıyorum. afedersin çok sık ishal oluyorum. sence bu durum biraz sinirsel olabilir mi? yarın da adet günüm.. bakalım bu sefer oldu mu..

Canim uzun uzun yazmissin Allah razİ olsun kuzeycim simdi ben sana önceki adet günlerimi yazayim sen hesapla olurmu? Benim için çok önemli.

Regl tarihlerim
20 aralik
17 ocak
17 şubat
19 mart
Simdi en sonki adet gunumun kacinci günleri beraber olmam lazim yardimci olursan çok sevinirim.

Ayy ne güzel canim.
nasil ya sadece 3 gün yaparakmi hamile kalmis.
Amin canim kendine dikkat et yorma kendini. Canim ya ben sogani on beş gün yaptim gecen ay .simdi incir havuç kuru yapiyom iyimi sence?

canlarım sevinçten bir saattir ağlıyorummm ve elim ayağım titriyo.. idrar testi yaptım ve ikinci çizgi 1 dk içinde belirdi.. önce inanamadım uyku sersemliğiyle öyle görüyorum dedim sonra içeri doğru gittim tekrar geldim baktım ve hafif silik bir kırmızı çizgi. Allah ım ne yapacağımı şaşırdım ve sizlerle de paylaşmak istedim. o 2. çizgiyi hiç göremicem sanmıştım. bu ay hep hastaydım çünkü. eşimle pek beraberliğimiz de olmadı. ama beyaz yumurtamsı akıntının olduğu gün olmuştu. nasip kısmet.. önceki ay soğan kürü yapmıştım ve gün aşırı ilişkiye rağmen bebişim gelmemişti.. bu ay 2.kürü uygulayamadım düşünün artık! ve inancınızı kaybetmeyin bu soğan gerçekten işe yarıyo. hemen belirtilerimi yazmak istiyorum. bugün 31. günüm ve iki gündür sebepsiz yere ishalim. iki gündür de acayip şişkinliğim var. dün değil önceki gün yemekte midem bulandı ama gebelik aklıma gelmedi. 3 gündür de adet gibi sancı çekiyorum ve tuhaf bi ağrı daha yaşadım vajinam batıyo ara ara.. ve inanılmaz yorgun hissediyorum. bunlar bnm adet belirtilerime de benziyo ama değilmiş Allah'ım şükürler olsun sana! bugün kan testine gidicem inşallah. testin fotosunu atıcaktım ama yapamadım galiba tel.den foto eklenmiyo buraya.

canım benim Allah razı olsun. biliyor musun sana içim öyle ısındı ki inan adını kim olduğunu bilmememe rağmen seni çok seviyorum. ve duacınım inşaAllah. aslında sorun bebek meselesi değil sadece. sanırım kızların da dediği gibi mevsim geçişinden kaynaklanıyor. biraz da bu aralar ibadetlerimi aksatıyorum günlerim verimli geçmiyor, kitap filan da okuyamıorum. :26: sanırım onun da verdiği bir kasvet var üstümde. Rabbimiz yolunda ayırmasın. ve bizi ihlaslı kullardan eylesin.
kuzeyim canım çok teşekkür ederim. iyileştim artık, işime de döndüm ama içimdeki ağırlık geçmedi. bahar, çiçek, böcek olumlu etki yapar sanıyordum tam tersi oldu :) hayırlısı bakalım, bu da geçer elbet.
bu arada kilo verme hızına hayran kaldım :) maşaAllah canım. en önemlisi sağlık. benim de çok fazlam yok ama keşke ben de biraz verebilsem. gerçi bu ara hiç iştahım yok, aç geziyorum resmen, muhtemelen zayıflarım fakat pek sağlıklı bir zayıflama olmayacak gibi yumurtlaman da çok güzelmiş. haklısın bence de düzenli yumurtluorsun madem, ilaca filan gerek yok. benim de aklımda doktora gitmek var şu ara ama eşimle limoniyiz. o yüzden hiçbir şey gelmiyor içimden. yumurtlamam düzensiz hala, belki de yumurtlamıyorum bile, bu ay erken adet oldum. şimdi onun da verdiği bir depresif hal olabilir diye düşünüyorum. haberleşelim canım. seni seviorum, inan sen de benim dualarımdasın. Allah yardımcımız olsun kuzum.

pınarım canım çok teşekkür ederim yardımın için. saydığn bütün haller var neredeyse ve çevremdekiler de mevsim geçişinden olabileceğini söylüyor. uyarılarını dikkate alacağım. sanırım kendime fazla yüklendim. uzunca bir süredir ev ve iş hayatı dışında pek aktivitem olduğu söylenemez. bir kısır döngüdür gidiyordu. hep sorumluluk hep stres. biraz da ondan oldu sanırım. kendime vakit ayırmam lazım. bu arada facebook kullanmıyorum canım ya, epey oldu kapatalı. sağ olasın.
canım ben senin dış gebelik geçirdiğini de bilmiyordum. sen ne çok imtihanlardan geçmişsin. Allah yardımcın olsun. sanırım eşinin de destek oluyor olması sana güç veriyordur. ameliyatın için de hayırlısı olsun diyorum. Rabbim en doğru kararı vermeyi ve en olumlu neticeyi almayı nasip etsin.

kızlar bu arada hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ben hacamat yaptırdım. kupa terapisi diye de geçiyor. peygamber efendimizin bir sünneti. hem fiziksel hem ruhsal çok faydası olduğu belirtiliyor hadislerde. Rabbim şifa vesilesi kılsın. araştırmak ve uygulamak isterseniz diye sizi de haberdar etmek istedim.

ayyyy canımmmm çok sevindim yaaa bu ne güzel müjdeeee topiğimize bahar geldiiii :)) hayırlı olsun inşaAllah. kan tahlili sonucunu da haber ver bize. burda müjde gördükçe insana moral oluyor. gelişmelerini bekliyoruzzz

bitanem az önce kan verdim saat 2 gibi sonucum çıkacak. suratımda aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum ortalıkta :) sakın umudunu kaybetme. ben yine olmadı derken bi baktım diğer çizgi belirdi

bitanem az önce kan verdim saat 2 gibi sonucum çıkacak. suratımda aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum ortalıkta :) sakın umudunu kaybetme. ben yine olmadı derken bi baktım diğer çizgi belirdi

canım benım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin off umutlarımız artsın bebiş olsun bizlerede dua et rabbim tez vakitte miniklerimizi versin bize

canım benım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin off umutlarımız artsın bebiş olsun bizlerede dua et rabbim tez vakitte miniklerimizi versin bize

çok teşekkür ederim canımmm şu an bütün kalbimle diliyorum Rabbim hepinize tattırsın evlat sevgisini ve en yakın zamnda gebeyim müjdesini verirsiniz inşALLAH!!!

dipnot: annelerinizden dua isteyin. benim annem biliyodu bebek istediğimizi ve her gün dua etmiş benim için. dün söyledi bana. o vesileyle test yaptım yoksa umudum yoktu inanın ki... cennet analarımızın ayakları altında.. onlar evlatlarına dua eder de Rabbim geri çevirir mi?

butterfly adına çok sevindm inşallah her şey gönlünce olur

Arkadaslar soğan kürü için adet bitimini beklememiz gerekiyor değil mi ve günde 1kez yapsak faydası olur mu ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Küçük mucizemi bugün gördüm :))) kalbi pıt pıt atıyordu.. Ağlamamak için kendimi zor tuttum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu eşim ekranın içine düşecekti

Aynen oyle kuzum Allah eksikliklerini vermesin

canım benim hadi hayırlısı inşaAllah. yaşadığın mutluluğu tahmin edebiliyorum. Haırla sağlıkla gelsin bebeğin inşaAllah. ne oldu sonuçların merak ettim? :)

elanaz canım durumun hakkında bilgim var ama tekrar tekrar konuşup seni üzmek istememiştim. Rabbim sabır versin, çok geçmiş olsun. inşaAllah tez zamanda yeniden olacak. bolca dua edelim canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı anne babalar olamayı ve hayırlı, sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin hepimize.
Küçük mucizemi bugün gördüm :))) kalbi pıt pıt atıyordu.. Ağlamamak için kendimi zor tuttum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu eşim ekranın içine düşecekti

burcu canım çok sevindim. hadi gözümüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. :)
Arkadaslar soğan kürü için adet bitimini beklememiz gerekiyor değil mi ve günde 1kez yapsak faydası olur mu ki
hayır canım günde iki kez kullanılması gerekiyor. sabah akşam yemeklerden 15 dk önce. bir de evet adet bitiminden 7 gün sonra başlamak en doğru zamanmış.

Son düzenleme:

sağol canım..

ayy ne güzel yaa ben nasıl sabredicemmm kaç haftalıkken kalp atışını duyabiliyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…