Kızlar kafam karıştı lütfen bana uardımcı olun.pko yok bende,klomen kullanıyorum iki aydır,bu y çatlatma iğnesi de olacak.bu arada soğan kürü yapayım dedim ama ne zaman başlayacapımı anlayamadım yazılanlardan.adet bittikten 7 gün sonra mı başlamak gerekiyor?doğru mu anlamışım lütfen bana bi cevap verin
Bir de soğan kürü yerine incir kürü mü yapmalıyım acaba?ona da karar veremedim
Soğan suyundan sonra ki 5.günüm ve adetime 11 gün var :))
Beklemedeyim anlayacagınız :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin o mutlulugu :)
merhaba arkadaşım. hangisini denemek istersen hayırlısı olsun. her iki kür birlikte uygulanmıyor , bunu biliyorsundur.
soğan kürünü sağlıklı kadınlara da öneriyor saraçoğlu. yılda 2 kez, 15 gün olmak üzere. evet adet bitiminden 7 gün sonra başlamanın daha uygun olduğunu da ifade ediyor.
Canım çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için😊dediğim gibi karar veremedim ama sanırım bu ay soğan kürünü deneyeceğim,inşallah işe yarar ve faydasını görürüm buradaki herkes de faydasını görür inşallah☺️☺️
merhaba ins buradan hamile oldgmzu duyururuzgünler geçmiyo zaten off off.
canım naptın inş kırmızıları görmemişindir.test yapınca haber verirsin
merhaba canım bnm.
bugün regl günümdü henüz kırmızıları görmedim inş görmemama ara ara belime kasıklarıma sancı giriyo iğneler batıo oturunca geçiyo baya. Hayırdır inş. ya niye böyle oldum anlayamadım
ve neden bilmiyorm ama umutsuzum ve hiçbişe hissetmiyorm neyse bakalım bekleyelim görelim
Kizlar sogan kurunu 15 gun yaptim ama bana pek etkisi olmadi bu ay yine gecikti baya 42.gun adet oldum. Doktora gittim pkolar duruyo bazi hormonlarim yuksek cikti bu ay dinlendirelim rahmi dedi dog kont hapi ve yaninda bir suru ilac verdi.. ben de ole mucizevi bir etkisi olmadi paylasmak istedim sizlerle
günaydınlar.
soğan kürü kullanan herkeste kahverengi akıntı oldu mu?. ben de kullanıyorum ama henüz bi akıntım olmadı. işe yaramıyor olabilir mi?
Günaydın ,
Bende kullanıyorum ama beyazımsı akıntı dışında akıntım olmadı.Sen ne için kullanıyordun?
polikistik over için kullanıyorum. benim beyaz akıntım da fazla olmadı. bu haftasonu doktor kontrolüm var bakıcaz bakalım bi azalma olmuş mu?
Hımm bende de yumurtalık kisti oldu bu ay dkh verdi ama kullanmak istemedim ondan dolayı soğan kürüne başlamıstım.12. günüm bugün.Umarım sende işe yaramıştır
Hanife55 nerelerdesin:)
Merak içindeyim naptınn?Regl olmaadın umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?