Merhaba arkadaşlar ,
Aranıza yeni katıldım.Hala soğan kürünü deneyenler var mı aranızda?
Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınızzz ???
bnde bu ay adetimin bittigi günden 15 gün boyunca soğan kürünü denedim benim kistim falan hiçbişeyim yok. Adetim 6 nisan. 3 gün kaldı bakalım neler olcak sabırsızlıkla bekliyorum.
Hosgeldin cani. Aramizda 2gun var bende 8 de olcam hayirli haberler veririz ins
Ben gecen hafta kilo vermek icin diyetisyene gitcektim kan tahlili yaptirdim bugun sonucunu aldin guatr hormonum dusuk cikti acaba hamile kalmami etkilermi cok uzuldum bugun adetimede daha 5 gun var bana yardimc olursaniz sevinirim acaba soga kuru dusurmus olabilirmi die dusunuyorum
merhaba ins buradan hamile oldgmzu duyururuzgünler geçmiyo zaten off off.
kızlar ben de pkoluyum.soğan kürü ve incir kürünü birlikte uygulamak istiyorum.2 güne kadar regl olcam.nasıl uygulayacağım bu kürlerin ikisini bir bilen varmı?
Kızlar,soğan kürü adetimi düzenlemedi ama bugün doktora gittim.Profesördü ve pkolu olmadığımı söyledi şok oldum.O küçük küçük kistler gitmiş.Hep ultrasonda baktığımda görürdüm o küçük kistleri kalmamış.Ona çok sevindim ama sevincim kısa sürdü.Rahim temizlenince görüldü sanırım saplı miyom denilen bir şey varmış küçük.Büyür mü bilmiyorum.Ama ben soğan kürüne devam edicem.İnşallah hepimiz şifa buluruz.
şimalciğim uzun süredir topiğe uğramıyorsun, nerelerdesin nasılsın canım umarım her şey yolundadır?
Cok sevindim canm tebrik ederim Allah kcagina almayi nasip etsin
sağol bebeğimmmm aminnnnn eksik olma.. sen de inşallah güzel haberler vereceksin inanıyorum.. 1.5 yıllık evliyim canım.
pınarımmmmm sen okumadın mıııı hamileyimmmmm cancağızımm =)))) dün idrar testinde çift çizgiyi gördümm sonra direk gittim kan vermeye. b hcg 411.7 çıktı dün öğlende.
sağ ol canım yardımın için. hacamattan sonra biraz toparlandım. şimdilerde biraz daha ruhen insan içine çıkıyorum (bir ara sadece fiziken toplum içindeydim de)
bu arada maşaAllah eşinle olan güzel ilişkiniz, diyalogunuz, muhabbetiniz daim olsunAllah sana da şifalar versin.
yok yok formundasın gördüm seni face te yolladım istek canım kabul edersin yemeklerden 1.5 saat sonra yada önce dedi diyetisyenim spor yazın tahminen daha çabuk kilo vericem tabi eğer hamile değilsem bu ay tuhaf gibiyim ama yanılıyorda olabilirim :):)
Yoooo okumadim aaaaaaaaa allahimmmm ayyy pinarr ay ben cok sevindim allah sahit mutluluktan agliyorum ayyy allahim sana sukurlerr olsun :)))))
Bebegimmm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin ayyy cok mutluyum ben cok hemde coookkk Rabbim senide bebisimizide korusun ve saglik versin kuzum :))))
anladım canım. kolay gelsin işlerin. hayırlısı bakalım. ben de 2 dönem soğan uguladım. 3. ye başlayınca hasta oldum o ara yapamadım hep yattım filan. sonra da hayıt hapına başladım. şimdi onu kullanıyorum. hayırlısı bakalım.Iyiyim canim hersey yolunda cok sukur.cok fazla durmuyorum artik bakip cikiyorum oluruna biraktim herseyi islerimde baya yogun zaten.sen nasilsin canim?
evet canım haberim var , biz de çok mutlu olduk onun haberiyle. diyorum ya bu ara topik hareketli. maşaAllah. darısı başımıza.Denizim pinarin hamilelik haberini aldim simdi Rabbim senden ve simaldende bu haberi duymayi bana nasip etsin
Bu mubarek cuma gecesi ellerini semaya acip dua edenlerin gonlundekini versin onlarin dualarinin yuzu suyu hurmetine sizede birer evlat nasip etsin İnsallahhhhhhh
adanalı hayırlı olsun kürün. muhakkak faydası oluyordur. zaten her sağlıklı kadın yılda iki kere yapmalıdır diyor saraçoğlu. illa bir belirti verecek diye bir şey yok. yolun başındaymışsın. inşaAllah kısa süre sonra senden de müjde alırız diye düşünüyorum :) haber ver bize de sevinelimAranıza yeni katıldım arkadaşlar.5 aylık evliyim. Eşim de ben de çok seviyoz çocukları.Hiç korunmamamıza rağmen bi türlü tutturamadık bebişiBen de soğan suyu kürü yapıyorum.Bugün 5. günüm.Fakat herhangi bir yan etkisi ya da belirtisi olmadı.Acaba faydası olmuyo mu ki,bilemedim :44:
arkadaşlar bende yoğun olarak takip ediyorum burayı. arada yazıyorum sorularım oluyor ama cevap gelmesede bakıyorum yinede:26:
Bende 2. ay soğan kürünü deniyorum ayrıca ilk kez geçen adetimden sonra klomene başladım ve doktoruma soğan kürünü sordum uygulayabilirsin sorun olmaz, soğanda ostrejen var ben faydası olanları gördüm dedi. Bana verdiği ilaçlarla birlikte bende devam ediyorum bu ayı kaçırdım yine yumurtlamam olmadı progestana başladım ama önümüzdeki 2 ay inşallah olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?