Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hosgeldin cani. Aramizda 2gun var bende 8 de olcam hayirli haberler veririz ins

Ben gecen hafta kilo vermek icin diyetisyene gitcektim kan tahlili yaptirdim bugun sonucunu aldin guatr hormonum dusuk cikti acaba hamile kalmami etkilermi cok uzuldum bugun adetimede daha 5 gun var bana yardimc olursaniz sevinirim acaba soga kuru dusurmus olabilirmi die dusunuyorum

bnm hiçbir fikrim yok arastırmak lazm :-(

kızlar ben de pkoluyum.soğan kürü ve incir kürünü birlikte uygulamak istiyorum.2 güne kadar regl olcam.nasıl uygulayacağım bu kürlerin ikisini bir bilen varmı?

Kızlar,soğan kürü adetimi düzenlemedi ama bugün doktora gittim.Profesördü ve pkolu olmadığımı söyledi şok oldum.O küçük küçük kistler gitmiş.Hep ultrasonda baktığımda görürdüm o küçük kistleri kalmamış.Ona çok sevindim ama sevincim kısa sürdü.Rahim temizlenince görüldü sanırım saplı miyom denilen bir şey varmış küçük.Büyür mü bilmiyorum.Ama ben soğan kürüne devam edicem.İnşallah hepimiz şifa buluruz.

kızlar ben de pkoluyum.soğan kürü ve incir kürünü birlikte uygulamak istiyorum.2 güne kadar regl olcam.nasıl uygulayacağım bu kürlerin ikisini bir bilen varmı?

Canim sogan kuru ile incir kuru ayni anda uygulayamiyosun.ayrica incir kuru pkolularin kullanmamasi gerekiyo bendede pko vardi sogan kur uyguladim 1ayda gecti sogan kurunu uygulamani tavsiye ederim.

Canim benimde ilk ayda temizledi hepsinij devam et bence sifa olur

Yoooo okumadim aaaaaaaaa allahimmmm ayyy pinarr ay ben cok sevindim allah sahit mutluluktan agliyorum ayyy allahim sana sukurlerr olsun :)))))
Bebegimmm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin ayyy cok mutluyum ben cok hemde coookkk Rabbim senide bebisimizide korusun ve saglik versin kuzum :))))

Son düzenleme:

Denizim pinarin hamilelik haberini aldim simdi Rabbim senden ve simaldende bu haberi duymayi bana nasip etsin
Bu mubarek cuma gecesi ellerini semaya acip dua edenlerin gonlundekini versin onlarin dualarinin yuzu suyu hurmetine sizede birer evlat nasip etsin İnsallahhhhhhh

İnsallah verdigin bu kilolari bebis okarak geri alirsin :))) nasil hasetlendim goruyon dimi hahah :)))

Son düzenleme:

aminnnn pınarımm çok sağol bitanem Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahh.. sana çoooookk dua edicem canım benimm

canım çoook sevindim inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş. e artık bu topikten hamileler topiğine geçiş yaptın. darısı başımıza inş.

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.5 aylık evliyim. Eşim de ben de çok seviyoz çocukları.Hiç korunmamamıza rağmen bi türlü tutturamadık bebişi Ben de soğan suyu kürü yapıyorum.Bugün 5. günüm.Fakat herhangi bir yan etkisi ya da belirtisi olmadı.Acaba faydası olmuyo mu ki,bilemedim :44:

arkadaşlar bende yoğun olarak takip ediyorum burayı. arada yazıyorum sorularım oluyor ama cevap gelmesede bakıyorum yinede:26:
Bende 2. ay soğan kürünü deniyorum ayrıca ilk kez geçen adetimden sonra klomene başladım ve doktoruma soğan kürünü sordum uygulayabilirsin sorun olmaz, soğanda ostrejen var ben faydası olanları gördüm dedi. Bana verdiği ilaçlarla birlikte bende devam ediyorum bu ayı kaçırdım yine yumurtlamam olmadı progestana başladım ama önümüzdeki 2 ay inşallah olucak.

Iyiyim canim hersey yolunda cok sukur.cok fazla durmuyorum artik bakip cikiyorum oluruna biraktim herseyi islerimde baya yogun zaten.sen nasilsin canim?
anladım canım. kolay gelsin işlerin. hayırlısı bakalım. ben de 2 dönem soğan uguladım. 3. ye başlayınca hasta oldum o ara yapamadım hep yattım filan. sonra da hayıt hapına başladım. şimdi onu kullanıyorum. hayırlısı bakalım.
evet canım haberim var , biz de çok mutlu olduk onun haberiyle. diyorum ya bu ara topik hareketli. maşaAllah. darısı başımıza.
amin canım amin hep beraber inşaAllahhhh :)
adanalı hayırlı olsun kürün. muhakkak faydası oluyordur. zaten her sağlıklı kadın yılda iki kere yapmalıdır diyor saraçoğlu. illa bir belirti verecek diye bir şey yok. yolun başındaymışsın. inşaAllah kısa süre sonra senden de müjde alırız diye düşünüyorum :) haber ver bize de sevinelim

blacberryy, doktorun da tavsiye ettiğine göre gönül rahatlığıyla kullanırsın. hayırlısı canım. ben pkoluyum, 2 dönem uyguladım. 3.yü hastalık filan derken aksatıp, kaçırdım. hayıta başladım artık pkolu musun?
Allah dileğini versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…