Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb kizlar bi sorum olacak. Rahmimde mikrop varmis gebeligi engeller dedi dr. 8 aydir olmuyor. Bu ay bende yapmak istiyorum sogan kuru ama esimle ayriyiz bu a6. Yine de yapsam faydasini gorur muyum acaba?bir de nasil yapiliyor bilgisi olan yazabilir m8 gecmiste giremedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba,

Eşinle ayrı olsanda farketmez sonuc olarak rahmindeki mikrop temizlensin diye yapıcaksın.Yapılışına gelince adetin 7. gününde baslıyosun 15 gün devam ediyosun sabah aksam.2-2,5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun 1 adet soğanı 4e bölüp ağzı kaapalı olarak 5dk daha kaynatıyosun ılıyınca içiyosun.

Cok tesekkurler arkadasim. Yan etkisi oluyor mu sonucta sadece rahmi degil her yeri temizliyor sanirim. Bi de saat farkeder mi yani 12 saatte bir gibi mi hesaplamak gerek. Bir de ac tok farkediyor mu? Son sorum neden yedinci gunu oluyor acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yan etkisi olcagını sanmıyorum en azından bende herhangi bi sorun olmadı.Saat farketmiyorda sabah aç karna akşamda aç karna içiliyor.Ve ibrahim saraçoğlunun söylediğine göre 7. gün daha etkili oluyomuş.O bakımdan 7. gün deniyor aa bende adetim biter bitmez başlamıştım gününe çok dikkat etmedm açıkcası.

Nerelerdesin sesin çıkmıyooo:)durum ne ?Beklemede misin hala?

Nerelerdesin sesin çıkmıyooo:)durum ne ?Beklemede misin hala?

Günaydın 0mina0
Günaydın arkadaslar

Reglim 6 nisandı şimdiik kırmızı kartı yemedim bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim

Günaydın 0mina0
Günaydın arkadaslar

Reglim 6 nisandı şimdiik kırmızı kartı yemedim bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim

Günaydın arakadaşım .umarım hamilesindir,bu ay 31 çekti unuda saymışmıydın.ayrıca regli olduğun günüde sayıyormusun

inşallah hamilesindirrrrr

inş hamileyimdir ALLAH ım gönlümüze göre versin benim ilk kez hiç bir hfta kadar gecikmemişti korunmayı bıraktgmz ay bir hafta gecikti o yüzden test için beklicem inş adet olmam

Günaydın arakadaşım .umarım hamilesindir,bu ay 31 çekti unuda saymışmıydın.ayrıca regli olduğun günüde sayıyormusun

valla canım gecen ay mart 6 da olmuştum o günden bu ayın nisan 6 sına tam 1 ay oluo adet oldgm günü de sayıyorum bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olcak bnm bezen iki-üç gün gecikebiliyo suan gecikmesi bnm için sürprz deil korunmayı bıraktgmz ilk ay 1 hafta geçmişti hamileym sanmıstm değilmişim adet oldum o aydan snra hiç 1 hafta gecikmedi o yüzden cuma günü hatta dayanabilirsem önmzdeki pztsi salı test yapmayı düşünüyorum

Bence sen ayın 12 sinde yap canım varsa kesin çıkar.inşallah , benimde iki gün sonra bir ay olacak.ama benimkide düzensiz o yüzden bende bir hafta sonra yapcam test.

Son düzenleme:
Bence sen ayın 12 sinde yap canım varsa kesin çıkar.inşallah , benimde iki gün sonra bir ay olacak.ama benimkide düzensiz o yüzden bende bir hafta sonra yapcam test.

aynen bnde öyle düşünüyorum kendimi tutabilirsem pazartesi yada salı test yapmak istiyorum. Senn batta yaklasmıs inş hamilesindr

aynen bnde öyle düşünüyorum kendimi tutabilirsem pazartesi yada salı test yapmak istiyorum. Senn batta yaklasmıs inş hamilesindr

İnşallah.hayattaki tek istediğim,özlem duyduğum şey.çok istiyorum.peki canım belirti filan varmı,diğer aylardan farklı bişi yaşadınmı

İnşallah.hayattaki tek istediğim,özlem duyduğum şey.çok istiyorum.peki canım belirti filan varmı,diğer aylardan farklı bişi yaşadınmı

bu ay cok acayip seyler yasadım hic bunları yasamamıstım öncelikle sol kasıgmda sancı özellikle sol tarafta batma hissi kramplar gelip gelip gidiyodu sağda cok hafif sancı ve batma vardı sol kasıgımdaki kramp sol kasıgımdan baldırıma vuruyodu birkaç gece bu kramptan uyuyamadım gece yattgmda karnıma batmalar bel ağrısı gögsümde ağrıdı batma hisleri de vardı ucu karıncalanıyodu kasınıyodu uykuya düşkünlük. Tüm bunlar iki gündür baya hafifledi cok nadir batma ve belimde haff agrı var düşün dün evde yavas yavas ve ağır kaldırmayarak dip köse temzlik yaptım

kızlar merhaba uzun süre yoktum. size birşey soracaktım. hani yumurta çatlama gününde yapışkan akıntı geliyor ya.ben onu nasıl ayırt edecemki. sonuçta düzenli ilişkiye giriyorum.ya o gelen akıntı eşimin spermiyse. çünkü ne kadar temizlesende bazen hala akabiliyor?????

Batmalar soğan suyundandır.ama göğsünde karıncalamalar varsa hamilesin bence.inşallah yanılmam.çok merak ettiim şimdi bile kanda çıkar varsa.iyi dayanabiliyorsun.ben şu durumda bile sabredemiyorum internetten ne okursam uygulıyorum,karbonat, çamaşır suyu, aynaya geçip kipriklerimi bile inceledim:))))

Merhaba...
Tıbbı olarak kesin bilgilere sahip olamasamda milyonlarca sperlemlerin zaten çogu ilk bi kaç dk da rahimde ki koruyucu baz asit tarafından öldürülüyor bi kaç saat içinde de tüplere ulaşamayan kalan spermler ölüyor...
Yani akıntı gibi dışarı dönmeler en fazla 2 3 saat sürer..
ki zaten duş falan alındıgında geriye bişey kalmaz...

o yüzden yapışkan akıntı genelde yumurtama alametidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…