Kızlar ya birşey soracaktım ben sizebugün kan degerim 346 çıktı demiştim ya az önce baktım kahverengi lekeler gelmişti acaba kötü bişey varmıdır.
Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :)
Arkadaşlar merhaba ...
Benden sonra arkadasım da tavsıyem uzerıne soğan kürü uyguladı ve 2.kürden sonra hamıle kaldı.pko luydu 3 yıllık evlıydıler onun da benım gıbı bır negatıf asılaması vardı.ben ona vesıle oldum sızlere de umut olmaya devam etmek ıstedım.Bebğimle ben de ıyıyız çok şükür ..darısı sızlerın basına dualarımız ısteyen herkes ıcın...Uygulayın uygulatın gercekten mucıze...
Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam
Hepinizi cok cok cok opuyorum
bebegımmmm nasılsın:):)
Canim sogan kurunu 1 hafta uyguladim ama ama uyguladigimda hamileymisim zaten.ogrenince hemen biraktim.1.5 yillik evliyim.10 aydir ugrasiyoduk bebis icin.kismet buguneymis.darisi sizlerin basina insallah.opuyorum
Elh iyiyim bebeğim sen nasilsin neler yapıyorsun? İncir ve havuc Kürune devam ediyorum. Dua ile...
Mrb tatlim iyi olmaya calisiyruz hamile olmani coook istiyrm ins guzel haberini verirsin diger arkadaslardan hic ses yok bu aralar hemsom vesdenizimde yok nerelerdeyse? ben hala adet olmadim testere disli aslan pencesi icmistim testte yapmadim bekliyrm bazi sorunlarim var ikinci cocugu yapmak pek gelmiyo icimden bari adetim duzenli olsa...moralim bozuluyoKizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :)
Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Canım Merhaba kahverengi lekenin rahme yerleştiği ile ilgili olduğunu cogu kez okudum ve arkadaşlarımın da öyle oldu korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum fakat doktora gitmeyide ihmal etme ve hamileliğin tadını çıkar bu mükemmel bir haber :))))
Darısı biz isteyenlerin başına gebelik testinde çift görmeyi umutla bekliyoruz :))
Oyyyy tebrik ederimins kucaginada alirsin diger arkadaslarimizda boyle guzel haberler verecekler... sen yanlis hatirlamiyorsam bu ay ovulasyon testi yapmistin dimi canim??
Canim inan çok sevindim. Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip eder inş. Senin incir kurun ilk kurdu demi? Birde bu son adetini kaç gün arayla oldun mesela subatla mart ayindaki regl günün kacgun arayla oldu 28 mi 21 mi. Birde reglinin kacinci günleri birleşme oldu lütfen yazarmisin bana?Esinde bir problem varmiydi?
Senden çok umitliydim bizede dua et. Şimdi ne mutlusundur mutluluğun daim olsun inş. Hamileliğin güzel geçsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?