Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

pınarcım geçmis olsun öncelikle.. umarım güzel haber belirtiliridir bunlar :)

Ayy ins iyiye alamettir Allah yardimcin olsun bizi habersiz birakma canim merak ettim seni

Canim bu belirtiler herkeste farkli olabiliyo o yuzden fazla kafana takma ama ins umdugun gibidir de hep birlikte seviniriz

Haklisin galiba cnm ben pcoluyum ve bu ay ilk kez yumurtam buyumustu kontrolde doktorum yumurtan 16 mm olus 2 gun icinde catlar dedi umut iste napacaksin..kismett....

Kizlar merba ben sizden yardim istyrm. Yarin dokttra gdicem kadin hastaliklarna. Kontrole gidcem bayadir gitmemstim. Nasil yardim istcem . ne sorucm bilmiorm. Cocukda istyruz ya . yardim almak istyrm . bana akil verirmisniz )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah kötü bişey olmaz Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun acil şifalar diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun inş iyiye işarettir.

secidoooooo çıkmadımı sonuçların 9 doğurdum valla hamile kalmadan daha inş hamişsindir hadi müjdeli haber ver ne olur

Simdi girdim bebegim canim skkindi onceden amh testi uaptim test sonuclarina gore yumurtaliklar gayet iyiydi yapilan fsh testine gore yumurtaliklar kotu doktor ya regl olmadin desi ama canim cok skkn haftaya carsamba tekrar gidicem yumurtalara bakacak

Haklisin galiba cnm ben pcoluyum ve bu ay ilk kez yumurtam buyumustu kontrolde doktorum yumurtan 16 mm olus 2 gun icinde catlar dedi umut iste napacaksin..kismett....
Bekarken banada pco dediler bazi drlar bazisida yumurtaliklarimin iii calismadigini soledi adet duzenim bozuldugunda dogum kontrol ilaci iciyrdum calismak biseylerle ugrasmak adetimi duzenliyrdu evlendim dogum kontrol ilacimi biraktim kizima hamile kaldim simdi yine adetim duzensiz polikistik goruntum varmis ama kistim yok cok sukur yumurtalik tembelligim varmis bir dr bana pkonun kesin tedavisi yok bununla bole arkadas gibi yasayacaksin demisti gercektende ole..ama tedavisi kolay bir rahatsizlik seni coook iii anliyrm takma kafana bende cook uzulmustum cocugum olmaz belki die ama Allah istedikten sonra hersey olur birgun pcoda canim dogum kontrol ilacini birakinca hemen gebe kalabiliyrsn cektigim icin seni cook iii anliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…