Kizlar bn hic iyi deilim adetimden 4 gun once adet gordum hic agrim olmadi ilkkez migde bulantisi bas donmesi yasiyorum tansiyonum dusuyo sanirim(( su anda da uykudan firladim karnimin etraginda aci var adetlermde kasik agrim olurdu bu sefer karnimin etrafi aciyo ayaga kalkamiyorum basim dönuyo dr.mu aradik acil gel dedi icimde garip bir duygu var ...
Kendinize iyi bakin insallah tekrardann gorusuruz hepinizi cok seviyorum Rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin ve muratlariniza erersiniz insallah ..
HOSCAKALİN...
Teşekkürler busekabuğunu soyuyosun sacnım sonra 4de bölüyosun
pınarcım geçmis olsun öncelikle.. umarım güzel haber belirtiliridir bunlar :)
Ayy ins iyiye alamettir Allah yardimcin olsun bizi habersiz birakma canim merak ettim seniKizlar bn hic iyi deilim adetimden 4 gun once adet gordum hic agrim olmadi ilkkez migde bulantisi bas donmesi yasiyorum tansiyonum dusuyo sanirim(( su anda da uykudan firladim karnimin etraginda aci var adetlermde kasik agrim olurdu bu sefer karnimin etrafi aciyo ayaga kalkamiyorum basim dönuyo dr.mu aradik acil gel dedi icimde garip bir duygu var ...
Kendinize iyi bakin insallah tekrardann gorusuruz hepinizi cok seviyorum Rabbim hepinizin dileklerini kabul etsin ve muratlariniza erersiniz insallah ..
HOSCAKALİN...
Canim bu belirtiler herkeste farkli olabiliyo o yuzden fazla kafana takma ama ins umdugun gibidir de hep birlikte seviniriz
Kizlar merba ben sizden yardim istyrm. Yarin dokttra gdicem kadin hastaliklarna. Kontrole gidcem bayadir gitmemstim. Nasil yardim istcem . ne sorucm bilmiorm. Cocukda istyruz ya . yardim almak istyrm . bana akil verirmisniz .
Cnm sana yardim edelim de bi sey anlamadim senin sorunun ne bi hastaliktan mi supeleniyosun yoksa kisa zaman denedin de olmadi mi
Kizlar merba ben sizden yardim istyrm. Yarin dokttra gdicem kadin hastaliklarna. Kontrole gidcem bayadir gitmemstim. Nasil yardim istcem . ne sorucm bilmiorm. Cocukda istyruz ya . yardim almak istyrm . bana akil verirmisniz .
Cnm sana yardim edelim de bi sey anlamadim senin sorunun ne bi hastaliktan mi supeleniyosun yoksa kisa zaman denedin de olmadi mi
Canim bi sorunum yok bildgm kadarıyla. Bu ay ilk denememiz . ne sorucam ne dicem doktora bilemiyormm. Cocuk istyrm yardim et diyemem)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merba ben sizden yardim istyrm. Yarin dokttra gdicem kadin hastaliklarna. Kontrole gidcem bayadir gitmemstim. Nasil yardim istcem . ne sorucm bilmiorm. Cocukda istyruz ya . yardim almak istyrm . bana akil verirmisniz)
Canim bi sorunum yok bildgm kadarıyla. Bu ay ilk denememiz . ne sorucam ne dicem doktora bilemiyormm. Cocuk istyrm yardim et diyemem)
Ewt cnm daha cok erken bence bir kac ay daha bekle sukret ki bi problemin yok ben bir yildir deniyorum ama malesef bir yildan sonra ancak bu ay yumurtam kendiliginden gelisti ..ben buna bile cok sevindim adetime 3 gun var bakalim kismett...
Ewt cnm daha cok erken bence bir kac ay daha bekle sukret ki bi problemin yok ben bir yildir deniyorum ama malesef bir yildan sonra ancak bu ay yumurtam kendiliginden gelisti ..ben buna bile cok sevindim adetime 3 gun var bakalim kismett...
Çok şükür canim. Sende istediğin güzel haberi bu ay inşallah alirsin canim. Ben gidiyim dedim bi kontrol ettryim kendimi. Herşey normalmi diye baktryim dedim. Eşime de diyorum yarin belki hamilesin der ;:))) AA ucarim sevinçten . bu ay yum yum gününe denk getirdik ins tutmuştur .
Benim sol kasigimda ara ara batma oluyor. Akintim vardi bir kaç gündür ama bugün yok geçmiş. Ya çok korkuyorum boyle bi tuhafim . yarin hem gitmek istyrm doktora hem de istemiyorum. Bi yanim kipir kipir bi yanim durgun cokk .(
Kizlar bn hic iyi deilim adetimden 4 gun once adet gordum hic agrim olmadi ilkkez migde bulantisi bas donmesi yasiyorum tansiyonum dusuyo sanirim(( su anda da uykudan firladim karnimin etraginda aci var adetlermde kasik agrim olurdu bu sefer karnimin etrafi aciyo ayaga kalkamiyorum basim dönuyo dr.mu aradik acil gel dedi icimde garip bir duygu var ...
HOSCAKALİN...
hayıt otu yada tohumu deniyor ben bu formdan duydum çok kısa bir süre içtim ve Allah ın izniyle hamile kaldım. Denemenizi tavsiye ederim
HOSCAKALİN...
Canim bugun ogleden sonra cikacakmis sonus nasil aile hekimligiyse
secidoooooo çıkmadımı sonuçların 9 doğurdum valla hamile kalmadan dahainş hamişsindir hadi müjdeli haber ver ne olur
Bekarken banada pco dediler bazi drlar bazisida yumurtaliklarimin iii calismadigini soledi adet duzenim bozuldugunda dogum kontrol ilaci iciyrdum calismak biseylerle ugrasmak adetimi duzenliyrdu evlendim dogum kontrol ilacimi biraktim kizima hamile kaldim simdi yine adetim duzensiz polikistik goruntum varmis ama kistim yok cok sukur yumurtalik tembelligim varmis bir dr bana pkonun kesin tedavisi yok bununla bole arkadas gibi yasayacaksin demisti gercektende ole..ama tedavisi kolay bir rahatsizlik seni coook iii anliyrm takma kafana bende cook uzulmustum cocugum olmaz belki die ama Allah istedikten sonra hersey olur birgun pcoda canim dogum kontrol ilacini birakinca hemen gebe kalabiliyrsn cektigim icin seni cook iii anliyrmHaklisin galiba cnm ben pcoluyum ve bu ay ilk kez yumurtam buyumustu kontrolde doktorum yumurtan 16 mm olus 2 gun icinde catlar dedi umut iste napacaksin..kismett....
Neden bu kadar stres yapiyrsn cok sukur sorunun yokmus canim akinti kasik agrisi iltihap belitisi olabilir dra gittiginde kasik agrisini akintiyi soylersin bu bahaneyle de cocuk istediginide soylersinBenim sol kasigimda ara ara batma oluyor. Akintim vardi bir kaç gündür ama bugün yok geçmiş. Ya çok korkuyorum boyle bi tuhafim . yarin hem gitmek istyrm doktora hem de istemiyorum. Bi yanim kipir kipir bi yanim durgun cokk .(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.iyi mi canim sana gitmen icin sebepleri siraladim hem kontrolde olur iste senin icin..kafan rahat eder boylece hadi hayirlisi
senin yaş kaç canım bende 3 yıl oldu evleneli bizde 6 aydır istiyoruz şimdilik bi faaliyet yok bekliyoruz Rabbim hayırlarla nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?