canım sogan suyunun bende cok faydasını gordum. ınsallah saanada şifa olur. rabbım aratmasın . bır umut beklıyoruz . göbişlerımız bebıs dolsun ınsallahh ( amınn )
inşş olur tatlım. sen soğan suyundan sonra hamıle kalamadınmı cnm
inşş olur tatlım. sen soğan suyundan sonra hamıle kalamadınmı cnm
canım ozaman korunuyoduk bız. benım akıntılarım oluyodu ara sıra onun ıcın kullanıodum tedbır amaclı :):)
canım ozaman korunuyoduk bız. benım akıntılarım oluyodu ara sıra onun ıcın kullanıodum tedbır amaclı :):)
anladım tatlım hayrlısı o zmnn:)
inşş olur tatlım. sen soğan suyundan sonra hamıle kalamadınmı cnm[/QUOTbenım bu ay yum yum gunum 7-8 dı bız 4-5-6 3 gun boyunca bırlıkte olduk belkı bı ıhtımal tutar dıyrum ama heves ıste :):)
anladım tatlım hayrlısı o zmnn:)
benım bu ay yum yum gunum 7-8 dı bız 4-5-6 3 gun boyunca bırlıkte olduk belkı bı ıhtımal tutar dıyrum ama heves ıste :):)
benım bu ay yum yum gunum 7-8 dı bız 4-5-6 3 gun boyunca bırlıkte olduk belkı bı ıhtımal tutar dıyrum ama heves ıste :):)
ayyy tutarrr inşşşş. bnmde 10 gun sonra heralde onumuzdekı haftayı ıyı degerlendrcem :))
ayyy tutarrr inşşşş. bnmde 10 gun sonra heralde onumuzdekı haftayı ıyı degerlendrcem :))
kaçırma gunlerını canım :)
ya ben anlıyorum yum yum gunumu ap açık bellı edıyor kendımı cok rahatsızlanıyorum . aman yumurtlayayımda cok sukur :)
senın yasın kac canım
kaçırma gunlerını canım :)
ya ben anlıyorum yum yum gunumu ap açık bellı edıyor kendımı cok rahatsızlanıyorum . aman yumurtlayayımda cok sukur :)
senın yasın kac canım
23 cnmm:) aynen bndeee anlıyorum :)
Teyzesi kurban olur onaaaa yerim onu beeen
Cicis aldim yigenime alla alla onla bnm aram soylemem yolladigmda gorursun
Az kaldi kuzum 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra daha iyi olucaksin merak etme
Peki dr.ilac vermedimi migde bulntilarina kuzum?
Bol limonlu salata yesen ??? Bastirir belki
Bu arada bn 4 gun once adet oldum zaten 26 gune dusmustu bikac zamndir simdi 21-22 gun oldu( bide bundan 1 hafta 10 gun once pembe kanama geldi 1 gun kadar surdu leke gibi daha ziyade
Bugunde atesim vardi sabah simdide koyu kahverengi kan geldi sali dr.a gitcem(
Bu arada anneler gunun kutlu olsun kuzum
23 cnmm:) aynen bndeee anlıyorum :)
hım bende 21 :) ınsallah guzel haberler alır verrıız
bunu okdar cok ıstıyorumkı . bu ay azcık umut var ıcımde ınsallah bosa cıkmaz :)
adet olcakmısım gıbı sancılarım cok . sankı sımdı sökülüvercem gibi :):)
bende bu ay içiyorum sen nasıl içiyodun tarif edermisin canım
Bekarken banada pco dediler bazi drlar bazisida yumurtaliklarimin iii calismadigini soledi adet duzenim bozuldugunda dogum kontrol ilaci iciyrdum calismak biseylerle ugrasmak adetimi duzenliyrdu evlendim dogum kontrol ilacimi biraktim kizima hamile kaldim simdi yine adetim duzensiz polikistik goruntum varmis ama kistim yok cok sukur yumurtalik tembelligim varmis bir dr bana pkonun kesin tedavisi yok bununla bole arkadas gibi yasayacaksin demisti gercektende ole..ama tedavisi kolay bir rahatsizlik seni coook iii anliyrm takma kafana bende cook uzulmustum cocugum olmaz belki die ama Allah istedikten sonra hersey olur birgun pcoda canim dogum kontrol ilacini birakinca hemen gebe kalabiliyrsn cektigim icin seni cook iii anliyrm
Can çarşamba günü için jimere randevu aldık reglimi beklersem bu sefer bir dahaki aya ramazan geliyor. Tedaviye adetinin ikinci günü baslaniyormus dedim ya bir tanıdık tüp bebek tedavisi görüyor ona sordum o dedi. Simdi ins bakilalim adetimde cagirirsa giderim inş. Peki simdi bende gebelik varsa doktor bakınca bilir demi? Ramazandan sonrayada ertelemek istemiyorum. Ramazanda tedavi denk gelirse nasıl olacak oruçlu oruçlu.
oruçluyken nasıl muayene olurum iğneler orucu bozarmi. Birde foruma fazla girmiyim diyorum kafaya takiyorum bu sefer.
Sende yazmissin bende
Çok kafaya takmamak için girmiyim diyorum. İnanki daha çok takıyor insan. Uzak durmak daha iyi.
vesdenizim dün gittim doktora dediğin gibi doktor iğne verdi şimdilik sıkıntı yok dedi bol bol dinlen dedi keseyi de gördük çok sükür :)
Simdi girdim bebegim canim skkindi onceden amh testi uaptim test sonuclarina gore yumurtaliklar gayet iyiydi yapilan fsh testine gore yumurtaliklar kotu doktor ya regl olmadin desi ama canim cok skkn haftaya carsamba tekrar gidicem yumurtalara bakacak
Bende düzensizlik vardı hormonlardan kaynaklanan.ve gebe kalman zor olabilir demişti doktor. Doğum kontrol ilacı kullandım 1 yıl. Sonra burdan okudum, 2 çay kaşığı tohumu bir fincan kaynar suyun içine atıp 5 6 saniye kaynatıp kapatıyordum bi 10 dk demleyip süzüp içtim. Başlarda arasıra içtim düzensiz yani... Hiçte faydası olmadı. Sonra 1 ay boyunca günde 2 kez mutlaka içtim bide duphaston du sanırım bu ilacı vermişti doktorum adet söktürücü diye .Bu ilacında gebe kalmak için faydalı bi ilaç olduğunu okudum netten.İkisini birlikte kullandım düzenli olarak ve bir ayın sonunda hamileliğimi öğrendim çok şükür...
canım sıkma canını peki tedavi filan demedimi
hım bende 21 :) ınsallah guzel haberler alır verrıız
bunu okdar cok ıstıyorumkı . bu ay azcık umut var ıcımde ınsallah bosa cıkmaz :)
adet olcakmısım gıbı sancılarım cok . sankı sımdı sökülüvercem gibi :):)
İnş Cnm nasıl yani adetın yeni bitmedimi senin neden öle hissedıosun
Ben 21 yasindayim. 3 sene oldu evleneli. Bugün gittim doktora az önce geldim. Hic bi skintim yok çok şükür folik asit verdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sevindim canım şükür Rabbim kısa zamanda kucağımızı doldurur inşallah ne kadardır istiyoruz bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?