Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yok bebeğim limon mahveder beni. zaten ekşili şeyleri midem alıyo ancak ama bir haftadır da fena mide yanmam varağzımdan ateş çıkacak sanki. önceden reflüm vardı şîmdi bi de hamilelikten dolayı iyice arttı. bu aralar gidicem dr.uma ve ilaç yazmasını îsticem. haftaya tatile de çıkıcaz ilaçsız dayanamam yolda. kuzum ilaçlar mı seni böyle yaptı yaa?? kıyamam ben sana.. bu arada senin de anneler günün kutlu olsun şekerim maşşallah boyun kadar oğlun var:) facede yazcaktım unuttum. şaşırdım valla görünce. ayrıca aynı sen yaa

bende bu ay içiyorum sen nasıl içiyodun tarif edermisin canım

Bende düzensizlik vardı hormonlardan kaynaklanan.ve gebe kalman zor olabilir demişti doktor. Doğum kontrol ilacı kullandım 1 yıl. Sonra burdan okudum, 2 çay kaşığı tohumu bir fincan kaynar suyun içine atıp 5 6 saniye kaynatıp kapatıyordum bi 10 dk demleyip süzüp içtim. Başlarda arasıra içtim düzensiz yani... Hiçte faydası olmadı. Sonra 1 ay boyunca günde 2 kez mutlaka içtim bide duphaston du sanırım bu ilacı vermişti doktorum adet söktürücü diye .Bu ilacında gebe kalmak için faydalı bi ilaç olduğunu okudum netten.İkisini birlikte kullandım düzenli olarak ve bir ayın sonunda hamileliğimi öğrendim çok şükür...

Bazen birilerinin anladini bile bilmek umut oluyor insana ewet bende oyle dusunuyorum rabbim istedikten sonra hersey olur o ol derse ne pco ne baska birsey umudimu hic kaybetmedim insallah en kisa zamanda yusufuma kavusurum..

kuzum merhaba nasılsın? epeydir giremiyordum foruma. sürecini okudum, Rabbim tedavinizi hayırla sonuçlandırsın inşaAllah.
Ramazana kalmadan gebe kalırsın inşaAllah. sen sakince tedavine devam et, mümkün olduğunca rahat olmaya çalış. bak başka bir topikte bir arkadaş ilk tüp bebek tedavisinde gebe kaldı. benim bir arkadaşım da ilkinde o mutluluğa erişti. Rabbim sana da nasip etsin mehlikam. Allaha emanet olasın...

canım sıkma canını peki tedavi filan demedimi

ben günde 1 defa içiyorum.fazla yüklenmek istemedim kendime bu aay troid olduğumu öğrendim onun ilacınıda içiyorum fazla gelir die 1 defa yaptım inş şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…