Kızlar bende bebek İstyrm bişy sorcm size bende çok şükür iltihap fln Hiçbişym yok adetimde düzenli sadece bebek olması bu soğan kürünü yapsam bily olurmu bide adetimin 6.günü şimdi başlasam yumurtlama zamanına kadar yumurtlama günüme kdr tabi 15 gün yapıcaz sanırım şimdi başlasam olurmu adet adet günü fln uzatıyor diyorlar sizde nasıl oldu
canım benimde sıkıntım yok adetim düzenli filan ama bende başladım adet bitminden 4 gün sonra 9 gün oldun Allah izin verirse 15e tamamlayacam ne kadar ablamlar kızsada içme bişey olur diye
Cnm ne kadardır deniyorsun bebek yapmayı ben daha gecen ay denedim ama adetime bi hafta kala yaptık esim şehir dışındaydı bu ay da Denicem de soğan kürüde uygulasammı adet düzenini bozar diye korkuyrm
yok aksine adet düzenler canım geçen aydan beri bizde ama iltahap varmış bende başladı yavaş yavaş dökülmeye canım :26::26::26::26::26::26:
Sen galiba duzenli adet goruyrdn hadi ins iiiye isarettir gecikmen ama yinede cok umitlenme canim sonu hayal kirikligi olursa uzulursun
Amin ii temennilerin icin sagol..evet dogum kontrol hapini birakinca birkac ay gebe kalinmiyormus ama Rabbim ilk defa hayatimda coook istedigim birseyi geri cevirmeden hemen verdi..sonsuz sukurler olsun..seninde tatli prens ve prensesin olsun ikiz olsun
Bugün adet günüm gelen giden yok :) insallahta olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala bişey yoksa bi umut demektir hadi bakalım inşallahh
Hala bişey yoksa bi umut demektir hadi bakalım inşallahh
Yok tatlim gelen giden . ama ay sonuna kadar beklicem test yapmicam)
aynı canım sizde aynı biz gibisiniz bakalım bizde bu aydan sonra hayırlısı 3 yıl bitti bizimde insan zaman geçince korkuyor kuzum yaş kaçtı senin
Yok tatlim gelen giden . ama ay sonuna kadar beklicem test yapmicam)
Bi de çok heveslenmede sonrası kötü oluyor çünküBen çok sabırsızım sen iyi ay sonuna kadar dayanabiliyorsun ben yumurtlamadan önce bile dayanamayıp yaptığımı biliyorum o kadar sabırsızım yani
28 yasındayım canım. evet ınsan korkuyorr ıns allah nasıp ederr bızlerede bır bebıs. hasta olmayı beklıyorum 3 gun gecıktı. olsamda bıtse sogan kurune baslasm hemen.
Iltihap mı vrmış 😳 anlamdınmı iltihap oldunu cnm yani belirti varmıydı sende ya bazılarında adet düzeni bozmuş ama bende yarın başlamayı düşünüyrm adetimin 6.günü daha bitmedi ama olsun başlıym Dyrm
canım stress yapma o zamanda adet düzenin bozuluyor hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Evet icimden oyle gecti canimNe mutlu sana canm beklemeden sahip olmuşsun Allah bize de nasip etsin inşallah. Yalnız içinden mi geldi ikiz dedinPkolarda ikiz ihtimali yüksek oluyormuş doktor bana da olabilir demişti
Evet icimden oyle gecti canimcok sayida yumurta oldugu icin oyle olabiliyor pkoda dogum kontrol hapini birakinca hemen gebe kaliniyo ve klomenlede oyle bendede pko var simdi kistim yok ama bendede polikistik goruntu hala var cunku pko gitmeyen Birsey sadece tedaviyle etkisi azaliyo zaten bununla arkadas gibi yasamak lazim
amınnnn canım bu mubarek cuma gununde dualrımız kabul olsun hepımızın ıns. hazıranda bebıslerımız olsun ıns.
Amin Allah korusun duzenin bozulmasin hicbir zaman biz Ekimden itibaren istiyrduk daha dogrusu kizim kucuk oldugu icin ben pek istemedimEvet bende 10 yıl kadar hap kullandım zaten bırakınca tekrarladı mecbur hap kullandırdı dr ama şimdi iyiyim çok şükür tekrarlamaz inşallah en azından bu aralar tekrarlamasın bebiş olmadan bişey olmasın aman amanAllah hayırlısını nasip etsin tek duam o hepimiz için hayırlıısnı nasip etsin. Sen ne kadardın istiyorsun canım
aminn kuzummm benim aminnn
Bi de çok heveslenmede sonrası kötü oluyor çünküBen çok sabırsızım sen iyi ay sonuna kadar dayanabiliyorsun ben yumurtlamadan önce bile dayanamayıp yaptığımı biliyorum o kadar sabırsızım yani
Yok canim daha neler) sabretcez allah verirse olur canim. Umitlenmiyorum pek nihayetinde ilk denemem. İlk evlendigmde dusugum olmuştu . kismet artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?