Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bende bebek İstyrm bişy sorcm size bende çok şükür iltihap fln Hiçbişym yok adetimde düzenli sadece bebek olması bu soğan kürünü yapsam bily olurmu bide adetimin 6.günü şimdi başlasam yumurtlama zamanına kadar yumurtlama günüme kdr tabi 15 gün yapıcaz sanırım şimdi başlasam olurmu adet adet günü fln uzatıyor diyorlar sizde nasıl oldu

canım benimde sıkıntım yok adetim düzenli filan ama bende başladım adet bitminden 4 gün sonra 9 gün oldun Allah izin verirse 15e tamamlayacam ne kadar ablamlar kızsada içme bişey olur diye

canım benimde sıkıntım yok adetim düzenli filan ama bende başladım adet bitminden 4 gün sonra 9 gün oldun Allah izin verirse 15e tamamlayacam ne kadar ablamlar kızsada içme bişey olur diye

Cnm ne kadardır deniyorsun bebek yapmayı ben daha gecen ay denedim ama adetime bi hafta kala yaptık esim şehir dışındaydı bu ay da Denicem de soğan kürüde uygulasammı adet düzenini bozar diye korkuyrm

Cnm ne kadardır deniyorsun bebek yapmayı ben daha gecen ay denedim ama adetime bi hafta kala yaptık esim şehir dışındaydı bu ay da Denicem de soğan kürüde uygulasammı adet düzenini bozar diye korkuyrm

yok aksine adet düzenler canım geçen aydan beri bizde ama iltahap varmış bende başladı yavaş yavaş dökülmeye canım :26::26::26::26::26::26:

yok aksine adet düzenler canım geçen aydan beri bizde ama iltahap varmış bende başladı yavaş yavaş dökülmeye canım :26::26::26::26::26::26:

Iltihap mı vrmış 😳 anlamdınmı iltihap oldunu cnm yani belirti varmıydı sende ya bazılarında adet düzeni bozmuş ama bende yarın başlamayı düşünüyrm adetimin 6.günü daha bitmedi ama olsun başlıym Dyrm

Ne mutlu sana canm beklemeden sahip olmuşsun Allah bize de nasip etsin inşallah. Yalnız içinden mi geldi ikiz dedin Pkolarda ikiz ihtimali yüksek oluyormuş doktor bana da olabilir demişti

aynı canım sizde aynı biz gibisiniz bakalım bizde bu aydan sonra hayırlısı 3 yıl bitti bizimde insan zaman geçince korkuyor kuzum yaş kaçtı senin

28 yasındayım canım. evet ınsan korkuyorr ıns allah nasıp ederr bızlerede bır bebıs. hasta olmayı beklıyorum 3 gun gecıktı. olsamda bıtse sogan kurune baslasm hemen.

28 yasındayım canım. evet ınsan korkuyorr ıns allah nasıp ederr bızlerede bır bebıs. hasta olmayı beklıyorum 3 gun gecıktı. olsamda bıtse sogan kurune baslasm hemen.

canım stress yapma o zamanda adet düzenin bozuluyor hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

canım akıntının kıvamı değişiyor rahmi temizliyormuş saraçoğlunun sitesinde de öyle yazıyor daha öncede kızken kullanmıştım o zamanda öyle olmuştu benim 9. gün zaten 15 gün kullanınca bırakacam

Ne mutlu sana canm beklemeden sahip olmuşsun Allah bize de nasip etsin inşallah. Yalnız içinden mi geldi ikiz dedin Pkolarda ikiz ihtimali yüksek oluyormuş doktor bana da olabilir demişti
Evet icimden oyle gecti canim cok sayida yumurta oldugu icin oyle olabiliyor pkoda dogum kontrol hapini birakinca hemen gebe kaliniyo ve klomenlede oyle bendede pko var simdi kistim yok ama bendede polikistik goruntu hala var cunku pko gitmeyen Birsey sadece tedaviyle etkisi azaliyo zaten bununla arkadas gibi yasamak lazim

Evet bende 10 yıl kadar hap kullandım zaten bırakınca tekrarladı mecbur hap kullandırdı dr ama şimdi iyiyim çok şükür tekrarlamaz inşallah en azından bu aralar tekrarlamasın bebiş olmadan bişey olmasın aman aman Allah hayırlısını nasip etsin tek duam o hepimiz için hayırlıısnı nasip etsin. Sen ne kadardın istiyorsun canım

Amin Allah korusun duzenin bozulmasin hicbir zaman biz Ekimden itibaren istiyrduk daha dogrusu kizim kucuk oldugu icin ben pek istemedim bu defa ondan olmuyo sanirim dogum kontrol ilacini biraktim 2 ay duzenli adet gordum o iki aydada 2 kere korunmadik zaten sonrasi husran adetlerim bozuldu sogani denedim olmadi sokturucu ile oluyrm drum yaza kadar boyle devam etmemi istedi cunku sen dogal yolla tedVisiz hamile kaldin yine kalirsin dedi yoksa adetimin 5. Gunu klomene baslatacak vakit kaybetmeden ikinciyi bencede yap dedi sonra tedavi uygulayacakmis bazen kafam bozuluyo ic dogum kontrol hapini diyrm bugun hayit hapina basladim 2 ay oncede progestan hapina baslamistim baslamaz olaydim sarhos yapiyo beni.. adetin 17.gunu icmistim drum kizmisti hicbisey kullanma die bunuda duysa ne der bilmiyrm

aminn kuzummm benim aminnn

evettt bugun ıtıbarıyle mayıs ayını kapatıyorum. cunku hasta oldum hemen adetımın 7.gunu gelsede sogan suyuna baslasam.gercı mıde rahatsızlıgım var korkuyorum bır yandanda dokunursa dıye acaba ıcebıldıgımı ac karna ıcsemde mıdemde sıkıntı hıssettıgım zaman tok karna ıcsem olurmukı?bır takvım yaptım kendıme yumurtlama gunlerını falan ayarladım.ona gore calısmalar yapılacagını gunlerı ısaretledım. kafayı sıyırdımnasıp kısmett ınss olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…