Hayirlisi olsun canim yumurtlama gunundeki uzayan sumuksu akintiya dikkat et herseyden once Rahat olevettt bugun ıtıbarıyle mayıs ayını kapatıyorum. cunku hasta oldumhemen adetımın 7.gunu gelsede sogan suyuna baslasam.gercı mıde rahatsızlıgım var korkuyorum bır yandanda dokunursa dıye acaba ıcebıldıgımı ac karna ıcsemde mıdemde sıkıntı hıssettıgım zaman tok karna ıcsem olurmukı?bır takvım yaptım kendıme yumurtlama gunlerını falan ayarladım.ona gore calısmalar yapılacagını gunlerı ısaretledım. kafayı sıyırdım nasıp kısmett ınss olur hayırlısıyla
Hayirlisi olsun canim yumurtlama gunundeki uzayan sumuksu akintiya dikkat et herseyden once Rahat ol
Amin Allah korusun duzenin bozulmasin hicbir zaman biz Ekimden itibaren istiyrduk daha dogrusu kizim kucuk oldugu icin ben pek istemedimbu defa ondan olmuyo sanirim dogum kontrol ilacini biraktim 2 ay duzenli adet gordum o iki aydada 2 kere korunmadik zaten sonrasi husran adetlerim bozuldu sogani denedim olmadi sokturucu ile oluyrm drum yaza kadar boyle devam etmemi istedi cunku sen dogal yolla tedVisiz hamile kaldin yine kalirsin dedi yoksa adetimin 5. Gunu klomene baslatacak vakit kaybetmeden ikinciyi bencede yap dedi sonra tedavi uygulayacakmis bazen kafam bozuluyo ic dogum kontrol hapini diyrm bugun hayit hapina basladim 2 ay oncede progestan hapina baslamistim baslamaz olaydim sarhos yapiyo beni.. adetin 17.gunu icmistim drum kizmisti hicbisey kullanma die bunuda duysa ne der bilmiyrm
Canim hersey normal bile olsa yani seninde esininde saglik sorununuz olmasa bile olma olasiligi % 5 veya 15 tup bebekte bile herkeste olasilik %30 dedi drum Allahin mucizesi iste verirse oluyotamam canım cok sagoll. ahh bıde su rahat olmayı becerebılsemama sureklı kendıme temkınlerde bulunuyorum. kendımı cocuklara yoneltınce kafam kazan oluyor zaten bır sure unutuyorum:):)bırde evde unutsam:):)
Canim hersey normal bile olsa yani seninde esininde saglik sorununuz olmasa bile olma olasiligi % 5 veya 15 tup bebekte bile herkeste olasilik %30 dedi drum Allahin mucizesi iste verirse oluyo
Progestani hic sorma guzel kafa yapiyo nevrim donuyoBizde ekimden beri uğraşıyoruz hadi hapın etkisi 3 4 ay geçer normal dedim ama sonrasında da olmadı bu aydan umutluyum işte her aydan umutluydum gerçiBizde eşimin tedavisini bekliyoruz ilk bebeğimiz Allah nasip ederse. Bana da progestan verdi ilk başta ama o benide çok kötü yaptı bi de kabızlık yaptı tüm düzenimi bozdu gün içinde de perişan etmişti sonra kullanmadım eşimde sorun çıkınca ben ilacı bıraktım şimdi sadece soğan kürü yapıyorum. Benim ilki olsun daha sırada 2. var onda da bu kadar uğraşırsak bakalım artık gözüm korktu şimdiden :) Yaşım 29 bir an önce olsun istiyorum ki 2.ye yaşım geçmesin tedavilerde zor oluyormuş belli bi yaştan sonra
Progestani hic sorma guzel kafa yapiyo nevrim donuyosadece sokturucu olarak 5 gun ictim dr oyle icmemi istedi adet oldum o 5 gunu bana sor Anladim canim demek esindede sorun vardi hersey duzelir ins birgun dileginde gerceklesir ..benim yasta 30 drum belkide ondan acele etmemi istedi cunku benim yumurtaliklar tembel ii calismiyo ama iste 2.ye daha ozlem duymadim yoruldum biraz sonra zor olurmu diyede dusunmeden edemiyrm
evettt bugun ıtıbarıyle mayıs ayını kapatıyorum. cunku hasta oldumhemen adetımın 7.gunu gelsede sogan suyuna baslasam.gercı mıde rahatsızlıgım var korkuyorum bır yandanda dokunursa dıye acaba ıcebıldıgımı ac karna ıcsemde mıdemde sıkıntı hıssettıgım zaman tok karna ıcsem olurmukı?bır takvım yaptım kendıme yumurtlama gunlerını falan ayarladım.ona gore calısmalar yapılacagını gunlerı ısaretledım. kafayı sıyırdım nasıp kısmett ınss olur hayırlısıyla
canım akıntının kıvamı değişiyor rahmi temizliyormuş saraçoğlunun sitesinde de öyle yazıyor daha öncede kızken kullanmıştım o zamanda öyle olmuştu benim 9. gün zaten 15 gün kullanınca bırakacam
canım tesekkur ederım bılgıler ıcın. gecmıs olsun sanada canım.kesınlıkle once doktora gozukmek lazım onda bende hem fıkırım. bende muayane oldum baktırdım cok sukur bır sıkıntı cıkmadı.rahat olacaksın deneyceksınız yumurtlama gunlerını kacırma dedı. sogan kurunude deneyen cok olmus oda bır katkı saglar dıye ıcıcem bakalım:):)allah ısteyen herkesee nasıp etsın rabbım bu guzel mucızelerı. ınsanogluyuz ıste herseyı deneylım ıstıyoruz aklımız kalmasın dıye:):):)kendi tecrübeme istinaden, reklamı olmasın adını söylemiyim Prof. X in kendi markası ile sattığı soğan küründen aldım ve kullandım. Bir işe yaramadı malesef. O günün parası ile 250TL de uyduruk şeylere verdiğimizle kaldık...
Artık bu soğandı sarmısakdı yerine, adam gibi hocalara görünüyorum. Eğer olmuyorsa, ya çok kastığımızdan (rahat bırakmak lazım) ya da teknik bir sorun olmasından ki bu durumda iyi bir hekime muayene ( hatta alanında uzman hematolog vb de) olmak şart.
Benim mesela kanım da pıhtılaşma tespit edildi, bu durumda bebek beslenemeyip erken düşüğe gidiyormuş. Aynı şekilde elimde ayağımdaki üşümelerinde doğru bir diyetle düzeldiğini gördüm. Meğer B12 emilimi sorunumda varmış. şu an metaoninden fakir diyet uyguluyorum doktorumun önerisiyle. İnşallah başka bir sıkıntı, bulunmayan birşey yoktur...
Allah herkese gönlüne göre versin inşallah.
Selamlar
evettt bugun ıtıbarıyle mayıs ayını kapatıyorum. cunku hasta oldumhemen adetımın 7.gunu gelsede sogan suyuna baslasam.gercı mıde rahatsızlıgım var korkuyorum bır yandanda dokunursa dıye acaba ıcebıldıgımı ac karna ıcsemde mıdemde sıkıntı hıssettıgım zaman tok karna ıcsem olurmukı?bır takvım yaptım kendıme yumurtlama gunlerını falan ayarladım.ona gore calısmalar yapılacagını gunlerı ısaretledım. kafayı sıyırdım nasıp kısmett ınss olur hayırlısıyla
inş canım inş
Ya bende bugun anneme sordum yapma dedi eskiden bebek düşürmek için yapıyorlarmış onu dedi bana 😳ya hani bnm şuan bi sorunum yok çok şükür senin nasıl durum nasıl cnm kararsız kaldım ben
bizde korunmuyoruz artık nasip ederse Rabbim istiyoruz canım ama ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyo zaten benim yarın 10. gün 3 gündür akıntı geliyor iltihap geliyor rahmi temizliyor diye biliyom ablamlarda çok kızdılar kullanma diyede 6 günüm kaldı zaten sonra bitiyor benim bide şöyle düşün adet bitiminden 7 gün sonra başlıyosun zaten yani yumurtlama günlerine geliyor ortalama canım hemen kısa sürede bişey olacağını sanmıyorum gene Rabbim bilir
Ya bende bugun anneme sordum yapma dedi eskiden bebek düşürmek için yapıyorlarmış onu dedi bana 😳ya hani bnm şuan bi sorunum yok çok şükür senin nasıl durum nasıl cnm kararsız kaldım ben
Ya bende yapmak isytrm mantıklı geliyo çünkü peki sen bu arada yani yumurtlama gününde fln denemelerini yapysn dimi ay inş bu ay hamiş olursun
inş kuzum hepimiz oluruz Rabbim kucağımzı doldurur hayırlı evlatlar verir yani aynı devam ediyorum bu ayki yumurtlamam bu haftaydı bakalım kısmet Rabbim ol derse olur
Okudum cnm sağol evt bende yapıym inş bi faydası olur ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?