- 5 Mart 2012
- 20
- 11
- 88
ay evet ya yok ayak dik yok yastık koy yok kımıldama.Kafaya takmamanın yolları var mı acaba ? kafa dağıtmak ıcın yapmadığım şey kalmadı . alışverişe çıkmaktan bıle sıkıldım yanı sırf kafa dağıtmak adına ki en cok sevdıgım olaydır kendılerı
Onu ben de duydum ama daha önce hiç denemedim artı henüz hamile de değilim aslına bakarsannAdetin gecince test yap bence canm hemen çıkmıyormuş testte
Bugün adet günüm gelen giden yok :) insallahta olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasın adına cok sevındım cnm. ama ben sanırım adet olacağım bugun. cok hafıf bır pembe akıntı gelmiş . arkası gelır dıye düşünüyorum .
Kizlar bugün adet günüm ama olmadim adet belirtisi de yok zaten beyaz ve sari arazi karisik kivami yoğun akintim var daha önce hic boyle olmazdi . arastirdim boyle olanların çoğu hamile cikmis buna isaretmis yani :)
inş hamilesindir canım
Hadi ins olur Kac gun gecikti canimcok tesekkurler canım. tamam 7. gun baslayıp 15 gun sabah aksam ıcıcem tamam. cok okudum nette sogan kurunden hamıle kaldık dıye yazmıslar ıns bızede nasıp olurr.bu mutlulugu hepımız yasarız. bu ay daha hasta olmadım gecıktı bıraz bır olsaydım.
Sen galiba duzenli adet goruyrdn hadi ins iiiye isarettir gecikmen ama yinede cok umitlenme canim sonu hayal kirikligi olursa uzulursunKizlar bugün adet günüm ama olmadim adet belirtisi de yok zaten beyaz ve sari arazi karisik kivami yoğun akintim var daha önce hic boyle olmazdi . arastirdim boyle olanların çoğu hamile cikmis buna isaretmis yani :)
Sorayim ozaman :) hamile olunca rahim yukari cikarmis. Ben kontrol ettim önceden assagidaydi ama simdi zor dokunuyorm . birde bugün adet günüm tek isteğim dileğim adet olmamak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.Bilmiyrm ben hic test etmedim canim boyle seylere pek kafa yormam
Amin ii temennilerin icin sagol..evet dogum kontrol hapini birakinca birkac ay gebe kalinmiyormus ama Rabbim ilk defa hayatimda coook istedigim birseyi geri cevirmeden hemen verdi..sonsuz sukurler olsun..seninde tatli prens ve prensesin olsun ikiz olsunAynen öyle canım Rabbim nasip etmişse bir gün hepimiz halime kalırız ama etmemişse ne denesek boş. İnşallah nasip ettiklerinden oluruz hepimiz. Bende kistten dolayı uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ama şimdi çok şükür tekrarlamadı. haptan sonra vücudun kendisini de toplaması lazımmış sanırım dr lar öyle diyorlar ama bizim 8 ay oldu bekliyoruz kısmet işte zamanı daha gelmedi demek ki :) Çocuğunu da Allah bağışlasın canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur
Hadi ins olur Kac gun gecikti canim
Rica ederim ne demek vesile olursak ne mutlu.. bence sogan kurunu uygula adetini gordukten sonrada corekotunu uygulayabilirsin yada prolaktin hormonu yuksekligi gibi sorunun yoksa sogandan sonra incir kurunude uygulayabilirsinTeşekkür ederim canım çok saol o zman sadece bunu uygulayım ikisini aynı anda yapmayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sogan kurune adet bitiminden sonra 3.gun veya 7. Gun baslayabilirsin bazi arkadaslar adetin 7 gunude baslamislar ve aralarinda konu sahibi olmak uzere gebe kalanlar var 15 gun sabah aksam iciyrsn kurun zarari olmaz korkma sadece hamile kaldigini ogrendigin anda birakiyrsun i
Senin ilk denemendi sanirim dimi kis sen daha yenisin olur ins fazla kafana takma emicanım 2 gun gecıktı ama hasta olucam hıssedıyorumkarnım hafıften agrımaya basladı goguslerım sıstı acıyor. bu ay sogan kurunu uygulayacagım ıns tutarr
Senin ilk denemendi sanirim dimi kis sen daha yenisin olur ins fazla kafana takma emi
Ben seni kubra ile karistirdim kafam sonradan dank ettigercı yenıyım sayılır canım 3 ay oldu deneyelı.hazıranda 4.ay olacak:) ama ınsan korkuyor nebıleyım. 3 yılımıza grıcez evlılıkte.gerıcekılmeyle goturduk bu zamana kadar.esımle karar verdık bebıs ıcın.doktorada gıttım temız dedı hersey.esım de gozukecektı gerek yok dedı.6 ay 1 sene gecsın dedı.
ıns sogan kuru yardım eder hamıs kalırım
Ben seni kubra ile karistirdim kafam sonradan dank ettiama olsun dedigin gibi sende yolun basindasin iii bak ne mutlu sorununda yokmus ilk once Allah sonra sogan bebisine kavusturur seni..)bugun yine haberlerde gordum iki gunluk kiz bebegini yol kenarina birakmislar sag ayagida ice dogru gelismis oyle icim acidiki kimileri servetini dokuyo cocuk icin yanip tutusuyo kimileride boyle vicdandan yoksun hayvan bile yapmiyo bu vicdansizligi ben kizimin tirnagina bisey batsa icim aciyor
gercı yenıyım sayılır canım 3 ay oldu deneyelı.hazıranda 4.ay olacak:) ama ınsan korkuyor nebıleyım. 3 yılımıza grıcez evlılıkte.gerıcekılmeyle goturduk bu zamana kadar.esımle karar verdık bebıs ıcın.doktorada gıttım temız dedı hersey.esım de gozukecektı gerek yok dedı.6 ay 1 sene gecsın dedı.
ıns sogan kuru yardım eder hamıs kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?