Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

değerlerin ilaç kullanımıyla düşmedimi?lütfen hayırlı haber alınca benimlede paylaş olurmu?

ben hapa başlayalı iki ay oldu ilk tsh 35 lerdeydi ilaca başladım 1 ay kullandım ve çok düştü 0,06 ya kadar ilacı 15 gün kestim tekrar ölçtürdüm tekrar 15 e çıkmış şimdi hapı 75 lik günde 1 tane içiyorum 1 ay oldu yarın tahlil vercem inşallah düzelmiştir cnm :( inşallah cnm paylaşırım :34:

canım benimde değerlerim seninkinin 2 katıydı ilaca başladım 1 ayda düştü banada doktorum korunmamı söyledi bence korun ilacını düzenli iç hemen düşüyor.bu arada soğanıda yaparsın bişey olmaz herhalde.ben bu ay bıraktım 2 gün adetim geçti inş hamileyimdir.

ne yaptın canım 3 gün olmuş bence bekleme kan tahlili ver zaten varsa çıkarmış.biliyorsun gün geçince ne kadar ümitlenip hayal kuruyoruz.en iyisi ümitlenmeden kesin sonucu görmek.inşallah hamilesindir.yaz tamam canım.:1:

Kizlar sogan kuru yapiyodum bu ay ovulasyon testim pozitifmi sizce adetimin 13. Gunu. Bugun.sogan kurunun 8.gunu siCe pozitifmiiiii

Eklentiler

• $1404383701147.webp
    $1404383701147.webp
    10 KB · Görüntüleme: 48
  • $1404383709962.webp
    $1404383709962.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $1404383720661.webp
    $1404383720661.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $1404383731111.webp
    $1404383731111.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $1404383745500.webp
    $1404383745500.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar sogan kuru yapiyodum bu ay ovulasyon testim pozitifmi sizce adetimin 13. Gunu. Bugun.sogan kurunun 8.gunu siCe pozitifmiiiii
canışım ben de ovulasyon testi alacaktm ama pkolularda sağlıklı sonuç vermiyormuş.hormonlarımız dengesiz olduğu için sık sık koyu çizgi görebilrmşz. peki sen ne kadardr kullanıysn bu testi ve ilk kez mi koyu çzgi çktı?yumurta takibne gitmiyor musn?

canışım ben de ovulasyon testi alacaktm ama pkolularda sağlıklı sonuç vermiyormuş.hormonlarımız dengesiz olduğu için sık sık koyu çizgi görebilrmşz. peki sen ne kadardr kullanıysn bu testi ve ilk kez mi koyu çzgi çktı?yumurta takibne gitmiyor musn?

ben 3 aydır yapıyorum ovu testi gülüm hiç koyu olmadı benim.bugüne kadar en koyu bu oldu evet ilkkez canım..yok takibe gitmiyom canım.haklısın ovu testi yanlıs sonuc verebilyo yinede deniyorum belli olmaz diye

Son düzenleme:
ben 3 aydır yapıyorum ovu testi gülüm hiç koyu olmadı benim.bugüne kadar en koyu bu oldu.yok takibe gitmiyom canım.haklısın ovu testi yanlıs sonuc verebilyo yinede deniyorum belli olmaz diye
canım yumurta takibne gtsene ya en sağlıklısı.ben bile bu kıytırık yerde gdyrm:1: canım bence sen pkolu ovu testi kullananlara sor derim.

canım yumurta takibne gtsene ya en sağlıklısı.ben bile bu kıytırık yerde gdyrm:1: canım bence sen pkolu ovu testi kullananlara sor derim.

hayırlısı gülüm bu ay doktora gitmeyip sogan kürü yapıcam.bayramdan sonra gitmeyi düsünüyorum cünkü esimin sonuc yaptırmasını istiyo doktor ondan ramazandan sonraya kaldı

Bir arkadaşa soğan kürünü tavsiye etmiştim.. Vesile oldu herhalde ki,hamile olduğunu öğrendim.. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. Allah isteyen herkese nasib etsin canlarım..:16:

Bir arkadaşa soğan kürünü tavsiye etmiştim.. Vesile oldu herhalde ki,hamile olduğunu öğrendim.. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. Allah isteyen herkese nasib etsin canlarım..:16:

maşallah ne güzel :nazar: ya bu soğan suyunu günde bir bardak içsek ne olur? ramazanda sahuru zor hazırlıyorum zaten yetişmiyor..iftar sonrası içmiş oluyorum yani bir bardak :44:

Arkadaşlar ben soğan kuruyle hamile kaldim ve tabiki allahin takdiriyle gercekten dendiği gibi kullanin ise yariyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sogan kuru bnde kullanmak istiyorum ama gastrit hastasiyim cekiniyorum biraz ama bi bu kaldi artik

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

Soğan gasrtite zararlı ama çiğ yersen. Pişmiş olunca hiç bir zarar vermiyor suyu da öyle. Bende de gastrit var soğan kürü içiyorum hiç zararı olmadı

arkadaşlar daha önce bu siteye gelmiş ve yorumları okumuştum bende 4-5 ay denedim çocuk sahibi olmayı, doktora gittim hemde birden fazla doktora hatta içlerinden birisi ancak tüp bebekle mümkün olduğunu söyledi. gerçi bunu dediği ay ben soğan kürü ile hamile kaldımya neyse kimseye kulak asmayın özel hastanelerde sürünmeyin önce bir kadın doğuma gittim alttan simir aldırdım o arada iltihabım olduğunu söyledi bir fitil verdi.5 gün kullandım sonra bende bu siteye geldim ve soğan kürünü okudum 15 gün boyunca aynen kürü uyguladım ve uyguladığım ay hamile kaldım hemde doğal yollarla gerçekten de mucizevi bir kürmüş mutlaka tavsiye ediyorum bana birkaç kilo verdirdi zayıflamak isteyenlerde 15 gün mutlaka uygulasınlar

arkadaşlar daha önce bu siteye gelmiş ve yorumları okumuştum bende 4-5 ay denedim çocuk sahibi olmayı, doktora gittim hemde birden fazla doktora hatta içlerinden birisi ancak tüp bebekle mümkün olduğunu söyledi. gerçi bunu dediği ay ben soğan kürü ile hamile kaldımya neyse kimseye kulak asmayın özel hastanelerde sürünmeyin önce bir kadın doğuma gittim alttan simir aldırdım o arada iltihabım olduğunu söyledi bir fitil verdi.5 gün kullandım sonra bende bu siteye geldim ve soğan kürünü okudum 15 gün boyunca aynen kürü uyguladım ve uyguladığım ay hamile kaldım hemde doğal yollarla gerçekten de mucizevi bir kürmüş mutlaka tavsiye ediyorum bana birkaç kilo verdirdi zayıflamak isteyenlerde 15 gün mutlaka uygulasınlar
adetleriniz nasıldı ve yumurtlama sorununz var mıydı????ben pkoluyum:(((

Merhaba arkadaşlar,
Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliğim başladı, 5 ay böyle devam etti 15 gün soğan kürü uyguladım 6. Ay hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.
Kistim yoktu, hormon tahlilllerim normaldi ama Allah bir vesile kıldı . Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar,
Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliğim başladı, 5 ay böyle devam etti 15 gün soğan kürü uyguladım 6. Ay hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.
Kistim yoktu, hormon tahlilllerim normaldi ama Allah bir vesile kıldı . Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ...

Amin. Hayirli olsun bebegin inş...
Bisey sormak istiyorum. Bende soğana başladı, benimde tahlillerim normal kistim yok. Adet bittikten 3gun sonra basladm.ovulasyondan sonra bitmeyen agrilarim oldu.gogsum hala aciyor uclari damarlarm mormardi.1hafta yumurtalarm sizladi kesildi simdi.rahmimde agri var.adetime bir hafta var ve ben 1haftadir bu şikayetleri yasiyorum.beni bilgilendirirsen sevinirim

Amin. Hayirli olsun bebegin inş...
Bisey sormak istiyorum. Bende soğana başladı, benimde tahlillerim normal kistim yok. Adet bittikten 3gun sonra basladm.ovulasyondan sonra bitmeyen agrilarim oldu.gogsum hala aciyor uclari damarlarm mormardi.1hafta yumurtalarm sizladi kesildi simdi.rahmimde agri var.adetime bir hafta var ve ben 1haftadir bu şikayetleri yasiyorum.beni bilgilendirirsen sevinirim

Soğan kürü uyguladığım ay erken yumurtladım gün aşırı ilişki oldu. Benim belirtilerim senle aynıydı zaten insan hissediyor tuhaf bir his inş. Hamilesindir :)

Kizlar merhaba yine ben ;) bu ayda nurtopu gibi kistim oldu yine basladim sogan suyuna adet olabilmek icin:) bende doktorlar iotihap falan tok dedi ama dun isten eve geldim baktim 1 tlden buyuk beyaz akintim var camasirimda ama koku falan yok bu neyin nesi simdi:45:

Soğan kürü uyguladığım ay erken yumurtladım gün aşırı ilişki oldu. Benim belirtilerim senle aynıydı zaten insan hissediyor tuhaf bir his inş. Hamilesindir :)

İnş cnm tsk ederim ama goguslerimi hissetmiyorum artik acidan... Hayirlisi olsun hakkimizda. Bir hafta daha dayanacgm bakalım sonuç ne olacak...

Arkadaslar ben de yeni katildim araniza.Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeligim maalesef kurtajla sonuclandi kalp atislari duyulmadigi icin Şubat ayında alındı. Ondan sonra 1 ay korunduk. Tekrar başladık çalışmalara ama ust üste aksilikler oldu maalesef enfeksiyon oldum antibiyotik kullandim cok şükür geçti. Sol yumurtaligimda 2 cm kist çıktı onceden yoktu doktor önemli değil kendiliginden gider dedi.ben de bu ay sogan kürünü uygulamak istiyorum ama hangi günlerde başlayacağım içmeye bilgi verirseniz çok sevinirim

Back
X