Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar ben de yeni katildim araniza.Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Benim de ilk gebeligim maalesef kurtajla sonuclandi kalp atislari duyulmadigi icin Şubat ayında alındı. Ondan sonra 1 ay korunduk. Tekrar başladık çalışmalara ama ust üste aksilikler oldu maalesef enfeksiyon oldum antibiyotik kullandim cok şükür geçti. Sol yumurtaligimda 2 cm kist çıktı onceden yoktu doktor önemli değil kendiliginden gider dedi.ben de bu ay sogan kürünü uygulamak istiyorum ama hangi günlerde başlayacağım içmeye bilgi verirseniz çok sevinirim
canım adetin 7. veya 8. günü başlıyorsun.sabah akşam yemeklerden 15-20 dk önce 15 gün boyunca içiyorsun.bir orta boy soğana ve 1.5 su bardağı kaynar su döküp 5-7 dk ağzu kapalı kaynatıp sonra soğumaya bırak ılıktan biraz sıcak olarak içiyorsn.

adetleriniz nasıldı ve yumurtlama sorununz var mıydı????ben pkoluyum:(((

evlenmeden önce 5-6 ay hiç adet olmazdım bendede polikistik over vardı kadın doğum ilaçları kullandırttı doktorum 2 yıl sonra baş ağrılarına dayanamadım bıraktım. evlendikten sonra düzelmeye başladı yumurtlama sorunum yoktu hatta günümüde biliyordum ama nedensiz bir süre bebek olmadı soğan kürü ile hemen hamile kaldım hala kistlerim var ama pekte sorun olmuyor hamile kalmak için

evlenmeden önce 5-6 ay hiç adet olmazdım bendede polikistik over vardı kadın doğum ilaçları kullandırttı doktorum 2 yıl sonra baş ağrılarına dayanamadım bıraktım. evlendikten sonra düzelmeye başladı yumurtlama sorunum yoktu hatta günümüde biliyordum ama nedensiz bir süre bebek olmadı soğan kürü ile hemen hamile kaldım hala kistlerim var ama pekte sorun olmuyor hamile kalmak için
evlendikten sonra pko kendiliğinden nasıl yok oldu ki:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

kızlarrr bende bugün soğan kürüne başlayorum adetimin son günü bugün 7. gün soğanı kaynattım ılımasını bekliyorum şuan :) inşallah faydasını görürüz kızlarrrr :1: ramazanda biraz zor olcak ama sahur iftar yaparız yapcak bişi yok. adetin 15. gününe kadar mı 15 gün mü orayı anlamadım :53::53:

kızlarrr bende bugün soğan kürüne başlayorum adetimin son günü bugün 7. gün soğanı kaynattım ılımasını bekliyorum şuan :) inşallah faydasını görürüz kızlarrrr :1: ramazanda biraz zor olcak ama sahur iftar yaparız yapcak bişi yok. adetin 15. gününe kadar mı 15 gün mü orayı anlamadım :53::53:

15 gün iceceksin. Adetini olduktan sonra diğer adetine 10gun kala bi 10gun yine iceceksin.anlasilir olmuştur umarim;)

Sicaga yakin iceceksn.soğuk yada ilik daha fena... Agzina bisey at BN öyle yapiyrm.faydasini görürüz ins

ben ılık içtim içerken burnumu kapadım ama içtikten sonra çok kötü :( yarın oruca başlıyorum nasıl olcak yemekten sonra daha zor olurrr :53::53:

evlendikten sonra pko kendiliğinden nasıl yok oldu ki:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

hayır canım evlendikten sonra polikistik overim yok olmadı hala var sadece küçüldüler ama hamile kalmama engel olmadı onu söylemek istemiştim. polikistik overin var diye dert etme. sana tavsiyem soğan kürünü denemen. soğan kürünü denedikten sonra akıntılarında artış olacak buda gebelik için aslında çok gerekli birşeymiş. tabi akıntın şeffaf ve kokusuz olmalı. aksi halde enfeksiyon belirtisidir enfeksiyonda erkek hücrelerinin yaşamasını zorlaştırıyor

soğan kürünü yapmak itiyorum.öncsinde az bi süre yaptım fakat 15 güne tamamlamamıştımm.şimdi tekrardan yapmak istiyorum.bir sorum olacak sizlere soğan kürünü ben adetimin 7. gününden itibarn başlamıştımm.yalnız kafam karıştı:26::26: adet bittikten 7 gün sonra mı başlanılması gerekiyor???? yani adetimin14. gününe mi başlamalıyım???? yardımcı olur musunuzz lütfennn:26::26::26:

soğan kürünü yapmak itiyorum.öncsinde az bi süre yaptım fakat 15 güne tamamlamamıştımm.şimdi tekrardan yapmak istiyorum.bir sorum olacak sizlere soğan kürünü ben adetimin 7. gününden itibarn başlamıştımm.yalnız kafam karıştı:26::26: adet bittikten 7 gün sonra mı başlanılması gerekiyor???? yani adetimin14. gününe mi başlamalıyım???? yardımcı olur musunuzz lütfennn:26::26::26:

canım hatırladınmı benı nasılsın:)

Back
X