Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yok canım yaa tüp bebek demişti doktorum bana o zaman araştırmıtım ama henüz bu fikre alışamadımm o yüzden gitmedim tüp bebek için canımm

bir kürleri yap sonra bence bende artık ona gıtmıycem cok boş adam sadece isim yapmış okadar:31: ınsallah Allahım bizi onlara muhtac etmez evlatlarımızı verir

kızlar bende başlıyorum inşlhh vesile olur
5 gün sonra başlaybilcem tabiki
kaydirigubbakcemile2

Merhaba bu mesajı yıllar önce yazmışsınız acaba hamile kaldınız mı?

Evetse ne şekilde hamile kaldınız öğrenebilir miyim. Teşekkürler. :16: :16:

Selamm kizlarr ben 10 gundur sogan kuru iciyorum , ve dun aksam az cok minik bir kanamam geldi peceteye sildigimde bi anlam veremedim henuz adetime 16 gun var duzenli 28 gunde bir oluyorum lutfen cvp yazin ?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Selamm kizlarr ben 10 gundur sogan kuru iciyorum , ve dun aksam az cok minik bir kanamam geldi peceteye sildigimde bi anlam veremedim henuz adetime 16 gun var duzenli 28 gunde bir oluyorum lutfen cvp yazin ?

bazen yumurta çatladığında kanama olabilirmiş öyle diyorlar.. yanlış bilgilendirmek istemem ama bende inofolic kullanıyorum dün hafif bir kahverengi akıntı geldi adet olcam sandm bişi yok henüz :S

Tsk ederim canim cvp verdigin iicin bende oyle senin gibi dusundum aslimda ama ararirdigimda adetten 15 ci gun kanama yerlesmede olabilir diye insallah hamileyildir hyrlisi olsun ...

Senin ne kadr var adetine kahverengi akinti beraberinde adet getiriyoor bende oyle oluyor bazen adet zamani kahverengi biraz zamanla adet oluyorum canim .

ne yaptın canım 3 gün olmuş bence bekleme kan tahlili ver zaten varsa çıkarmış.biliyorsun gün geçince ne kadar ümitlenip hayal kuruyoruz.en iyisi ümitlenmeden kesin sonucu görmek.inşallah hamilesindir.yaz tamam canım.:1:

Canim yok yine bisey gelmedi bebisim :( troidim yukselmis yine cok bunaldim her ay umitlenmekten

soğan kürü yapıpı hamile kala arkadaşların bebeklerinin cinsiyeti nedir acaba merak ediyorum rahim temiz olunca hamile kalındıgında genellikle erkek oluyor diyorlar kız bebeklerdede tam tersiymiş

nolucak bu halımız kızlar:( yıne 1 ay gecıktım adet olamadım.. dıgerınde 5 gun sogan kuru kullanmıstım adet olup folıkul kıstı atmıstım sımdı oda olmadı sogan kurunden bır gun once tahlılı yaptırdım sonuc 0,9 cıkmıstı. Sımdıde 1 haftadır gogsum agrıyor ama gelen gıden yok akıntım cok ama adet olamıyorum napıcam:43:

Benim de yarın adetimin 7 günü sogan kürü ne başlayacağım. 15 gun boyinca bakalim inşallah tutar. Offff çok sıkıldım artık beklemekten:(

soğan kürü yapıpı hamile kala arkadaşların bebeklerinin cinsiyeti nedir acaba merak ediyorum rahim temiz olunca hamile kalındıgında genellikle erkek oluyor diyorlar kız bebeklerdede tam tersiymiş

cinsiyetle rahimin bi alakası yok canım
erkekten gelen sperm neyse o olur. spermlerin hızıyla alakalı yani :34:

Bende 12 gundur sogan kuru uyguluyorumm bakalim inslh bu sefer bebegim benimledir cok yoruldum artik gun saymaktànnn :(

ben adetimin 2günü başladım acaba sonuıç alabilirmiyim adetim çok az geliyordu söktürsün diye başladım birde enfeksiyon vardı

cinsiyetle rahimin bi alakası yok canım
erkekten gelen sperm neyse o olur. spermlerin hızıyla alakalı yani :34:

tabi cins,yeti baba belirliyor ama şöyle bişey var rahim temiz oldugunda erkek bebek hücreleri ölmüyor işte böyle şeyler duymuştum şimdi geçmişe bakttım soğan kürü yapanların genelinin oglu olmuş :D

tabi cins,yeti baba belirliyor ama şöyle bişey var rahim temiz oldugunda erkek bebek hücreleri ölmüyor işte böyle şeyler duymuştum şimdi geçmişe bakttım soğan kürü yapanların genelinin oglu olmuş :D
Canım sperm rahime gitmiyoki yumurtalıklarına gidiyo orda dölleniyo sonra rahime gidiyo. İnan bi alakası yok

Back
X