Arkadaslar bende bu siteye uzun zamandr uyeyim o kadar cok dua ettim ki allahaima polikistik over sorunum vardi ve tam 6 aydir metformin kullaniyordum allahima bin sukur bu gun hamile oldugumu ogrendim tam bir yilll koskocaman bir yil gecti uzuldum agladm ama hep hayirlisini diledim allahtan rabbim sesimi duydu allaim insallah heppinizin dugalarini kabull eder vaz gevmeyin isteyin o muhakkak duyar..
Merhabalar herkese .Fazla uzatmadan hemen konuya gırmek ıstıyorum .2yıldır evlıyız.1.5 yıldır bebek ıstememıze ragmen drlar normal yoldan bebek sahıbı olamıyacagımızı soyledıler .Bır asılama yaptık yılbasında ama sonuc olumsuzdu.Herkes yok bebek dusunmuyor musunuz yok olmuyor mu sorulardan ,bu bebek mevzularından bıkmıstık.Gıtmedıgımız dr kalmadı cogu paracıydı ,doktorlara da guvenımız kalmadı .Annem kızım sogan kurunu denesen bır de en azından yapmadım demezsın dedı .Iyı kı de yapmısım yaptıım ay hamıle oldugumu ogrendım .Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah :)
Arkadaslar bende bu siteye uzun zamandr uyeyim o kadar cok dua ettim ki allahaima polikistik over sorunum vardi ve tam 6 aydir metformin kullaniyordum allahima bin sukur bu gun hamile oldugumu ogrendim tam bir yilll koskocaman bir yil gecti uzuldum agladm ama hep hayirlisini diledim allahtan rabbim sesimi duydu allaim insallah heppinizin dugalarini kabull eder vaz gevmeyin isteyin o muhakkak duyar..
Kizlar merhaba bilen yaptiran varsa bana bilgi verebilirmi rahim filmi cektiren varmi ,?
Kizlar merhaba,
buraya ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip etmistim ama simdiye kadar katilmamistim.
Bu ay sonunda hamile kaldim ve sizile deneyimimi paylasmak istiyorum.
Ben 32 yasindayim, 7 yillik evliyim, ve son 1 yil cocuk sahibi olmaya karar verdik. Fiziksel sorunumuz yoktu, fakat ona ramen uzun zamandir basarisiz olduk.
3 ay oncesi sogan kurune basladim. Ilk ay adetime 15 gun kala 15 gun uyguladim. Ikinci ay adet bitiminden 3 gun sonra 10 gun uyguladim. Sogan kuru biter bitmez de gunde bir defa, aksam yatmadan once testeredisli aslan pencesi uyguladim. Taki ikinci cizgiyi gorene kadar ve sonra da tum kurlere son verdim.
Ovulasyonu tam tespit etmek icin de test uyguladim.
Dun doktorda noktayi gorduk. Cok heyecanliyim. 10 gun sonra da kalp atislarini duyariz insallah.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.
soğan kürü yapıpı hamile kala arkadaşların bebeklerinin cinsiyeti nedir acaba merak ediyorum rahim temiz olunca hamile kalındıgında genellikle erkek oluyor diyorlar kız bebeklerdede tam tersiymiş
Bende sogan kurunden sonra hamile kaldim kizlar :) 11. Haftamiza girdik denedikten sonra ki ay kaldim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gözunuz aydın ne guzel haber:) şöyle bır bakayım dedım konuya..ben de senın gıbıyım:) soğan cücüğüm buyuyor bır kılo kadar oldu darısı basına..herkesın basına:) tekrar tebrıkler
tebrıkler:) ne mutlu sız de guzel haberı almıssınız..dularımız ısteyen dıger arkadaslarımız ıcın olsun ..bızler de hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah..tadını cıkarın
çook teşekkür ederim arkadaşım duyarlı olarak msj attığın için, inşallah hepimize faydası olur
ALLAH RAZI OLSUN
Allah hepimizden razi olsun canim hepiniz meleklerimizi kucagimiza almayi istiyoruZ ins faydasi olurda kavusuruz
İns yerlesme kanamasidir canim ina bebisin seninledir test yapibca haberdar et merak ettimSlm kizlar benimde olmuyor cocugum .. Yumurtam kalitesizmis doktur dedi. Ve bende endometriose var, gecen ay bende sogan kurunu denedim. Bu cumartesi hastalanmam gerekken olmadim halende. Ve adetim benim duzenlidir hic gecmezdi. Bacak sancim var adet olacak gibi birazda leke geldi simdi yok.sizce bu normalmi ???? Lutfen cvp verin??? Yine hayel kirikligina ugramak istemiyorum..
İns yerlesme kanamasidir canim ina bebisin seninledir test yapibca haberdar et merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?