Evet canim yine yapiorum kist olustu adet olamadimdigerinde 5. Gun adet olmustum ama bu sefer olmadim nedense ... sen hala denizhana mi gidiyorsun
yok canım yaa tüp bebek demişti doktorum bana o zaman araştırmıtım ama henüz bu fikre alışamadımm o yüzden gitmedim tüp bebek için canımm
kızlar bende başlıyorum inşlhh vesile olur
5 gün sonra başlaybilcem tabiki
kaydirigubbakcemile2
Selamm kizlarr ben 10 gundur sogan kuru iciyorum , ve dun aksam az cok minik bir kanamam geldi peceteye sildigimde bi anlam veremedim henuz adetime 16 gun var duzenli 28 gunde bir oluyorum lutfen cvp yazin ?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
ne yaptın canım 3 gün olmuş bence bekleme kan tahlili ver zaten varsa çıkarmış.biliyorsun gün geçince ne kadar ümitlenip hayal kuruyoruz.en iyisi ümitlenmeden kesin sonucu görmek.inşallah hamilesindir.yaz tamam canım.
soğan kürü yapıpı hamile kala arkadaşların bebeklerinin cinsiyeti nedir acaba merak ediyorum rahim temiz olunca hamile kalındıgında genellikle erkek oluyor diyorlar kız bebeklerdede tam tersiymiş
cinsiyetle rahimin bi alakası yok canım
erkekten gelen sperm neyse o olur. spermlerin hızıyla alakalı yani
Canım sperm rahime gitmiyoki yumurtalıklarına gidiyo orda dölleniyo sonra rahime gidiyo. İnan bi alakası yoktabi cins,yeti baba belirliyor ama şöyle bişey var rahim temiz oldugunda erkek bebek hücreleri ölmüyor işte böyle şeyler duymuştum şimdi geçmişe bakttım soğan kürü yapanların genelinin oglu olmuş
Canım sperm rahime gitmiyoki yumurtalıklarına gidiyo orda dölleniyo sonra rahime gidiyo. İnan bi alakası yok
cinsiyetle rahimin bi alakası yok canım
erkekten gelen sperm neyse o olur. spermlerin hızıyla alakalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?