Hayır canım önce yumurtalık varama rahimden geç,p yumurtalıklara ulaşıyorum diyorum ya öyle diyorlar bilimsel bişey değil yani
Arkadaşlar soğan kürünün idrar yolu enfeksiyonu ve mantarada faydası olur mu?
Doktor kız gibi demişti pazartesi belli olucak gösterirse çok merak ediyorum :)sizin bebeğinizin cinsiyeti bellimi
Arkadaşlar soğan kürünün idrar yolu enfeksiyonu ve mantarada faydası olur mu?
Canim yok yine bisey gelmedi bebisimtroidim yukselmis yine cok bunaldim her ay umit
ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ama yapacak tek şey dua etmek.inşallah biirgün olacak.troidi de kafana takma ben troidolduğumu bilmeden hamile kalabilmiştim.o tam olarak engel değil.bizim tek problemimiz pco .onnda tedavsi yok malesef.sen bildiğim kadarıyla yumurta takibi d yaptırmıyorsun bence klomen kullanmaya başla.tamam canım üzme kendini.gelecek ay inşallah bize de nasip olur.
Canim yok yine bisey gelmedi bebisimtroidim yukselmis yine cok bunaldim her ay umit
ne hissettiğini tahmin edebiliyorum ama yapacak tek şey dua etmek.inşallah biirgün olacak.troidi de kafana takma ben troidolduğumu bilmeden hamile kalabilmiştim.o tam olarak engel değil.bizim tek problemimiz pco .onnda tedavsi yok malesef.sen bildiğim kadarıyla yumurta takibi d yaptırmıyorsun bence klomen kullanmaya başla.tamam canım üzme kendini.gelecek ay inşallah bize de nasip olur.
sincaaa benim ablamda troid bezlerinde sorun vardı sana iyi bir tavsiyem dereotu yeee nimetten zarar gelmez ya arkadaşlarr... bi kullan işallah etkisini görür de haber edersinnn
Kizlar merhaba bilen yaptiran varsa bana bilgi verebilirmi rahim filmi cektiren varmi ,?
Kizlar merhaba,
buraya ilk defa yaziyorum. Uzun zamandir takip etmistim ama simdiye kadar katilmamistim.
Bu ay sonunda hamile kaldim ve sizile deneyimimi paylasmak istiyorum.
Ben 32 yasindayim, 7 yillik evliyim, ve son 1 yil cocuk sahibi olmaya karar verdik. Fiziksel sorunumuz yoktu, fakat ona ramen uzun zamandir basarisiz olduk.
3 ay oncesi sogan kurune basladim. Ilk ay adetime 15 gun kala 15 gun uyguladim. Ikinci ay adet bitiminden 3 gun sonra 10 gun uyguladim. Sogan kuru biter bitmez de gunde bir defa, aksam yatmadan once testeredisli aslan pencesi uyguladim. Taki ikinci cizgiyi gorene kadar ve sonra da tum kurlere son verdim.
Ovulasyonu tam tespit etmek icin de test uyguladim.
Dun doktorda noktayi gorduk. Cok heyecanliyim. 10 gun sonra da kalp atislarini duyariz insallah.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.
çok sevindim bebişinin olacağına yalnız bi sorum olacak acaba soğan kürünü nasıl hazırlanıdığını ayrıntılarıyla yazabilirmisin özellikle şu hafif ılıtma halini soğanlar içindeykenmi yoksa bir bardağa süzüp mü ılıttınız SONA İÇTİNİZ zahmet olmassa yada arkadaşlardan bilenlerler varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE
MESAJINIZI BEKLİYORUM İNŞALLAH AYNI SONUÇLARI ALIRIZ HEPİMİZ BURDAKİ TÜM BAYANLAR İNŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞ GELİR BU SENE
çok sevindim bebişinin olacağına yalnız bi sorum olacak acaba soğan kürünü nasıl hazırlanıdığını ayrıntılarıyla yazabilirmisin özellikle şu hafif ılıtma halini soğanlar içindeykenmi yoksa bir bardağa süzüp mü ılıttınız SONA İÇTİNİZ zahmet olmassa yada arkadaşlardan bilenlerler varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE
MESAJINIZI BEKLİYORUM İNŞALLAH AYNI SONUÇLARI ALIRIZ HEPİMİZ BURDAKİ TÜM BAYANLAR İNŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞ GELİR BU SENE
Canim ben sogani icinde birakarak ilitiyorum
Canim ben sogani icinde birakarak ilitiyorum
çook teşekkür ederim arkadaşım duyarlı olarak msj attığın için, inşallah hepimize faydası olur
ALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?