- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Tesekkur ederim ilgin icin basliycam insallah bende seninde gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip 3tsinadetin bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın. günde 2 defa içtim ben. akşam yemeginden ve yatmadan önce. çalışmıyorsan öğle yemeginden önce iç. 15 gün düzenli olarak kullan ve dışı kahverengi olan soğanlardan olacak kesinlikle. faydasını görürsün insallah tatlım.
Cok sevindim Rabbim bizlerde nasip etsin insallahhh.[/QUOTE]E="h_basak_18, post: 36794355, member: 426801"]kızlarrrr çok mutluyum....ben polikistik over hastasıydım. sadece 15 gün soğan kürü kullandım ve suan 4 haftalık hamileyim. kesinlikle tavsiye ediyorum. onun faydasına ve Allahın büyüklüğüne inanın. hergün dua edip hacet namazı kılın.ben bunların faydasını gördüm. ve suan rabbime hergün şükrediyorum bebeğimi bana verdiği için:))
ben hicbir ilac kullanmiyorm ama INSALLAH bende bu denememle hamile kalirimBen doktorun verdiği ilaclarida kullandim şuanda bi seker hapı var onu kullaniyorum zaten doktora giden çoğu PCO lu hastaya verilen bi ilaç.bende AC karna saba ve aksam iciyorum .
bugun 2 ci gunumdeyim. SEN iciyomusun kurden?İnşaallah Rabbim bizede bizim gibi bebis bekleyen herkese nasip etsin .sen kacinci gunundesin soğan küründe
tamam ozaman bir birimize destek oluruzEwet iciyorum 3.günüm bugün insallah mutlu haberler veririz birbirimize
ins ALLAH IKIMIZDE o mutlu haberi veririz birbirimize amiinnnnnntamam ozaman bir birimize destek oluruz
sogan kurunu balla iciyorum bisey olurmu acabe biraz yudumlyip bal yiyorum acaba bisey olurmuins ALLAH IKIMIZDE o mutlu haberi veririz birbirimize amiinnnnnn
yok sabah içme canım çalışmıyorsan öğle ve aksam yemeginden önce iç. günde 2 defa yani. insallah en kısa zamanda hamiş kalırsın...
Canım geç oldu biraz ama görmedim ben adetin 7. Günü başladım sabah ve akşam ictim beyaz soğan yaptım canım bende kaynayan suya atıyorsun hazır şu olsun 5 dk kaynayıp ilidiktan sonra iciyorsunSelam :) bende sogan kurune baslicam adetin kacinci gunu baslamalym gunde kac sefer icicem ve kac gun icmeliym? Birde beyaz sogan olurmu yardimci olurmusun..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?