Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım geç oldu biraz ama görmedim ben adetin 7. Günü başladım sabah ve akşam ictim beyaz soğan yaptım canım bende kaynayan suya atıyorsun hazır şu olsun 5 dk kaynayıp ilidiktan sonra iciyorsun
Sagol canim Allah razi olsun sana fayda ettimi ne durumdasn

Kızlar selam, ben de uzun süredir bebek için çabalayanlardanım. Mart ayında soğan kürüne başlayıp 4 ay devam ettim ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. (ama maalesef düşükle sonuçlandı ) sonucu mutlu devam etmese bile üç kez tüp bebek denemesi yapıp da negatif gören biri olarak soğan küründen sonra kendiliğinden hamile kalmış olmam bile bence bir mucize. Soğan kürünün etkisi kür bittikten sonra gösteriyormuş hatırlatmak isterim. benim de kür bittikten 3 ay sonra hamileliğim oldu ki tek tüpüm dış gebelik sonucu alınmıştı. neyse sonuç olarak gerçekten etkisi var, bıkmadan devam edin derim. hepinize kolay gelsiinn..

ALLAHIN IZNIYLE KALIRSIN HAMISSS BEN BU AY BASLADIM BAKALIM NOLUCAK

YA KAC AYDIR BEBEK FALAN TAKMIYODUM DUSUNMUYODUM BILE AMA SIMDI TAKDIM KAFAMA ACABA NOLACAQ HAMIS QALACAKMIYIM??????.....BANADA IYI GELECEKMI....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…