Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar bende pko var bende yarın başlıyorum soğan kürüne soğan kürü bittikden sonra mı adet olunuyor arkadaşlar

Merhaba kızlar konuyu takıp ediyorum basından beri bende adetimden ıkı gün sonra başladım küre ve düzenli bi şekilde içtım ancak 10 gun yapabıldım sadece..gecen ay 24ünde hastalandım şuan üç gün geçti adetim ama ondan onceki aya göre de dort gün gecti..şuan hiç olumlu yada olumsuz dusunmek ıstemıyorum inşallah isteyrn herkez bebiş sahibi olur sonucları yıne paylasıcam kızlar )

Selam sonuclari paylas lutfen

Merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım. Bu gün soğan kürünün son günü. Ama sanırım yanlış günde küre başladım. Adet olduğum gün başladım. Yardımcı olurmu sunuz

Merhaba senin yarn kacinci gunun oluyor?
Merhaba benim bu ay adetim bi değişik oldu hep kahve leke leke yoğun adet gibi oldu çok az pembe pembeoldu 5 gün sürdü 5 gün çok az leke oldu test taptım negatif ptesi bitti adet bugün 6 gün ve bugün başladım inş şifa olur kaçıncı gün adet olurum acaba 15 gün içtikten sonra mı olurum

soğan kürümün 2.ayındayım kızlar...ve bugün akıntılarım çoğaldı...kasıklarım ağrıyor galiba yumurtlama günlerimdeyim...bundan önceki gebeliğimde, 6 ay deneme başarısız geçince en sn soğan yaptım ve öyle hamile kaldım ama ne yazıkki mol gebelik geçirmiştim kürtaj oldum...bikaç ay toparlandım bekledim bu soğana yeniden başladım...ve bir ay sonra yani 3, kürümü de uygularken gebelik düşünüyorum işallah...mühim olan tek duam bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirmem...vaginal ultrasyonda sol overde anekoik kist mevcuttu...ne tür birşey bilmiyorum... ama kötü birşey olsaydı doktor üstüne düşerdi heralde...amacım işallah bu kürle o kistte yok olur...anekoik kisti olan var mı bu arada...

Merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım. Bu gün soğan kürünün son günü. Ama sanırım yanlış günde küre başladım. Adet olduğum gün başladım. Yardımcı olurmu sunuz
I SARAC OGLU ADET BITIMINDEN 2 GUN SONRA ONERIYOR CANIM VE 15 GUN MUTLAKA ICILMELI

GECMIS OLSUN CANIM INSALLAH ATLATIRSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…